Niks mis mee

Niks mis mee, alles kwam snel aan zoals besteld

Goede webshop, snelle levering volgens afspraak

Snel en goed verpakt

Metal Earth model besteld voor een collega. Volgende dag geleverd in een stevige kartonnen verpakking, wat voor een bouwpakket bestaande uit metalen platen wel belangrijk is. Heel tevreden.

fantastisch product en zeer snelle service

Besteld en de dag erna in huis. Enige wat ik niet had verwacht is dat de kleuren van de Gan 356 XS wel erg fel zijn, bijna fluoricerend. Op de foto's op de website zijn de kleuren geel en oranje ook niet te zien. Dat is jammer daardoor heb ik de verkeerde keuze gemaakt. Voor de rest wel een heel fijne Gan Speedcube.

Cube geleverd op dag dat hij bezorgt moest worden

De cube was in perfecte conditie toen hij aankwam. Snel geleverd.

Super fijne rubiks cube's!!!!!

Ik heb hier al mijn cube's gekocht. En ik ben er super blij mee!!

Het pakket is keurig afgeleverd

Ik wilde dit graag proberen en ben voorlopig zeer content met de inhoud: goede handleiding, prachtig materiaal.

Van A tot Z vlot.

Snelle service, prima prijzen.

Niet mijn eerste keer bij deze winkel bestellen. Altijd snelle service, altijd goeie communicatie en bij een probleem met het product wordt het altijd prima opgelost. Kopen met vertrouwen hier.

alles naar wens

Alles was naar wens, snelle levering en goed product!

Snel en netjes

Snelle levering, netjes verpakt. Perfecte kwaliteit van product

Braingames ftw.

Speedcube, speeddelivery, super cool goodies. As a present or for yourself:D

Erg fijn

Er is een groot aandbod cubes, wordt in een werkdag bezorgd en de cubes zijn niet al te duur.

Ik kocht een kubus en hij kwam zeer snel aan zonder problemen. Zeer goed.

Zeer goede service!

Snelle goede levering en fijne klantenservice. Goede producten en overzichtelijke website.

Vlotte levering

Vandaag besteld, 2 dagen erna geleverd. Cubes zijn zoals voorgesteld en leuk

Snel geleverd. Goede klantenservice

Vlotte levering. Eerste kubus had een foutje. Dit is keurig opgepakt en goed opgelost door de klantenservice. Helemaal top.

Goed. Op tijd . Verzorgd.

Goeie service en een goed product!

Nog snel op vrijdag rond 15u iets besteld en al direct bevestiging dat het onderweg was naar PostNL. Effectief zaterdagnamiddag aangekregen thuis, dus niets op aan te merken.

Goed en snel geleverd

Goed product, zoals omschreven en snel geleverd.

Snel en correct

Voor 23:30 uur besteld is morgen in huis. Ik bestelde om 23:00 uur en het was inderdaad de volgende dag in huis. Doen echt wat ze zeggen. Goede producten en services. Super bedankt!

Complete webshop met snelle levering en scherpe prijzen

Speedcube van GAN gekocht. Ruim assortiment in de webshop, scherpe prijzen en supersnel geleverd. Alles wat je verwacht van een goede webshop!

Mooi aanbod, vlotte levering, zelfs tot in Spanje.

Heel vlot kunnen bestellen en levering correct en al de volgende dag.

Vlotte en snelle bestelling en levering. Zeer ruime keuze.

ik bestel hier altijd en het is goede kwaliteit

het is de volgende werkdag bezorgd wat heel fijn is en ik cube nu voor 2 jaar ik bestel mijn cubes altijd hier

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM