zeer positief, altijd ruim binnen de tijd geleverd.

reeds enkele bestellingen gedaan, en nooit teleurgesteld in kwaliteit of prijs. Ik heb nu zowat elk model, behalve de ridicuul grote 10x10 en hoger, van kobus, megaminx en pyramix, dus nieuwe zie ik er niet meer aankomen, maar voor vervangingen ken ik maar 1 adres: speedcube.nl

De bestelling was helemaal goed maar op de side stond dat het volgende dan geleverd word maar het duurde 2 dagen

Top winkel!

Leuke producten en goede klantvriendelijkheid. Echte aanrader

Mooie webshop, supersnelle en kwalitatieve verzending

Zeer degelijke webshop. Vriendelijke klantendienst. Zeer snelle verzending. Goed verpakt.

Fijne website en snelle levering

Mijn eerste aankoop en het verliep lekker snel. Ondanks de late bestelling toch nog de volgende dag in huis. Zeer tevreden met mijn cube. De eerste van vele nog te volgen, dat is zeker.

Snel geleverd, goed verpakt, yo-yo is als de beschrijving.

Simpelweg geweldig

Wat een topservice! Op donderdag avond een pakketje bestellen en op vrijdag om 12 uur hem al ontvangen! Ook heel netjes ingepakt, niks beschadigd op kapot. kortom, geweldig!

50/50

Het pakketje is snel gestuurd en de service ging goed. De yoyo is alleen kapot en dat vind ik jammer

A little dissapointment

Everything is okay besides the sleeper of the yoyo. The yoyo sleeps for really short time.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Ik heb op woensdag de GAN 11 m pro besteld. Nog diezelfde dag door postnl ontvangen en ook een track en trace code. Donderdag om half 3 's middags bezorgd.

Koop er altijd yoyo's

Denk inmiddels al 5-6 keer wat besteld altijd snel verzonden!

Snel besteld en snel geleverd!

Prettig om bij een nederlandse webshop een speedcube te kunnen bestellen! snel besteld en snel geleverd!

Prima service ook bij retour zendingen.

Een product verkeerd gekocht maar dat kon gemakkelijk en zonder problemen geruild worden, zo hoort het te zijn, top!

Snelle levering, goede website

Snelle levering, goede website

Goedemorgen ervaring, snelle levering.

Besteld op een site waar ik nog geen ervaring mee had. Altijd afwachten. Ben zeer tevreden over de snelle levering en duidelijke berichtgeving hieromtrent.

heel goed

het was heel erg goed ik kreeg mijn pakket in minder dan een dag, en wat ik dan besteld had was dan ook compleet. Heel fijn!

Altijd goed!

Snel besteld en in huis goede after sales. Top site!

Geen aanmerkingen op de bezorging.

Geweldig!

Opgelost door tip medewerker

Snelle service en goeie tip van de medewerker gekregen omdat bij onze kubus het vlakje los liet.

Goede bezorging van de bestelling .

Maar de cube is voor mijn kleinzoon en hij maakt op zijn verjaardag 7 juni het pakket pas open . Dan hoop ik dat hij verrast is en is oma ook blij . Vriendelijke groet , Mw. de Ruiter v.d.W.

Snelle levering,goed verpakt.

Dito als titel,niet goedkoop.

Beschrijving website was fout, maar had voor mij geen consequenties.

Ik was heel blij met de extra gratis rubix cube

Aanrader

Snelle bezorging duidelijke communicatie, aanrader

Prijzen zijn goed, snelle bezorging. Echt ervan genoten

Snelle bezorging

1a Nobelstraat