Pakket netjes afgeleverd

Duidelijke beschrijving voor te bouwen

Duidelijkheid troef!!

Ik had de website nog nooit bekeken, maar onmiddellijk was alles me duidelijk. Ik vond snel wat ik zocht. Goede informatie. Bestelling, betaling, levering...alles ging even vlot en snel. En...mijn kleinzoon is overgelukkig met zijn nieuwe cube. Dank u wel.

Veel keuze en snelle levering

Keuze uit alle soorten die je kan bedenken! Snelle levering!

Mijn evaring was echt fantastisch!

Ik heb al regelmatig iets besteld bij speedcube.nl en telkens was de service echt top! Er was nooit iets beschadigd of iets weg. Doe zo voort!

Mooie cubes

Speedcube.nl heeft zeker goeie cubes. Ik heb mijn pb’s en pr’s gebroken met jullie cubes.

Zelfs ik kan nu een Rubiks cube oplossen!

Snelle levering en ook snel antwoord op een vraag via Whatsapp. Materialen van goede kwaliteit. We bestelden voornamelijk cadeautjes en voor de lol ook een Rubiks cube voor onszelf. De cube is zodanig goed dat zelfs ik er een poging aan waagde!

De levering is super snel heel veel goeie cubes, ik heb perongeluk een fout gemaakt in mijn email en ze hebben het gelijk opgelost wat super chill is.

Stipt...brede voorraad en origineel!

Mijn bestellingen zijn altijd mooi op tijd en degelijk verpakt bezorgd. Duidelijke handleiding bij de bouwplaten en vooral heel mooi uitgevoerd . Compliment voor het uitgebreide assortiment!!?

Veel keuze aan kubussen, en supersnel geleverd!

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend bezorgd. Helemaal top

Hele fijne website werkt goed en je kan van alles vinden! Wel een hoge verzend kosten

Snelle levering, groot assortiment, kwaliteit spullen.

Goede service + kwaliteit

Ik had de GAN 356 M Standard Edition besteld op vrijdag en hij was maandag al binnen op het afhaalpunt. Ik heb hem dinsdag kunnen ophalen. Er zit papier in de doos om het doosje van de kubus niet te beschadigen. De kubus is van topkwaliteit, het was 30 euro voor een magnetische kubus. Dat is niet heel veel. Er zitten handige accessoires in zoals een zakje enzovoort. Ik ga hier vaker bestellen. Verzending was duur maar dat snap ik op zich wel aangezien ik vanuit België bestel.

Kwalitatieve producten, die snel verzonden en geleverd worden

Correcte levering

Snelle en correcte levering.

Leveren snel

Leveren snel

Snelle levering top producten

Gewoon top

Uitstekende ervaring met Speedcube ' Veel keus en variatie , Normaal geprijsd . Lekker snel in een dag geleverd , en netjes verpakt.

Precies wat je kan verwachten

Zeer snelle levering en de cubes en pyraminxen die ik besteld had, zijn veilig aangekomen door de goede verzendverpakking. Ze doen wat ze beloven!

Super webshop!

We bestelden voor de derde keer iets bij Speedcube en voor de derde keer verliep alles vlekkeloos. Super cubes, super heldere site en super geleverd. Top!

zeer tevreden wel nog wat missende kubussen

wat ik eigentlijk nog op zoek naar ben zijn master kilominx stickerloos maar verder is elk item optijd

Een aanrader

Snel geleverd en voor een nette prijs. Prima webwinkel.

Top !!! Supersnelle verzending

Echt de dag erna in de bus !! Top.

Gewoon super geregeld

Goed en snel bezorgt

Excellent

No complaints.

altijd goed en snel

bestelling en service altijd top!

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM