Kwaliteit en goede prijs

Alles goed verlopen, snelle verzending alles was in orde en goede kwaliteit!

• Waar gaat u het product voor gebruiken? N.v.t.

Prima geleverd en aardige schaufeur zonder schade en compleet

Super goede Service

Goed geholpen door Tim erg behulpzaam en vriendelijk. Geleverd zoals beloofd,helemaal top !

Het contact met en het produkt van S & V Stegplattenversand is prima

Als redelijk handige doe het zelver liep ik bij het bestellen van mijn golfplatendak toch tegen een paar vragen op. Via het mailcontact met S&V, Timo, werd ik op een snelle manier geholpen bij het kiezen en bepalen van de juiste materialen. De bestelling en levering is via de duidelijke website een fluitje van een cent. Alle lof voor S&V Stegplattenversand

• Wat vindt u van het product? stabiele heldere golfplaat
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? overkapping

Vlotte service

• Waar gaat u het product voor gebruiken? N.v.t.

Bestelling van makkelijk te plaatsen

• Wat vindt u van het product? Goed
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Dakje

uitstekend !

De bestelling op de website was eenvoudig. De levering gebeurde na 6 werkdagen in de tijdspanne die opgegeven werd en stipt op tijd zoals 1/2 uur tevoren telefonisch werd verwittigd.

• Wat vindt u van het product? Acrylaatplaten zijn niet overal nog verkrijgbaar, daarom tevreden deze nog te kunnen bestellen.
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? vervanging van stukgegane verandadakplaat

Moet mijn bestelling nog plaatsen

Heb deze platen ontdek bij vrienden in fr ,gelijk sampels besteld en ontvangen voor de kleuren mooi spul . Ik ga er mee aan de slag zodra ik terug naar huis ga en bestellen .stevig en filterd mooi t zonlicht na plaatsing lijken t net mooie stalen platen .ik ga t thuis op een constructie van vierkante steiger buizen zetten

• Wat vindt u van het product? Top!!!
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Bestaande constructie waar op dit moment nog riet op ligt

Ik ben blij met het product, het is zonder problemen aangekomen en ik heb het snel opgehaald. en de communicatie met zowel het bedrijf als de vervoerder was zeer goed.

• Wat vindt u van het product? heel goed
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Website

Très bonne qualité! Et SAV efficace.

Matériel de très bonne qualité et conforme à la description sur le site. En suivant le mode d'emploi expliqué sur le site pour le placement, cela va tout seul. Service après-vente très bon également : un plaque abîmée au transport à été remplacée dans les plus brefs délais. Je suis très content. Faire attention aux quantités; les équerres d'arrêt sont par pack de 10, je n'avais pas bien lu la description, j'ai pris 10 packs alors qu'il ne me fallait que 10 pièces, heureusement pas trop chères... :-/

• Wat vindt u van het product? Très bien!
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Toit et parois d'une veranda

Prima producten

Alle producten waren compleet en naar tevredenheid geleverd. De RVS schroeven waren wel van mindere kwaliteit en draaide regelmatig kapot. De 32mm kanaalplaten in combinatie met de U-profielen zorgden er wel voor dat dit erg krap wordt tussen te profielen en de kunststof banen niet meer in het onderprofiel 'klikten'. Uiteindelijk hebben we ze vast gekregen door veel druk te zetten en te hopen dat de schroeven net lang genoeg waren om het hout te bereiken. Misschien dat voor 32mm platen de kunststof banen en schroeven iets langer beter waren geweest. Al met al tevreden!

• Wat vindt u van het product? N.v.t.
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Nieuw dak voor serre

Heel goede service en goede bezorgersdienst

• Wat vindt u van het product? 8
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Buiten voor overkapping

Medenkend top bedrijf

Vond het enorm prettig dat je hier platen precies op maat kunt bestellen. Ook fijn dat voor ze je platen op maat zagen. Ze je nog vragen of je de bestelling wilt controleren of deze klopt. Verder was afhandeling en bezorging ook goed geregeld. Toppie.

• Wat vindt u van het product? precies wat ik zocht
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? planten winterberging

Goede service en goed product

• Wat vindt u van het product? 10
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Lichtstraat

Uitstekende service

Snelle offerte, snelle opdrachtbevestiging, snelle levering.

• Wat vindt u van het product? Goede kwaliteit en komt overeen met de productbeschrijving
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Vervanging van het dak van onze veranda

Zo als verwacht

Optijd geleverd ook al was het op laatste was ook niet bij de deur

• Waar gaat u het product voor gebruiken? Balustrade

Binnen 3 dagen na bestelling geleverd. Grote klasse!

• Wat vindt u van het product? Prima
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Isolatie broeikas

Bon matériaux, suivi et livraison au top

• Wat vindt u van het product? Super
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Carport

Voordelige kanaalplaten snel op maat geleverd!

Voor de overkapping van mijn Koi vijver had ik platen nodig, die in een frame geschoven kunnen worden. Na de keuze voor doorzichtige 16mm kanaalplaten gemakkelijk alle maten kunnen bestellen en werden goed op maat snel geleverd. Top en ga zo door! Zal ongetwijfeld vragen krijgen waar ik ze vandaan heb, dus dan sturen we iedereen wel door ;-)

• Wat vindt u van het product? Top
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Overkapping koivijver

Goede platen en kwaliteit materiaal

Ik heb na 10 werkdagen de bestelling ontvangen en alles was in orde en ingepakt in folie. Zelfs de silicone pasta is top kwaliteit echt alle spullen waren aan de profesionele kant . Whatsapp contact is super.

• Wat vindt u van het product? Kwaliteit
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? In de tuin , overdek.

Goede levering.

• Wat vindt u van het product? Goed
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Overkapping

Alles prima verlopen

Alles ok

• Wat vindt u van het product? In orde
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Carport

goede service, snelle reactie, goed priduct

Het duurt even dat de order komt. zodra verstuurd wordt wordt je op de hoogte gehouden. Vervoerder helpt met verplaatsen van product. Op emails wordt meteen gereageerd. Product zelf is van goede kwaliteit. Zeer aan te raden. goede en positieve ervaring!

• Wat vindt u van het product? goede kwaliteit ziet er mooi uit
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? voor dak pergula

Mooi dak en prima kwaliteit

Eenvoudige montage van een mooi dak. Snelle reactie bij een vraag !

• Wat vindt u van het product? Tevreden
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? Afdak

mooie platen

• Wat vindt u van het product? prima
  • Waar gaat u het product voor gebruiken? overkapping

Albert Plesmanweg 39 H

3088 GB Rotterdam

Over S&V Stegplattenversand | Polycarbonaat kanaalplaten

S&V levert bouw- en kunststof materialen in Duitsland, Benelux. Zwitserland en Oostenrijk met hoogwaardig kwaliteit tegen online tarieven om zo bouwprojecten die nog met potlood getekend zijn, naar werkelijkheid te helpen bouwen. Wij bieden geen kortingscodes aan om response op klanttevredenheid via Kiyoh te verhogen. Klanten met minder goede ervaringen, zullen wij ook niet vragen om de feedback te wijzigen, uiteraard doen we er wel alles aan om dit soort situaties te voorkomen. "Hoogwaardig kwaliteit gaat gepaard met kwaliteit van service, wat er ook gebeurt"