Een goede site houden zich aan wat ze zeggen

De pakketjes kwamen nog binnen een dag binnen en ook wat ik besteld had kwam binnen

Artikelen volgens omschrijving en snel geleverd. Echter, de mobiele website is een beetje traag en werkt niet altijd goed. De door mij bestelde artikelen van Gan waren te vinden via de zoekfunctie, maar niet via de productfilters.

Snelle en perfecte service!

Duidelijke website, verscvillende betalingsmogelijkheden. Snelle levering.

mooi

mooii

Een goede service, zowel voor de bestelling en de nazorg!

Snel geleverd, snelle en aardige service

2 kubussen gekocht. Een 4x4 en een 5x5. De kubussen zijn van goede kwaliteit. De bestelling was de volgende dag in huis. We hadden een probleem/vraag ik over 1 van de kubussen. Super snel en super aardig antwoord via de mail. Inclusief aanbod om de kubus om te ruilen. Dat was gelukkig helemaal niet nodig. Super service!

Volgende dag geleverd zoals beloofd, goede prijs en leuke kubus! (Gan 330)

Snel en geweldig

De volgende dag is het pakket al bezorgd. Pakket is kloppend en beschermend verpakt. Top!

Enorm vlot en betrouwbaar

Besteld en de volgende dag al in huis. Heel straf!

Alles was prima alleen tussentijds annuleren is niet mogelijk! Maar bij nader inzien toch de producten gehouden.

Speedcube.nl biedt producten aan die je amper in de Benelux kan terugvinden. Onze zoon was heel specifiek over welk type speedcube hij wou en ook binnen zijn budget paste (gan 11m duo 3*3). Bij Speedcube.nl konden we hem vinden, aan een betere prijs dan andere internationale retailers. De cubes (we bestelden ook een mat en Pyraminx) kwamen de dag nadien, netjes geleverd toe. Onze cuber in huis heeft nog een verlanglijstje, dus we bestellen zeker nog opnieuw!

vandaag besteld morgen thuis.

fijn dat een webshop een keer waar maakt wat hij zegt

Zeer goed en bovendien snelle levering.

Zeer goed en bovendien snelle levering.

Snelle levering en hoge kwaliteit rubix cube

Goed product snelle levering

Mijn zoontje is heel blijbmet de rubiks cubussen en vindt dat ze heel prettig draaien.

Perfect service & products!

Hello, I am way too satisfied with the products I've ordered and the speed of delivery of Speedcube.nl. They just delivered a day after the order!

Duidelijk en snel

Het bestelproces was duidelijk en de levering was snel. Enige puntje van kritiek is de barcode-sticker die moeilijk los kwam en een plakkerige laag achterliet, maar dat is geen ramp natuurlijk.

Lekker snel

Goeie

Super snelle levering

Snelle levering goede klantenservice

Goede aankoop

Snelle levering, goed verpakt en materiaal voelt degelijk aan.

Snelle service, fijne cubes

Zeer tevreden van kwaliteit en service. Top, bedankt !!!

Super snelle levering en omschreven zoals je het ontvangt

4x4 cube besteld om 22:00 's avonds en de volgende dag om 10:30 al thuis. Super. Cube is zoals op fotos en is zeer goed omschreven. Al met al "Top"

Een goede ervaring

De prijs en de verzendkosten waren prima en het product was de volgende dag geleverd, ik kreeg wel twee dezelfde mailtjes over de track and trace waardoor ik dacht dat eentje een scam was. Gelukkig was dat niet zo.

Heel snel en goede kwaliteit

Alles komt binnen een dag aan en dat vind ik heel fijn

Speedcube 10/10, postNL: 4/10

Over speedcube heb ik enkel lof. Goed aanbod, goede afhandeling van de order, degelijke verpakking en ze leveren uit zoals afgesproken. Van jullie na-aankoopdienst heb ik nog geen gebruik hoeven te maken, maar gezien wat ik al zie, heb ik er vertrouwen in dat ook dit aangepakt zou worden zoals alle voorgaande. Maar, postNL, jullie berzorgdienst, heeft 2x de levering last-minute uitgesteld. Ik had een Go-cube besteld bij jullie voor mijn neefje en die was Donderdag jarig. Ik heb 'm dus een ander kadootje gegeven intussen omdat postNL veel te laat uitleverde. Die GoCube komt wel eens van pas voor een volgende gelegenheid, maar fijn is anders.

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM

+31(0)850407692

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire