Zeer snelle levering

Zeer goede producten. En een goede communicatie via de mail

Speedy delivery

De speedcube draait verdraaid lekker.

Ga hier winkelen

Product precies zoals omschreven gekregen. Binnen 1 werkdag ontvangen.

Volgens verwachtingen gelopen

Bestelling volgende dag geleverd, naar wens

Hele soepele ervaring, veel betalingsmogelijkheden, snelle levertijd, perfect!

Geweldige winkel

Een winkel met geweldige cubes. Maar wellicht nog belangrijker, een geweldige service. Staan altijd voor je klaar, en bij eventuele problemen komen ze met goede en nette oplossingen. De winkel is zeer aan te bevelen. Ik bestel hier al mijn cubes.

uitstekend

Top winkel

Al jaren een goede ervaring met de producten en service van Speedcube.nl. Uit de vele bestellingen die ik hier heb gedaan, was het enige gekke dat de schroeven van de MoYu Aosu mega strak zaten, wat beweging onmogelijk maakte. Het losser draaien van de schroeven ging ook lastig, doordat de stukjes nauwelijks uit de weg bewogen konden worden voor een schroevendraaier. Elke andere speedcube/-puzzle die ik hier had besteld was goed geleverd. Ik zal waarschijnlijk nog vele bestellingen maken bij Speedcube.nl in de toekomst.

Goede service en heel blij met mijn bestelling.

Mijn bestelling was makkelijk te bestellen, snel verzonden en in zeer goede staat bezorgd. Heel blij mee. Prettig ook, zo vlak vóór de feestdagen!

Bestelling is op de afgesproken datum geleverd

snelle bestelling vlotte bezorging

eenvoudig op te zoeken en te bestellen.

Snel en stipt

Tot nu toe 2 x wat besteld en exact volgens voorspelling binnen gekomen ( en snel )

Kan niet beter

Alles is goed verlopen en blij met de speedcubes

Goede ervaring

Snelle feedback op vragen, snelle levering en verzorgd verpakt. 1 sterretje voor de verzendingskosten. Als deze iets lager lag naar België zou ik hier vaker bestellen.

Snelle levering en goede klantenservice.

Mijn zoontje heeft van zijn zakgeld een rubix cube en een pyraminx gekocht en hij is heel blij mee! Speedcube is een aanrader wat iets bestellen betreft ( snelle levering) en een klantenservice is makkelijk benaderbaar is.

Toppers

Kwaliteit is dikke prima en zelfs toen er een fout gemaakt werd van mijn kant mbt de bezorging werd het vriendelijk en snel opgelost!

Voor ons de nummer één op het gebied van cubes e.d.! Snelle levering en een klantenservice die uitstekend reageert op vragen. Wat een prima webshop!

Altijd zeer snel geleverd!

Hele fijne webwinkel. Groot assortiment Cubes. En ze leveren altijd binnen 24u.

Goed product, nette prijs en snelle levering

Het is een cadeautje, dus hopelijk is de ontvanger er ook blij mee.

Super goed

Bedankt

Goed product en snel en netjes geleverd

Ik ben zeer tevreden, goede kwaliteit en zeer tevreden. Ik heb jullie site ook doorgegeven aan een goede vriendin van mij

Mooie kubus en goede levering. Gelukkig werkte de pakketdienst ook goed mee.

Geweldige service, kwaliteit en prijs!

Ik heb de GAN mosaic set gekocht en het was al 30 euro goedkoper dan op bol.com en er kwam daarna bij de flash sale nog 20% korting op en daarna kon ik er ook nog een welkomstkorting van 10% op doen wat het erg goedkoop maakte!

Supersnelle service

Volgende dag in huis en producten zoals omschreven

Fantastische webwinkel voor al mijn rubik cubes en breinbrekers

Al jaren mijn huisleverancier voor Rubiks/speed cubes en breinbrekers. Goede prijs en snel en betrouwbaar geleverd. Kan deze webwinkel iedereen aanraden!

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM