Bestelling ging zonder problemen, en levering was snel. Goed verpakt en verzorgd.

Prima webshop.

Meerdere keren besteld bij deze webshop. Altijd netjes op tijd geleverd en goed verpakt. Niets op aan te merken. Aanrader!!!

Snelle levering en goed verpakt.

Leuk product.

Alles duidelijk en snel bezorgd

Geen woorden voor

Goede kwaliteit en super snelle levering

De producten zijn in goede staat, en de levering is top

Breed assortiment, snel verzonden

Fijne site met goede producten. Verzending en service is snel en goed.

Echt een top site!

Ik heb al meerdere keren besteld, alle keren snel geleverd en nooit iets kapot. Altijd de beste cubes in de webshop voor de laagste prijs

Snelle service en top producten!!

Snelle service en top producten!!

Weet ik nog niet, het is een cadeau voor m'n zoontje.

Weet ik nog niet, het is een cadeau voor m'n zoontje.

Fijn bedrijf die je vriendelijk te woord staat, meedenkt en doen wat ze beloven!

Goede prijs en snelle levering

Goedkoper dan andere sites en snel geleverd. Top

Helemaal tevreden !

Al een paar keer bij jullie besteld voor mijn zoontje, nu ook voor de verjaardag van een vriendje van hem... Heel tevreden over de levertermijnen en de kwaliteit van het materiaal. Je ziet ons ongetwijfeld nog bij jullie terug...

Vlotte levering, Tot nog toe ben ik heel tevreden. Mijn kinderen Rembrandt en Solange zitten in Frankrijk onterecht in een kindertehuis we mogen ze niet meer zien van de rechter omdat we Nl met hen spreken. Het enige wat ik mag is pakjes sturen .Sinds de Nl rechtbank zich er ook mee bemoeit heeft vorig jaar mogen we ze weer bellen. Rembrandt hield van speedcubing en jojoën .Ik had laatst ook een bouwpakket gestuurd ,en zag dat speedcube.nl ook mooie bouwpakketjes verkoopt om de moed erin te houden heb ik 2 gekke brillen besteld.En voor mijn dochter Annes slaapkamer ik hoop dat ze het leuk vinden ikzelf maakte als kind vaak bouwpakketten zelf dus niet zoals deze prefab die vonden mijn ouders te duur destijds. Het wordt tijd dat de regering begrijpt dat ze met mensenlevensspeelt toeslagenaffaire. Mijn vader is.overleden door de situatie.

Goed en zeer snel gewoon top

Goede service goeie producten gewoon top 6 mei ga ik mijn eerste wedstrijd er mee doen !!!!!!! Kan nog wel sponsoren gebruiken

Snel geleverd, goed product.

Supersnel

Snelle en correcte levering van goede producten

Snel behandeling en snel levering

super soepel

draait heel makkelijk

Snelle levering!

Breed assortiment en ter gelegenheid van de zomertijd een weekend lang een zeer aantrekkelijke korting. En wat je bestelt wordt heel snel geleverd!

Top met snelle levering

Goede snelle behandeling, met groot assortiment

super

super

Uitstekend!

Snel besteld, sneller geleverd!!!

Super snel met leveren

Ben super blij met de service die geleverd wordt

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM

+31(0)850407692

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire