Goede kubus.

Goedkoop, zeer snelle levering, ook voor België

Weinig online speedcube shops in Europa. Amerika is te duur met import kosten erbij. Hier super goedkoop, volgende dag ook in België geleverd.

Top service! Snelle levering!

Mijn zoontje had onlangs voor de 2e keer bij Speedcube.nl zijn rubikscubes aangeschaft. Helaas was 1 van de cubs, defect. Dezelfde dag gebeld en zonder gedoe stuurde ze dezelfde dag nog een nieuwe cube toe! Wij zijn er blij mee!

super product

prima product en snelle levering met goede service, kortom perfect

Zeer goede ervaring enkel te veel verzendkosten naar belgië

De verzendkosten zijn te veel om naar België te laten leveren.

Snelle bezorging

Makkelijk bestelproces, snelle bezorging

Fijne online winkel. Snelle levering. Helemaal top.!!!!

Uitstekend!

Zeer snelle levering. Prima updates vanaf bestelling tot levering. Goede prijzen. Zal er zeker vaker een kijkje nemen :) !

Nette en snelle levering

Snelle levering en product zoals omschreven. Goedkoper dan andere webshop

Fijn contact gehad met jullie en tot een goede oplossing gekomen

geweldig

simpelweg een geweldige website.

Goeie webshop

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle levering!!

Super fijne webshop. Veel keus, met een goede prijs. Bestelling geplaatst en de volgende dag was het al in huis.

goed en snel geleverd en kwaliteit is goed

ik heb hier de wuque mini m en de yj mgc 4 gekocht ze waren de volgende dag vroeg in de middag al bezorgd de kwaliteit was gwn helemaal nieuw. En zijn nog best veel kortingen dus is een prima site

Snelle levering, goede prijs

De reden dat ik hier besteld heb, is dat het product zeer scherp geprijsd was. Veel goedkoper dan andere webwinkels! Ook was het voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Terwijl de levertijd op dit product bij andere webwinkels langer was. Heel fijn dus. De verzendkosten was laag en ik had het product ook netjes de volgende dag in huis. Fijne ervaring dus!

Het was echt fantastisch om het te doen met allemaal mensen die hetzelfde leuk vinden alles was fantastisch geregeld

Goed en snel

Goede, snelle levering

Zoals steeds, uitstekend!

Vaste klant, al vaak besteld en altijd prima in orde!

zeer goed

goed product goede prijs en snelle levering

Supersnel geleverd

Vrijdagavond mijn GAN 13 besteld en zaterdag was ie al binnen

Keurig en snel!

Dure kubus voor zoontje besteld: was niet alleen aanzienlijk goedkoper dan elders, was ook nog snel en keurig afgeleverd. Dik tevreden!

Supersnel & supertevreden

Leuke kubus, veel keus, snelle levering en keurig verpakt. TOP dus !

Kwaliteit en snelle levering

's Avonds besteld, volgende dag al in huis. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Helemaal blij :-)

vlotte afwikkeling

soms wat zoeken op de website

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM