Alles goed verlopen, snelle verzending alles was in orde en goede kwaliteit!
Beste Henk, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Goed geholpen door Tim erg behulpzaam en vriendelijk. Geleverd zoals beloofd,helemaal top !
Beste William, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! We geven de complimenten door aan Tim! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Als redelijk handige doe het zelver liep ik bij het bestellen van mijn golfplatendak toch tegen een paar vragen op. Via het mailcontact met S&V, Timo, werd ik op een snelle manier geholpen bij het kiezen en bepalen van de juiste materialen. De bestelling en levering is via de duidelijke website een fluitje van een cent. Alle lof voor S&V Stegplattenversand
Beste Jan Willem, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Het mail contact vanuit S&V was eveneens prettig vanuit onze kant. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Vlotte service
Beste Achille, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Bestelling van makkelijk te plaatsen
Beste Arno, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
De bestelling op de website was eenvoudig. De levering gebeurde na 6 werkdagen in de tijdspanne die opgegeven werd en stipt op tijd zoals 1/2 uur tevoren telefonisch werd verwittigd.
Beste Gustaaf, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat de klantreis is verlopen zoals ook de informatie pagina omtrent bezorging & levering middels vrachttransport op onze website; - https://stegplattenversand.nl/verzending-levering/ Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Heb deze platen ontdek bij vrienden in fr ,gelijk sampels besteld en ontvangen voor de kleuren mooi spul . Ik ga er mee aan de slag zodra ik terug naar huis ga en bestellen .stevig en filterd mooi t zonlicht na plaatsing lijken t net mooie stalen platen .ik ga t thuis op een constructie van vierkante steiger buizen zetten
Beste Marij, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Zeer plezier om te lezen dat onze materialen, inmiddels ook in Frankrijk zichtbaar zijn :-) Mochten we u nog kunnen helpen tijdens het bestellen van de materialen, dan zijn we er voor u. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Ik ben blij met het product, het is zonder problemen aangekomen en ik heb het snel opgehaald. en de communicatie met zowel het bedrijf als de vervoerder was zeer goed.
Beste Maanani, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat de communicatie bij het afhalen goed is verlopen, dit is iets waar we hard aan hebben gewerkt de afgelopen tijd. Mooi om te zien dat dit resulteert in deze ervaring. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Matériel de très bonne qualité et conforme à la description sur le site. En suivant le mode d'emploi expliqué sur le site pour le placement, cela va tout seul. Service après-vente très bon également : un plaque abîmée au transport à été remplacée dans les plus brefs délais. Je suis très content. Faire attention aux quantités; les équerres d'arrêt sont par pack de 10, je n'avais pas bien lu la description, j'ai pris 10 packs alors qu'il ne me fallait que 10 pièces, heureusement pas trop chères... :-/
Cher client, Nous vous remercions d'avoir pris le temps d'écrire un commentaire. Il est ennuyeux que le panneau d'affichage ait été endommagé. Nous contrôlons toujours tous les matériaux à différents moments du processus de distribution. En outre, lors de la livraison entre le chauffeur et le destinataire, tous les matériaux sont également contrôlés. Néanmoins, des écarts peuvent toujours être constatés par la suite, mais nous devons toujours enquêter à ce sujet. Nous n'avons pas reçu de notification par e-mail de votre part concernant ce problème. Pourriez-vous nous envoyer un e-mail avec des photos et votre expérience ? Nos experts sur le terrain pourront alors examiner la question et vous fournir un retour d'information. Nous attendons votre e-mail. Avec mes salutations les plus cordiales ☀️🙋🏼♀️, Sandra #ConstruireAvecConfidence
Originele beoordeling
Matériel de très bonne qualité et conforme à la description sur le site. En suivant le mode d'emploi pour le placement, cela va tout seul. Mais soucis lors du transport, une plaque à été trouée sur la moitié de l'épaisseur. J'attends un retour de S&V pour un possible échange. Faire attention aux quantités; les équerres d'arrêt sont par pack de 10, je n'avais pas bien lu la description, j'ai pris 10 packs alors qu'il ne me fallait que 10 pièces, heureusement pas trop chères... :-/
Alle producten waren compleet en naar tevredenheid geleverd. De RVS schroeven waren wel van mindere kwaliteit en draaide regelmatig kapot. De 32mm kanaalplaten in combinatie met de U-profielen zorgden er wel voor dat dit erg krap wordt tussen te profielen en de kunststof banen niet meer in het onderprofiel 'klikten'. Uiteindelijk hebben we ze vast gekregen door veel druk te zetten en te hopen dat de schroeven net lang genoeg waren om het hout te bereiken. Misschien dat voor 32mm platen de kunststof banen en schroeven iets langer beter waren geweest. Al met al tevreden!
Beste Cas, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 8! Het klopt dat alles strak worden gemonteerd, u kunt er van uit gaan dat de constructie zo, zo sterk is, dat géén storm hier raad mee weet. De schroeven echter zijn denk ik iets te strak geschroefd, waardoor de EPDM afsluitring kan knappen. Fijn dat uw dak met de 32mm kanaalplaten er nu op zit, zo houd u het de warmte in de winter binnen, en in de zomer de warmte buiten met de IQ Relax kanaalplaten van Exolon. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Heel goede service en goede bezorgersdienst
Beste Gezinus, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Vond het enorm prettig dat je hier platen precies op maat kunt bestellen. Ook fijn dat voor ze je platen op maat zagen. Ze je nog vragen of je de bestelling wilt controleren of deze klopt. Verder was afhandeling en bezorging ook goed geregeld. Toppie.
Beste Arinda, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Beste Henk, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Snelle offerte, snelle opdrachtbevestiging, snelle levering.
Beste Familie Ploum, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat uw klantreis zo snel en soepel is verlopen, ziet er naar uit dat Max Verstappen een concurrent er bij heeft 😅 Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Optijd geleverd ook al was het op laatste was ook niet bij de deur
Beste Wendy, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 8! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Binnen 3 dagen na bestelling geleverd. Grote klasse!
Beste Leo, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Bon matériaux, suivi et livraison au top
Cher Basilis, Merci d'avoir pris le temps d'écrire un commentaire et merci pour les 10 ! Avec mes plus sincères salutations ☀️🙋🏼♀️ Sandra #ConstruireAvecConfiance
Voor de overkapping van mijn Koi vijver had ik platen nodig, die in een frame geschoven kunnen worden. Na de keuze voor doorzichtige 16mm kanaalplaten gemakkelijk alle maten kunnen bestellen en werden goed op maat snel geleverd. Top en ga zo door! Zal ongetwijfeld vragen krijgen waar ik ze vandaan heb, dus dan sturen we iedereen wel door ;-)
Beste André, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dit resulteert als een local-hero 🦸🏻♂️ van ons bedrijf in uw omgeving, soort van een "influencer" 😅 bedankt hiervoor 🙏🏻 Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Ik heb na 10 werkdagen de bestelling ontvangen en alles was in orde en ingepakt in folie. Zelfs de silicone pasta is top kwaliteit echt alle spullen waren aan de profesionele kant . Whatsapp contact is super.
Beste Mohamed, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Onze levertijden bedragen 5-10 werkdagen en is afhankelijk van het moment in de week waar u bestelt en in welke regio de bestelling geleverd dient te worden. Op basis van deze variabelen kunt u via onderstaande link bekijken hoelang het in uw geval kan duren; - https://stegplattenversand.nl/verzending-levering/ Fijn dat uw bestelling netjes verpakt ✅ en zorgvuldig is geleverd ✅, zelfs de siliconen kit. Wij vinden het ook erg fijn om via WhatsApp 📱 te communiceren; het gemak en snelheid 💨 van interactie is hier een grote plus. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Goede levering.
Beste Ton, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Alles ok
Beste Dany, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Het duurt even dat de order komt. zodra verstuurd wordt wordt je op de hoogte gehouden. Vervoerder helpt met verplaatsen van product. Op emails wordt meteen gereageerd. Product zelf is van goede kwaliteit. Zeer aan te raden. goede en positieve ervaring!
Beste Memf, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Onze levertijden bedragen 5-10 werkdagen en is afhankelijk van het moment in de week waar u bestelt en in welke regio de bestelling geleverd dient te worden. Op basis van deze variabelen kunt u via onderstaande link bekijken hoelang het in uw geval kan duren; - https://stegplattenversand.nl/verzending-levering/ Fijn dat u tijdens de bezorg reis op de hoogte bent gehouden ✅, de vervoerder heeft geholpen met verplaatsen van het product ✅ en er op de mails direct werd gereageerd ✅. Dat het geleverde product van goede kwaliteit is, zet een mooie punt op de i 🙏🏻, eigenlijk één van de belangrijkste elementen van onze visie; "Toegankelijk van kwalitatieve bouw materialen voor dak en wand vergroten, door transparante prijzen te bieden hand in hand met goede service tijdens de klantreis van A tot en met Z" Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Eenvoudige montage van een mooi dak. Snelle reactie bij een vraag !
Beste Glenn, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat de montage als éénvoudig wordt ervaren en u snel reactie heeft gekregen op uw vragen; dit sluit ook aan bij alle reviews die wij teruglezen, via TrustedShops en Google Reviews. Wat nog mooier is, is dat het dak er weer, zo te lezen, spic en span uitziet. Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
mooie platen
Beste Evert, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten ☀️🙋🏼♀️, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Albert Plesmanweg 39 H
3088 GB Rotterdam
S&V levert bouw- en kunststof materialen in Duitsland, Benelux. Zwitserland en Oostenrijk met hoogwaardig kwaliteit tegen online tarieven om zo bouwprojecten die nog met potlood getekend zijn, naar werkelijkheid te helpen bouwen. Wij bieden geen kortingscodes aan om response op klanttevredenheid via Kiyoh te verhogen. Klanten met minder goede ervaringen, zullen wij ook niet vragen om de feedback te wijzigen, uiteraard doen we er wel alles aan om dit soort situaties te voorkomen. "Hoogwaardig kwaliteit gaat gepaard met kwaliteit van service, wat er ook gebeurt"