Duidelijk en efficient.
Beste Anne, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Ondanks dat mijn bestelling door overmacht geannuleerd moest worden vanuit mijn kant, heb ik altijd prettig contact gehad.
Beste Sven, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Vervelend om te horen dat uw bestelling geannuleerd moest worden, wel fijn dat we u voldoende hebben kunnen helpen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Beste Henk, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze site als prettig hebt ervaren. Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Goede samenwerking met het bedrijf. Ik was verbaasd over de prijs heel goedkoop als het nodig is kom ik zeker terug. Ik zal reclame maken bij ons op de tuin. Groetjes
Beste Piet, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent! We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt. Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Snelle levering top. Maar er waren wat hoekjes beschadigd 1 kant van de plaat.
Beste klant, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven! Vervelend om te horen dat uw plaat beschadigd is aangekomen. U kunt foto's van de beschadiging opsturen naar [email protected], dan kunnen wij een nieuwe plaat naar u opsturen. Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Fijn makkelijk te bestellen op de site levering snelheid ook goed, Materialen voldeden zeker aan de verwachting.passen perfect Opmerking over de rekening, werd snel gecorrigeerd. Dus zou zo weer wat bestellen als in wat nodig heb.
Beste Roel, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 8! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en onze producten! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Heb ik al eens toegelicht.
Beste Hans, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Netjes geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen
Beste Fons, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 8! Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Zeer goede ervaring snelle levering zelfs wanneer het via een dependance gaat alles prima geregeld.
Beste Marinus, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Correcte en snelle afhandeling.
Beste Herman, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
niets te klagen
Beste Ivo, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 8! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Komen de afspraken na !
Beste Theo, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Prima kwaliteit snelle levering
Beste Angela, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering zoals gewenst is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Top advies en snelle levering
Beste Maurice, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Fijn om te horen dat het gegeven advies u heeft geholpen en dat levering zoals gewenst is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
voor herstelling van mijn serre met de zijn de platen doorgezakten zijn niet meer te herstellen
Beste Sylvain, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles naar wens was! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
perfecte maatvoering, vlotte levering
Beste Manuel, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat de maatvoering perfect is en levering vlot is verlopen! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Ik kan niet anders zeggen dat de service super is. Heb meerdere keren contact gehad en elke keer werd er met mij meegedacht. Vriendelijk en klantgericht.
Beste Bruno, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Ceyda #BouwenMetVertrouwen
Alles goed verlopen, snelle verzending alles was in orde en goede kwaliteit!
Beste a.b, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Beste Henk, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Goed geholpen door Tim erg behulpzaam en vriendelijk. Geleverd zoals beloofd,helemaal top !
Beste William, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! We geven de complimenten door aan Tim! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Als redelijk handige doe het zelver liep ik bij het bestellen van mijn golfplatendak toch tegen een paar vragen op. Via het mailcontact met S&V, Timo, werd ik op een snelle manier geholpen bij het kiezen en bepalen van de juiste materialen. De bestelling en levering is via de duidelijke website een fluitje van een cent. Alle lof voor S&V Stegplattenversand
Beste Jan Willem, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Het mail contact vanuit S&V was eveneens prettig vanuit onze kant. Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Vlotte service
Beste Achille, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Bestelling van makkelijk te plaatsen
Beste Arno, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 9! Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
De bestelling op de website was eenvoudig. De levering gebeurde na 6 werkdagen in de tijdspanne die opgegeven werd en stipt op tijd zoals 1/2 uur tevoren telefonisch werd verwittigd.
Beste Gustaaf, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Fijn dat de klantreis is verlopen zoals ook de informatie pagina omtrent bezorging & levering middels vrachttransport op onze website; - https://stegplattenversand.nl/verzending-levering/ Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Heb deze platen ontdek bij vrienden in fr ,gelijk sampels besteld en ontvangen voor de kleuren mooi spul . Ik ga er mee aan de slag zodra ik terug naar huis ga en bestellen .stevig en filterd mooi t zonlicht na plaatsing lijken t net mooie stalen platen .ik ga t thuis op een constructie van vierkante steiger buizen zetten
Beste Marij, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven en bedankt voor de 10! Zeer plezier om te lezen dat onze materialen, inmiddels ook in Frankrijk zichtbaar zijn :-) Mochten we u nog kunnen helpen tijdens het bestellen van de materialen, dan zijn we er voor u. Met de meest vriendelijke groeten βοΈππΌββοΈ, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Albert Plesmanweg 39 H
3088 GB Rotterdam
S&V levert bouw- en kunststof materialen in Duitsland, Benelux, Zwitserland en Oostenrijk met hoogwaardig kwaliteit tegen online tarieven om zo bouwprojecten die nog met potlood getekend zijn, naar werkelijkheid te helpen bouwen. Wij bieden geen kortingscodes aan om response op klanttevredenheid via Kiyoh te verhogen. Klanten met minder goede ervaringen, zullen wij ook niet vragen om de feedback te wijzigen, uiteraard doen we er wel alles aan om dit soort situaties te voorkomen. "Hoogwaardig kwaliteit gaat gepaard met kwaliteit van service, wat er ook gebeurt"