Producten goed omschreven en snel geleverd ondanks de vakantie periode Een aanrader
Beste Toon, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven. Fijn dat de levering snel heeft plaatsgevonden, ook in de vakantie periode gaat het S&V team door weer en wind en ondertussen wordt er goed gezorgd voor het team op de achtergrond met ijsjes en frisdrankjes om het hoofd koel te houden met de zonnige temperaturen :-) ☀️🌡️🥤 Heel veel plezier van de uitbereiding van uw stacaravan! Met de meest vriendelijke groeten, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Mijn ervaring is dat we snel zijn geholpen en via whats app goed bereikbaar.
Beste Alex, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven. En ook bedankt namens Timo voor het fijne contact 👋 Met de meest vriendelijke groeten, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Mijn aankoop van ruim dertig euro zou met verzenden boven de 100 euro komen. Besloot om af te halen en dat koste 20 euro. Dit vind ik een bijzonder hoog bedrag. Vandaar mijn twee sterren .
Beste Willem, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven. Wij hebben er in 2023 voor gekozen, om de bezorgingen van onze materialen uit te besteden. We zagen namelijk, dat we ons niet tegelijk konden focussen op de service die we leveren en de kwaliteit van bezorgingen 🚚 Tegelijkertijd hebben we ook ons strategie, als groothandel van bouw- en kunststof materialen voor dak en wand, volledig gewijzigd naar online groothandel. Dit hebben we gedaan op basis van onze inzichten waarbij 95% van onze klanten alle materialen, netjes en onbeschadigd geleverd wilden krijgen in plaats van deze op te halen. Deze 2 bewegingen hebben geresulteerd in: - Snellere levertijden ( 5-10 werkdagen) 🏁 🏎️ - In 1-x-goed leveren% naar een percentage van 95% 📈 - Verhoging van de toegankelijkheid van onze klantenservice, voor zowel advies als ook after-sales ☎️ Tegelijkertijd resulteert dit ook in: - Bezorgkosten van €79,00 tot maximale materiaal lengte van 5100mm - Bezorgkosten van €119,00 voor bestellingen waarbij materialen groter dan 5100mm dienen te worden vervoerd - Omdat we geen eigen voorraad meer hebben, wilden we het alsnog wel mogelijk maken om af te halen - gelukkig kon onze vervoerder/partner daarbij helpen, echter dienen zij de kosten voor inzet personeel en ruimte door te rekenen We blijven ons wel focussen op het verlagen van bezorgkosten, al is dit wel een enorme uitdaging met de verhogingen in kosten voor brandstof en personeel binnen de logistiek branche. We blijven graag transparant in de kosten die het transport met zich mee brengt, deze ziet u direct tijdens het afrekenen ook weer terug in uw winkelwagen, zo voorkomen we verrassingen. Met de meest vriendelijke groeten, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Netjes op maat en onbeschadigd geleverd.
Beste S.B, Bedankt voor het nemen van uw tijd om een review te schrijven. We zullen de feedback met het logistieke team delen, dit wordt zeer gewaardeerd bij de collega's 👩🏼⚕️ die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van onze leveringen. Met de meest vriendelijke groeten, Sandra #BouwenMetVertrouwen
De samples in goede orde ontvangen. Interessant en mooi materiaal.. Mijn advies, kijk ook even (indien mogelijk) hoe het materiaal er in de praktijk uitziet, liefst als het al wat jaren in gebruik is. Dat geeft een goed beeld.
Beste E, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. The voice of the customer, zoals dit ook wordt genoemd binnen Lean Six Sigma, een methode wat we maar al te graag gebruiken om onze processen te (blijven) verbeteren, ligt bij ons in het hart van de S&V groep. U ziet op de product pagina's, foto's van constructies, van onze klanten die onze producten hebben gebruikt voor verschillende toepassingen, uiteraard met toestemming van onze klanten. De samples helpen daarnaast om een besluit te kunnen maken, we kunnen begrijpen dat het nogal uitdagend kan worden met het grootste aanbod aan kunststof materialen voor dak en wand in de Benelux :-) Mocht u nog hulp/advies nodig hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We (zullen) blijven inventariseren om de juiste impressies te kunnen geven over onze materialen, via onze online omgeving, gepaard met de mogelijkheid van onze samples. Met de meest vriendelijke groeten, Sandra #BouwenMetVertrouwen
Voorafgaande de bestelling goed advies ontvagnen. Bestelling makkelijk te plaatsen en levering conform afspraak
Excellente communication avec le fournisseur, paiement facile, livraison rapide. Je suis très satisfait de mon achat
Chère Lyudmila, Merci d'avoir pris le temps d'écrire un commentaire. C'est un plaisir de lire que nos normes sont perçues de la même manière dans tout le Benelux, tant aux Pays-Bas qu'en Belgique 🇧🇪. Livraison rapide 🏁🏎️ , bonne communication 📢, options de paiement étendues💳, nous pouvons les cocher une fois de plus ! Si nous pouvons faire quoi que ce soit d'autre pour vous à l'avenir, nous serons là pour vous, Avec mes plus sincères salutations, Sandra #ConstruireAvecConfiance
Snelle service en duidelijke communicatie vanuit de klantenservice via de mail en telefoon.
Beste Tineke, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Fijn dat de service en communicatie vanuit de klantenservice, duidelijk en snel is verlopen. Ik hoop dat onze collega's van het klantenservice team nu niet direct gaan solliciteren bij team Max, gezien de vele positieve feedback over de snelheid van de antwoorden 🏁🏎️ We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Duidelijk, nette prijzen en snelle levering
De kanaalplaten waren op de juiste maat afgesneden en op tijd geleverd. Chauffeur was vriendelijk en hielp mee uitladen.
Alles netjes thuis geleverd gekregen
Alles naar wens verlopen komen afspraken na en goede kwaliteit. Ook de polycarbonaat platen perfect op maat gezaagd.
Beste Ger, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. ✅ Alles naar wens verlopen ✅ Afspraken nagekomen ✅ Goede kwaliteit ✅ Perfect op maat gezaagd Wat kunnen we nog meer voor u doen? 💁🏻 We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Netjes en op tijd bezorgd, goed verpakt.
Vragen zijn helder en snel beantwoord de site wijst je de weg op een makkelijke manier. Levering op top contact met chauffeur was vriendelijk en meedenkend.
Beste Sjoukje, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat de helderheid van onze materialen hand in hand zijn gegaan met de antwoorden op uw vragen. De feedback voor onze chauffeur(s) zullen wij terugkoppelen, dit wordt altijd zeer gewaardeerd, nogmaals bedankt. We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Makkelijke website waar de artikelen overzichtelijk op staan En een snelle levering van de spullen
Beste Arnold, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Fijn dat uw reis via onze online shop makkelijk en overzichtelijk is verlopen. En zo te lezen, kan ons transport partner binnenkort ook meedoen met de Formule 1 race, gezien de snelle levering :-) We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Duidelijke website met goede materialen en back office die gewoon bereikbaar is en weet waar het over gaat.
Beste Aart, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. We zullen uw feedback delen met het content team, de fabrikanten en het back-office team, ik kan u vertellen dat zij dit zeer zullen waarderen. We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Goede levering volgens afspraak
Beste Frans, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Één van de kernwaarden van S&V Stegplattenversand is: "Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen". Fijn dat dit overéénkomt met uw klantreis. We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Een korte vraag gemaild en zeer snel een duidelijke reactie. Ook gelijk de link erbij met alle informatie die relevant is. Goede service die ons door het toesturen van samples heeft besloten bij hun de platen te kopen.
Beste Gerard, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Fijn dat alles-in-1x-compleet en snel geleverd is :-) We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Heldere website, snelle afhandeling van de bestelling, duidelijke communicatie.
Beste Jet, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Zo, deze 3 mogen we afvinken, fijn om met zo een rapport thuis te komen. ✅ heldere website ✅ snelle afhandeling ✅ duidelijke communicatie We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten uit de randstad! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Vlotte bestelling en bezorgd !
levering op tijd. zonder problemen .
Mijn beoordeling is goed, maar door een fout van mij ging het iets anders. Ik heb iets besteld en betaald met vervoers kosten Nog een vergeten ding besteld, had zo bij de vorige bestelling toegevoegd kunnen worden om vervoerskosten te besparen. Maar door dat het automatisch ging, werkte dat niet. Contact opgenomen en alles is hersteld en er is 1 pakket van gemaakt, dus eenmaal vervoerskosten. Top geregeld! Toch prima en onbeschadigd aangekomen.
Beste Harold, Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze review te schrijven. Onze online shop en daarmee ook de order handling is volledig geautomatiseerd van het moment van bestellen, voorbereiding, verpakking tot en met de bezorging. Ons systeem kan (nog) géén separate bestellingen automatisch aan elkaar koppelen. Mocht u een volgende keer een 2e bestelling plaatsen omdat u iets bent vergeten (hebben we allemaal welééns), stuur ons dan even een mail, dan kijken we hier uiteraard naar; het is zeker niet de bedoeling dat u meer bezorgkosten betaalt dan nodig is. Fijn dat we het nu dan achteraf op hebben kunnen lossen. We wensen u hele fijne, zonnige dagen toe, Met de meest vriendelijke groeten en salukes! Sandra #BouwenMetVertrouwen \o/
Originele beoordeling
Mijn beoordeling is goed, maar had beter gekund als jullie op de details letten. Ik heb iets besteld en betaald met vervoers kosten Nog een vergeten ding besteld, had zo bij de vorige bestelling toegevoegd kunnen worden om vervoerskosten te besparen. Maar niet gebeurd, ik heb het betaald en volle vervoerskosten betaald. Toch kwam alles als 1 pakket, die vervoerskosten is jullie winst. Toch prima en onbeschadigd aangekomen.
Netjes voor de deur afgeleverd
In 1 woord: uitstekend! De bestelling plaatsen, de verdere afhandeling, de bezorging en de kwaliteit van het product, ik ben er zeer tevreden over.
Albert Plesmanweg 39 H
3088 GB Rotterdam
S&V levert bouw- en kunststof materialen in Duitsland, Benelux. Zwitserland en Oostenrijk met hoogwaardig kwaliteit tegen online tarieven om zo bouwprojecten die nog met potlood getekend zijn, naar werkelijkheid te helpen bouwen. Wij bieden geen kortingscodes aan om response op klanttevredenheid via Kiyoh te verhogen. Klanten met minder goede ervaringen, zullen wij ook niet vragen om de feedback te wijzigen, uiteraard doen we er wel alles aan om dit soort situaties te voorkomen. "Hoogwaardig kwaliteit gaat gepaard met kwaliteit van service, wat er ook gebeurt"