super schnelle Lieferung

alles bestens! sehr zufrieden. Produkte genau richtig für mein Modell. Vielleicht wäre ein Hinweis auf ausführliche Kompatibilität oder Details der unterstützten Modelle mit Verweis auf den Hersteller möglich und hilfreich?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en netjes ingepakt geleverd

Snel en goeie levering

Mooien spullen voor een goede prijs

Super snelle levering en goede service

Snel verzonden!!

Items exact zoals beschreven, prettige site, leuke prijs en supersnel verzonden!

Snelle goede service

Snelle verzending, aantrekkelijk geprijsd

Mijn bestelling was snel afgehandeld. Goed verpakt en het artikel was aantrekkelijk geprijsd. De nazorg is opmerkelijk. Erg vriendelijk.

Na nog geen 24 uur had ik mijn bestelling al binnen gekregen. Het was goed verpakt.

Keurig een dag later bezorgd!

Super snelle levering!

Wauw na 1 dag geleverd! Echt tevreden van mijn product!

Alles is vlot en correct verlopen!

Direct gevonden wat we zochten, vlot besteld en het pakketje snel ontvangen. Zeer tevreden!

Mooie aanbieding, precies wat ik zocht.

Op zoek naar een bepaald item, kwam ik dat hier tegen voor de helft van de prijs. Prima dus. Bovendien ook nog eens een mooie kortingscode voor een volgend product. Jammer dat die dan helaas is uitverkocht.....

Geslaagde eerste aankoop!

Zeer tevreden! Snel geleverd, goed verpakt. Mooie puzzels!

Producten zijn goed, heel leuk, en een product was verkeerd geleverd, maar het was heel snel en netjes opgelost.

Heel tevreden

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt. Ik heb de 3D mechanisch spin gekocht voor mijn broer, geweldige tijd verdrijf, hij was er ontzettend blij mee..

Speedcube areived in speed time

Vlot. Veel keuze.

Klantenservice perfect

Ik had een aantal zaken besteld, en het vervolgens voor elkaar gekregen om de 1e avond een 2x2 kubus stuk te maken. De klantenservice heeft een nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens klantenservice! De nieuwe kubus doet het uitstekend, zelfs met de kinderen.

Geweldige service !

Snelle levering en betaling achteraf !

Mooie prijs, snelle levering!

Fijne webshop. Duidelijk wat er beschikbaar is. En mooie prijs, en snelle levering. Ook netjes verpakt. Precies wat je zou willen als webshop.

Lijkt wel een gebruikte kubus!

Die duurdere kubus lijkt wel gebruikt, heb er andere magneetjes ingezet en zag ik dat er merktekens inzitten, volgens mij van iemand geweest die pas begon met RubiKubben. Ook merkte ik dat er geen verschil in magneetjes was, alle magneetjes voelden hetzelfde. En als tweede…. Ik had er ook nog een goedkopere kubus bij gekocht om eens het verschil tussen een dure en goedkopere te testen, maar die goedkopere draait wel vele malen beter dan die duurdere. Voor mij dus nooit meer een kubus die ik via internet moet bestellen, kan niet eens testen en fatsoenlijk oordelen voordat ik ‘m koop.

Ruime keuze en snelle levering

Vlotte bestelling en levering en goed verpakt, en je krijgt wat je ziet

Vlug mijn bestelling gekregen

niet verwacht

Kende deze (web)shop nog niet en was beetje achterdochtig. Bouwdoos gekocht die beduidend goedkoper was dan ergens anders en deze werd inderdaad als beloofd op de website de volgende dag geleverd. Aangenaam verrast!

Zeer behulpzaam, ze denken met je mee.

Ik had een groot aantal speedcubes nodig en die waren niet allemaal voorradig. Ze hebben de toezegging gedaan deze direct na het Chinese nieuwjaar voor me te bestellen. Heel fijn! De rest van de bestelling was correct en razendsnel binnen.

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.