Het is een top website

Goede spullen op de website van speedcube

Goede service vooraf en achteraf

Kapotte kubus gratis vervangen

Producten duidelijk omschreven en voldoet helemaal aan verwachting. Super snel met de post ook dus helemaal blij.

Snel geleverd, geen gedoe.

Cadeautje voor mijn jongste zoon, volgens hem is het een helemaal geweldig ding! Ik heb het product zelf (nog) niet gezien, alleen op de foto.

Snelle en vlotte levering, alles perfect in orde

SUPER snelle levering!!

Wel een hele grote verpakking om het kleine cube doosje!!

Mooi aanbod. Snelle en correcte levering.

Toller Shop!

Super Shop! Sehr schneller Versand, auch ins Ausland (nach Deutschland). Ich werde hier wieder bestellen! :)

Heel blij mee! En supersnelle levering!

Perfecte kubus, supersnel geleverd. Precies zoals beloofd.

Supersnel

Goede site en binnen 1 dag in huis, ongelooflijk, want dag eerder dan verwacht

snelle levering en goeie prijzen!

kwam mooi op tijd zelfs in het weekend

gewoon perfect

alles werkt zoals je verwacht

Heel goed!

Vriendelijke en zeer snelle klantenservice! Ook de snelle levering naar België is top.

Klantvriendelijk

Had een kortingscode niet ingevuld en kreeg alsnog de korting . Snelle levering en goed verpakt

Snel geleverd!

Leuk, zo'n houten knikkerbaan. Jammer dat ik hem binnen een dag al klaar had, dus snel kijken wat ze nog meer hebben!

snel en helemaal goed!

Snel geregeld en de volgende dag bezorgd, helemaal goed!

Prima, snelle levering, voor de prijs goede kwaliteit.

Voor beginners is het wel aan te raden.

Snel en goede service

Bestelling zijn snel geplaatst en verzonden. Goed en vlot werkende klantenservice!

Supersnelle levering en goed afgeleverd. Kan niet beter!

Uitstekend!

in een woord GEWELDIG,,,

matriaal netjes en goed afgewerkt ,,verpakking goed ,,en nu maar bouwen aan mijn BMW R.90 S

Snel en goed

Goed assortiment en snelle levering!

Zeer goed zowel het bestellen als het bezorgen

Supersnelle levering en keurig verpakt

Uitstekend!!

Dit is de speedcube store van Nederland! Al meerdere bestellingen gedaan. De eerste bestelling had ik mijn postcode verkeerd ingevuld. Na telefonisch contact is het gewijzigd en had ik de dag later mijn cube al. Mijn 3e bestelling had ik een defecte cube ontvangen. Vrij snel terug gestuurd en een nieuwe ontvangen. De vriendelijke vrouw Chantal heeft mij beide keren geholpen en ik ben zeker meer dan tevreden met de site, de service en de klantvriendelijkheid!! 10 sterren naar mijn mening! Groetjes Danny Havinga

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM