Snelle verzending en producten goede kwaliteit.

Ik bestelde s’avonds laat en kreeg het de volgende dag al binnen, waar ik blij mee was want ik moest ze bestellen voor een wedstrijd die al aardig snel was. De producten waren een goede kwaliteit, alles was precies zoals omschreven en de prijs viel me voor deze kwaliteit ook nog mee.

Als er iets is dan kan je altijd terecht bij de klantenservice, vandaar dat ik mijn spullen hier altijd haal!

Zeer snelle levering

Duidelijke website Snelle levering

Perfectie

Als een zeer impulsief en ongeduldig persoon krijg ik op random momenten ideeën om dingen te maken en dan wil ik zsm de spullen hebben die ik nodig heb. Ik maakte een bestelling en had voor een zeer degelijke prijs, in zo'n twaalf uur tijd m'n bestelling binnen. Dat voelt goed.

Maar ten dele tevreden.

De rubics cube heeft geen heldere kleuren maar is verder goed, de metalen piramide van Constantin is goed, de infinite fidget is heel goed maar de Jono toys slime putty planeet is waardeloos, plakt aan alles en is veel te nat en de Jono toys magic fidget squeeze is na 1 dag normaal gebruik lek en gescheurd. Deze squeeze is een fijne fidget maar was snel plakkerig, geen bal meer en dus stuk. Beter fidgets kopen van een betere kwaliteit en dus iets meer geld uitgeven en dit merk mijden.

Goed snel en betrouwbaar

Goed product en snelle levering

snelle bezorging

van bestelling tot aan bezorging goed.

Snel en correct geleverd

Eenvouding besteld en geleverd zoals verwacht.

Snel en accuraat.

Besteld, ontvangen, geen klachten.

geweldige serivce

ik haal hier standaart mijn speedcubes mensen zijn zeer behulpzaam en ik hou van de indeling van de webwinkel.. ook niet te duur

Super snelle levering en zeer goede prijzen!

Zeer tevreden over de prijzen en de snelle levering.

Heel netjes

Na het zoeken hoe het moest lukt het aardig

Super snelle levering

Rond 16u besteld, de dag erna geleverd, in België! Mooi aanbod speedcubes, aanrader!

Altijd bezoegt

De beste cube. Het komt altijd precies optijd bezorgt. Goed materiaal!!!!!!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.9

Super geweldig om te maken.

Deze week ontvangen en ben direct begonnen te bouwen, ik moet zeggen een uitstekend product. Het is sterk , past profect in elkaar en heb het met alle plezier aan gewerkt. De gebruiksaanwijzing is goed te begrijpen en te lezen .alles werkt heel goed . TOP. ik beveel dit product zeker aan.

Super speed levering

Ruime keuze in ruime prijscategorieën. Ik heb twee bestellingen geplaatst en en beiden waren de volgende dag geleverd! Ik heb drie kubussen besteld; 2 van NexCube (4x4 speedcube en 2x2 speedcube) en 1 van Yuxin (5x5). Alle drie zijn ze van goede kwaliteit!

perfecte service

het blijft me verbazen hoe jullie altijd next day delivery krijgen, en de producten zijn top

Handig dat je allemaal speedcubes, puzzels, jojo's etc. bij elkaar kan vinden. :)

Soms is je winkelwagentje wel opeens leeg als je terugkomt bij de website en het scrollen gaat een beetje lastig, maar voor de rest is het top!

Snelle levering, goede kwaliteit, gunstig

Fijne kubus, lekker soepel

Besteld en de dag erna al gekregen. Correcte en snelle levering dus. Wij bestellen zeker nog.

goed product slechte bezorging

bezorger deed niet eens de moeite omdat mijn buren gewoon thuis waren. het pakket is gelijk naar een post-nl punt gegaan

goed en snel

goed en snel bezorgt

Altijd goed! Top!

Ik koop al jaren steeds weer bij speedcube. De artikelen zijn perfekt. De service is goed. Hun bereikbaarheid is eenvoudig en prettig. Ik ben erg blij met ze. En dat al sinds ongeveer 2018 toen ik met speedcuben begon.

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM