Er is maar 1 woord voor TOP
Snelle levering zoals beloofd, en het omschreven product heb ik ook voor een zeer scherpe prijs ontvangen. Hier zou ik zeker nog een keer bestellen.
Heb twee keer iets besteld en twee keer binnen een dag de bestelling binnen. Ook telefonisch uitstekend geholpen!
Volgende dag gelijk in huis. Moyu 3rsm 2020
Een tas en lube besteld, gelijk de volgende dag binnengekomen en zijn ook precies wat er omschreven wordt. Al vaker hier besteld echt een topsite!
Ik vond hier wat ik lang heb gezocht. Goede kwaliteit. snelle levering, goede begeleiding. super!
wat ik wel graag wil is dat ze hun grotere minxen wat meer uitbrijden zoals de Exominx extra stickers voor elke soort puzzel inclusief de grote keuze aan kleuren voor iets aangepast te maken
Goedemorgen Frank, Bedankt voor je review. Eigenlijk is Kiyoh meer bedoeld voor de beoordelingen over het bedrijf, zoals b.v hoe de verzending is verlopen, klantcontact of de ervaring met de website etc. Opmerkingen of vragen over het assortiment mag je gewoon direct naar ons mailen. Alvast bedank! Mvg, Team Speedcube.
Wat kun je er verder van zeggen?
Goede prijs en snelle levering
En het metalen bouwpaketje is goed verpakt. Een mooi bouwpaketje van Metal earth
Blij met deze betrouwbare webshop voor speedcubes
Goedemorgen! Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Dat waarderen wij enorm. Mvg, Team Speedcube.
Heb nu een paar cubes hier gekocht en echt super fijne service.
Goedemorgen Sam, Ontzettend bedankt voor je review! Daar zijn wij erg blij mee. Mvg, Team Speedcube.
Ik heb 4 speedcubes besteld en ze werden direct de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Goede kwaliteit voor een mooie prijs!
Gebroken product ontvangen Retourneren zeer onduidelijk Na bellen weet de persoon ook niet goed wat nou de procedures zijn en verteld mij het is allemaal een geautomatiseerd magazijn is en er ook geen zicht op heeft Persoon aan de telefoon was wel behulpzaam En het is nog maar de vraag of ik adequaat geholpen wordt en of mijn geld terug krijg ik zal later een update sturen of dit goed is afgehandeld of niet [Update] Nieuwe yoyos ontvangen 1 had nog wel een plekje en de andere was gewoon prima maar functineerde goed na feedback gestuurd te hebben verzekerde ze mij dat ze de vooraad gingen controleren.
Beste Kevin, Ik begrijp je reactie niet helemaal. Er is meteen duidelijk verteld aan de telefoon en nogmaals in de mail, met een link naar de retourpagina hoe dit in zijn werkt gaat. Na het aanmaken van je retour is er een retourlabel verzonden, dit gaat inderdaad automatisch. Vervolgens wordt er nogmaals handmatig een label verstuurd omdat jij hem niet terug kan vinden. uiteraard als het pakket binnenkomt wordt het gewoon verwerkt. Zie ook de mail die naar jou verzonden is; ''Goedemiddag Kevin, Wat vervelend en natuurlijk niet de bedoeling. Je mag de yoyo uiteraard retour melden; https://www.speedcube.nl/retourneren/ Daar kan je ook de gewenste oplossing aangeven. Excuses voor het ongemak en fijne avond!'' Mvg, Team speedcube.
Original review
Fijne webshop!
Goedemorgen Greg, Heel erg bedankt voor je mooie cijfer! Daar zijn wij altijd blij mee. Mvg, Team Speedcube.
Tsja, enige minpuntje is dat bepaalde items niet altijd op voorraad zijn, en de stickerless version soms gewoon niet te bestellen is op deze site. Verder echt prima levering enzo, superblij ermee!!!
Beste Guido, Bedankt voor je mooie cijfer. Helaas door de laatste corona golf in China heeft de productie stilgestaan. Vandaar dat niet altijd alles te bestellen was de laatste tijd. En zaten met een tekort op de website. Zo hebben wij zeker wel van elke cube de stickerless versie. Of hij is op dat moment gewoon uitverkocht. Gelukkig is de voorraad bijna weer op peil. Mvg, Team Speedcube.
Ik vindt dat het de kwaliteit en snelle verzending zeker het geld waard. Zeker een aanrader
Beste Lennart, Ontzettend bedankt voor je fijne review. Dat waarderen wij zeker. Mvg, Team Speedcube.
Snelle en nette verzending
Ik heb een ugear bouwpakket besteld bij speedcube. De levering was prima en snel. En ook nog eens sneller dan de winkel van ons allemaal!
Ik ben heel erg tevreden. Heb nu 2 x wat besteld 2 x was het er binnen een dag wat wil je nog meer.
Snelle levering, ontzettend leuke en soms obscure puzzels. Ik bestel maar weinig online, maar deze winkel heeft dingen wat maar moeilijk elders te verkrijgen is. Top!
Gezien GANCUBE niet makkelijk te krijgen is , is deze prima te doen het Monster GO, dat is een onderdeel van GAN zelf. Dit is wat goedkoper, ik vind hem redelijk goed en helemaal goed voor zulke prijs. Van volledig opgelost naar in de war en naar opgelost lukt mij 43 seconden dat is veel sneller dan de originele Rubiks die mij 6 minuten lukt omdat het helemaal vast en strak is. Met deze Monster GO lukt mij dus 43 seconden. Wat mij nog niet lukt is door elkaar het oplossen, dat is wat ik nog moet uitvogelen, maar dit hobby is erg betaalbaar en erg leuk om tijd mee verdrijven.
Snel geleverd en in goede orde ontangen. Bedankt.
Beste Sed, Beoordelingen over de producten zelf, mag je op de website plaatsen. Mocht het product niet helemaal naar wens zijn mag je deze natuurlijk altijd aanmelden voor retour. Eigenlijk is Kiyoh meer bedoeld voor de beoordelingen over het bedrijf, zoals b.v hoe de verzending is verlopen, klantcontact of de ervaring met de website etc. Mvg, Team Speedcube.
Original review
Aangezien dit mijn eerste GameCube is, onthoud ik mij liever van extreme beoordelingen. Ik kan alleen zeggen dat het lekker soepel is en ook instelbaar is. Doch een echte magneet werking voel ik niet. Misschien dat ik het later nog eens probeer. Heb wel enig ervaring met een afgeragd cube van een vriend, in verhouding is deze dan veel beter. Een prima eerste cube dan maar?
Prima, alles volgens afspraak
Avond ervoor besteld dag later geleverd heel fijn.
1a Nobelstraat
Heerhugowaard 1704 RM