Lijkt wel een gebruikte kubus!

Die duurdere kubus lijkt wel gebruikt, heb er andere magneetjes ingezet en zag ik dat er merktekens inzitten, volgens mij van iemand geweest die pas begon met RubiKubben. Ook merkte ik dat er geen verschil in magneetjes was, alle magneetjes voelden hetzelfde. En als tweede…. Ik had er ook nog een goedkopere kubus bij gekocht om eens het verschil tussen een dure en goedkopere te testen, maar die goedkopere draait wel vele malen beter dan die duurdere. Voor mij dus nooit meer een kubus die ik via internet moet bestellen, kan niet eens testen en fatsoenlijk oordelen voordat ik ‘m koop.

Ruime keuze en snelle levering

Vlotte bestelling en levering en goed verpakt, en je krijgt wat je ziet

Vlug mijn bestelling gekregen

niet verwacht

Kende deze (web)shop nog niet en was beetje achterdochtig. Bouwdoos gekocht die beduidend goedkoper was dan ergens anders en deze werd inderdaad als beloofd op de website de volgende dag geleverd. Aangenaam verrast!

Zeer behulpzaam, ze denken met je mee.

Ik had een groot aantal speedcubes nodig en die waren niet allemaal voorradig. Ze hebben de toezegging gedaan deze direct na het Chinese nieuwjaar voor me te bestellen. Heel fijn! De rest van de bestelling was correct en razendsnel binnen.

Satisfied customer

Easy to navigate website to order, timely delivery, good product quality

Heel leuke producter en uitgebreid assortiment. Zeer snelle verzending.

Top Winkel!

Binnen een dag geleverd en alles was aanwezig.

Snel

Snel en netjes afgeleverd

Betrouwbaar bedrijf. Veel keuze, snelle levering.

Website is gebruiksvriendelijk. Ruime keuze. Het bestelde keurig verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, transparante communicatie

Zeer tevreden!

Nice price, nice delivery

Ordered it to germany, took like 2-3 days to arrive. Still better pricing and faster then ordering from some small german shops.

Zeer goede service

Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling

Goed spul, snel ontvangen

Verschillende Cubes besteld, die goed werken. Ook snel verstuurd en ontvangen.

Snelle en vlotte eerste aankoopervaring!

Alles verliep volgens wens! Dank voor de snelle en vlotte levering naar België!

samenwerkend

Ook als er een probleem is, wordt er gehandeld.Zeer nette klantenservice.

In orde

Uitstekende service

Zondag namiddag besteld, geleverd bij jou thuis de volgende dag in België! Top service, alweer tevreden!

Snel levering, goed kwaliteit

Het is mijn eerste geconnecteerde cubus. Het werkt heel goed en was goed verpakt. De bestellingform vraagde meerdere keren dezelfde gegevens, dit moet worden gecorrigeerd.

Bijzonder snelle levering van een goede werkende, handige kubus.

Super snel en netjes verpakt

Verzorgde indruk, snel geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Fast shipping, fine products, fantastic price

Great experience, fast shipping to Germany. Truly happy.

Snel

Snel en adequate levering

Ruim aanbod. Snelle levering. Goed product.

Nobelstraat 1a

1704 RM Heerhugowaard

+31(0)850407692

Over Speedcube.nl

Speedcube.nl is een Nederlandse webshop voor alle speedcubes en puzzel fanaten. Hier bij speedcube.nl is ons primaire doel om voor iedereen een makkelijke en leuke winkel ervaring te creëren, van het moment dat de bestelling geplaats wordt tot het moment van bezorging. We besteden dan ook veel zorg aan onze service, en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen. We bieden scherpe prijzen en een breed scala aan producten, en leveren alles meteen uit voorraad.