Filter

Zonder complicaties.

Er stond "voor 11uur besteld, morgen in huis." Dat was helaas niet zo. Gelukkig vind ik dat persoonlijk niet heel erg.

Goede service en leuk aanbod!

Nadat ik mijn eerste speedcube gekocht had had ik al snel de smaak te pakken en heb ik op korte tijd een hele verzameling besteld. Telkens was de service zeer goed en de levering heel snel. Een aanrader dus.

Super vriendelijk bedrijf!

Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling. Ik had per abuis dubbel betaald en zij reageren daar ook meteen op. Ik had het zelf niet door. Ik bestel hier graag nog eens.

Heel goed. Snelle levering en de korting is geweldig

Snel en accuraat.

x

Snel en geen onzinnigheden

Ik heb al vaker iets bestel en het was altijd goed en snel geregeld

Geweldige producten voor de juiste prijs

De fijne gadgets, puzzels en bouwpakketten die een Nerd nodig heeft!

Jullie doen wat jullie beloven, snelle levering binnen een dag!

Betrouwbaar en snelle levering.

Hier al meerdere keren cubes besteld en altijd snel geleverd. Zelfs een keertje op zondag middag besteld en maandag al in huis. Zeker een aanrader. Enige min punt is het wat beperkte assortiment.

Goede kwaliteit, netjes optijd bezorgd. Bestel hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld geweest.

super overzichtelijke site, veel keuze qua leveren, en super snel geleverd. Ook hier besteld omdat het ook super betrouwbaar uitziet. Absoluut een aanrader

Alles ok

Levering netjes op tijd en product helemaal zoals omschreven..

Ruime keuze, snel geleverd

Een tijdje geleden een aantal hele fijne speedcubes gekocht en waren de volgende dag in huis. Mooi en ruim assortiment. Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Zeker een aanrader om hier je cubes te kopen!

Snelle service, goede ervaring

Heb snel mijn producten gehad, netjes verpakt.

Zeker een aanrader!!

leuke puzzels om met de kinderen te spelen

Snelle levering, top product!

Product is heel snel geleverd en het is een super leuke puzzel.

Geweldig snelle service

Snelle levering, goed assortiment.

Prima.

Prima. Fijn dat de levering via jullie direct sneller is dan bij jullie via bol.com. Wel jammer is dat de stickers op de kubushouders vervelende lijmresten achterlaten.

Very fast and precise delivery

Delivery from abroad within 12 hours is impressive. Product was perfect as well.

Het is snel

Prima.

Goede bezorging en product

Snel en goed

Ik had besteld en het was al de volgende dag binnen. En alles wat ik besteld had was goed en veilig ingepakt

De service van speedcube is fantastisch

Netjes verpakt.

Helemaal tevreden!

Top geregeld, duidelijke productomschrijving, ruim assortiment en bestellen gaat allemaal soepel. Bedankt!

Goede producten, snelle verzending, top

Heb sinds eind vorig jaar een paar bestellingen geplaatst. Iedere keer supersnel verzonden met Track and Trace. Ze verkopen producten die je elders niet vaak tegenkomt. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Ga zo door, speedcube.nl!

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM