Top bedrijf! Van aanvraag tot installatie liep alles keurig. Al onze vragen werden keurig en duidelijk beantwoord. Wij twijfelden in het begin om het aan te schaffen, maar nu na aanschaf willen wij er niet zonder. Top product en zeker waard voor het geld.

Netjes en vlot

Na lang twijfelen en oriënteren toch uitgekomen bij Aqua at home. Top bedrijf met de juiste prijs / kwaliteit verhouding. Installatie zorgvuldig uitgevoerd, niet afgeraffeld. Zou het iedereen aanraden.

Zeer goed geholpen

We zijn erg tevreden over het gehele proces van aankoop t/m plaatsing. Na wat onderzoeken via internet een aanvraag gedaan bij Aqua at Home waterontharders. Wat een klantvriendelijk bedrijf, zonder opdringerig te worden met hun product. Een afspraak gemaakt met Amer, die een zeer duidelijk en professioneel uitleg gaf, zonder een ander bedrijf af te vallen. Super gedaan door team Aqua at Home.

Deskundig en uitermate vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de gevoerde gesprekken met betrekking tot de plaatsing van mijn Aqua at Home systeem. De plaatsing ging snel en deskundig. Ik heb het systeem nu ongeveer twee weken en ben zeer tevreden met het resultaat. Dit bedrijf is zeer zeker aan te raden als men een kalkvrij water voorzienig wil aanschaffen

Uitstekende service en super snelle levering

Na een offerte toch gevraagd voor advies thuis, dit was geen probleem en binnen een paar dagen hadden we advies op maat. We hebben direct besteld en kon de water ontharder ook nog snel geleverd worden. Al met al zijn we super tevreden.

Na een fijn gesprek aan de telefoon over alle mogelijkheden overgegaan tot aanschaf van een Aqua at Home Waterontharder en Filter. Super service, goede prijs/kwaliteit verhouding… wij zijn er super blij mee!!!

Blij met product en plaatsing.

Prima ervaring. Terugkoppeling afspraken kan iets accurater. Installatie is uitstekend verlopen. Netjes en nauwkeurig.

Top bedrijf!

Zeer prettig bedrijf met top producten.

Fantastisch bedrijf

Het betreft een in alle opzichten erg fijn bedrijf. Telefonisch op plezierige wijze hele goede informatie verkregen en snel tot een plaatsingsafspraak kunnen komen. Het apparaat werd, hoe lastig dat bij ons ook was, zeer netjes en zorgvuldig geplaatst. De klus werd niet afgeraffeld en steeds werd weer naar de beste en netste afwerking gezocht. Na afloop hebben ze alle ontstane afval keurig opgeruimd. Kortom, ik durf dit bedrijf iedereen aan te bevelen.

Geweldige service en product

Wij hebben prettig contact gehad met Miranda. Snelle reactie n.a.v. aanvraag offerte. Goede uitleg ontvangen over de werking en de mogelijkheden. Gaf snel antwoord. Denkt goed mee. Niet opdringerig. Ook veel contact gehad via de Whatsapp. De planning ging snel, van offerte tot en met plaatsen duurde maar 2 weken. Goed werk, heel tevreden!

Super tevreden

Bij ons is de waterontharder onder de trapkast geplaatst, omdat we in de meterkast weinig ruimte hebben. Aqua at Home heeft dit keurig uitgevoerd. Na de installatie heeft de monteur het water keurig gemeten met een meetset en ons laten zien dat het water ook echt 100% kalkvrij is. Wij zijn zeer tevreden over de waterontharder en het water is heerlijk van smaak. De buren zijn inmiddels ook al klant. Wij raden zeker aquaa at home aan als je opzoek bent naar een waterontharder van top kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij remon betaal je voor de zelfde apparaat bijna 2 keer zoveel.

Wat een top bedrijf

In mijn vorige woning had ik ook een Aquaathome waterontharder, zeer tevreden over. Mijn dochter woont nu in dat huis en dus de ontharder laten zitten. Nu weer eentje aangeschaft, waar ik ongetwijfeld ook weer blij van zal zijn. Bijkomend voordeel: Ik had een topmonteur: Shams. Aquaathome, zuinig zijn op deze jongeman!

Zeer positief

De Aqualina waterontharder is 2 weken geleden geïnstalleerd, wat een fantastische service! Tot nu zeer tevreden, geen aanslag meer en water is en voelt zeer zacht aan.

Wat een geweldige service

De adviseur kwam eerst vrijblijvend langs om bij ons thuis de situatie te bekijken en daarbij kregen we uitgebreid advies over de voordelen van een waterontharder. De keuze was snel gemaakt nadat al onze vragen waren beantwoord. 2 weken latere konden we al genieten van heerlijk zacht water. De ontharder zeer netjes geplaatst in de meterkast. Complimenten voor de monteur!

Snelle en nette montage.

Leuke spontane en open communicatie. Duidelijke uitleg over het systeem. Monteur heeft de tijd genomen om alles goed te installeren. Meteen na de montage hadden we heerlijk zacht water, koffie smaakt lekker en ook als drinkwater lekkerder. Zeker een aanrader!

Snelle levering en perfecte installatie

Maandag besteld en donderdag geplaatst, en dat in deze tijd waar heb je dat nog?super snelle en professionele plaatsing en het belangrijkste vanaf nu kalkvrij water Wij ZIJN ER BLIJ MEE

Zojuist is de Aqualina waterontharder naar volle tevredenheid geplaatst door Aqua at home, met een duidelijke uitleg van de werking én aandachtspunten in het dagelijks gebruik van zacht water. Geweldig!

Heel net en vriendelijk bedrijf

Fantastische installateur !

Fijn om direct zacht water te ervaren na de vakkundige installatie van onze waterontharder! Een aantal redenen om voor de Aqua at Home waterontharder te kiezen: - Ruime ervaring met waterontharders en een beproefd product. - Instelmogelijkheden als vakantiemodus, resthardheid, regeneratietijd en ontsmettingsmodule. De installateur heeft alles netjes geplaatst incl de plank. Na plaatsing alles netjes opgeruimd en uitgelegd hoe het werkt en waar men op moet letten. Zeker een aanrader!

Super service en meteen heerlijk zacht water!

Vrijblijvend bezoek aan huis voor informatie was fijn, communicatie en afspraken met bedrijf verliepen goed en installateur was deskundig, vriendelijk en snel. De factuur gekregen enige dagen na de installatie van de ontharder zodat we eerst konden zien dat alles naar tevredenheid werkte.

Erg tevreden over zowel het product als de plaatsing.

Zeer vakkundig personeel. Vanaf het allereerste gesprek een prima voorlichting en daarna een vakkundige plaatsing. Een nette offerte gehad en gelijk op korte termijn een installatie datum kunnen afspreken . Monteur Shams heeft de ontharder keurig netjes in de kelderkast aangesloten en goed uitgelegd hoe de ontharder werkt.

Heel goed geholpen

Bij ons was een waterontharder in de meterkast plaatsen niet mogelijk ivm ruimte. Aqua at home heeft een adviseur langs gestuurd om de situatie te bekijken. Volgens de adviseur konden zij de ontharder onder de trap kast installeren. 2 weken later konden wij al genieten van heerlijk zacht water uit onze Aqualina waterontharder. Bedankt voor de nette plaatsing en uitleg!

Nette levering en plaatsing.

Snel een prijsopgave gekregen via de mail. Na akkoord direct een datum gepland voor plaatsing. Goede uitleg.

Door de goede service van jullie heb ik nu schoon drinkwater. Super goed geholpen en zeer te spreken over de kwalitwit. Vriendelijk personeel die de gemaakte afspraak na is gekomen en op tijd is. Kort gezegd ik raad het iedereen aan!

Heerlijk zacht en schoon water

Wij zij erg tevreden met onze waterontkalker en filter van Aqua at HOme, goed advies gehad en snel een keuze kunnen maken. Wij raden dit bedrijf zeker aan bij iedereen die een een ontkalker of een waterfilter zoekt.

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Over Aqua at Home

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.