Niets ontvangen

Het is lastig een oordeel te geven als je het bestelde product nog niet ontvangen hebt. Volgens de "Track en Trace" code van Postnl, zou het bestelde product vrijdag 9 december zijn bezorgd op het Postnl punt dat ik opgegeven had. Zaterdagmiddag was er nog niets ontvangen op het Postnl punt. Er schijnt de laatste tijd een probleem te zijn met de bezorging van pakketjes. Ik hoop uiteraard dat het nog goed komt binnen een paar dagen maar heb mijn twijfels.

Niets ontvangen

100% tevreden

Snelle levering!! Super tevreden.

geen probleemen en goed materiaal

ik heb meerde keeren bestelt en gee nproblememen gehad. leevering was ook erg snel

goede snelle service

Leuk bouwpakket deze book nook van Rolife. Ze hebben nu 4 modellen, maar ik hoop dat ze er in de toekomst meer gaan maken. Het is tevens een leuk verzamel object.

geweldig.

niet echt bekend met dit bedrijf. Maar goed een snel geregeld.

Super snel en correct geleverd

Met dank van de Sint super snel en nette levering.

Super snel en correct geleverd

Met dank van de Sint super snel en nette levering.

Leuk product, duidelijke communicatie, snelle levering!

Mooi aanbod, snelle levering

Onmiddelijk geleverd, perfecte kwaliteit

Mooi aanbod en snelle levering

Snel en correct!

Snel geleverd, kwaliteit hoor ik later pas want het is een cadeautje voor mijn zoon

Goed geregeld.

Artikel was eenvoudig te bestellen. Kans op het maken van een fout tot een minimum teruggebracht. Verzending kwam op tijd binnen.

Snelle Service

Mooi bouwpakket, de book Nook zijn een mooi verzamel object. Wat mij betreft mogen er meer van gemaakt worden.

Snelle Service

Snel en goed!

Snelle service en bezorging.

Snel geleverd en top qua communicatie

Snel geleverd en top qua communicatie

Goede service en snel verzonden

Goede service en snel verzonden en goede prijs

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM