Filter

Super firma! Snelle levering!

Mooie assortiment, ik heb de hele serie van Quezzle gekocht, prachtige houten puzzels, met veel zoekspelletjes. Goede service en super snelle levering!

Ik kreeg de cube heel mooi verpakt binnen en werkt uitstekend, maar ik kreeg de cube een beetje vies binnen. Er zaten paar doffe plekjes op de cube. Het was voor de rest geen probleem ,want ik kan het mskkelijk schoonmaken.

Lief reibungslos - sehr schnelle Lieferung.

Bin sehr zufrieden.

Snelle service. Ik heb meerdere keren iets bij Speedcube.nl besteld en tot nu toe zijn de cubes de volgende dag gelijk geleverd. Naar mijn idee de beste optie om speedcubes te bestellen in NL.

Super snelle levering en een mooi bouwpakket

Ik had savonds mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Ik ben al begonnen met bouwen en het is erg leuk om te maken.

Top materiaal, snelle levering.

Veel keuze van goed materiaal. Levering echt supersnel.

1a Nobelstraat

Heerhugowaard 1704 RM