Voor prive uitstekend, zakelijk minder

De vlag is geheel volgens afspraak geleverd. Echter, er is geen goede factuur voor mijn boekhouding. Ik betaal de volgende keer ergens anders liever wat meer voor een goede factuur.

makkelijke keuze en vlotte aflevering via afhalen

top ervaring bij een bedrijf waarvan ik niet eens wist dat het zo in de buurt was. Roept op tot herhaling in de toekomst.

Zeer goede ervaring

Erg fijne communicatie.

Professioneel en betrouwbaar

Mijn ervaring is super. Doris doet haar uiterste best om de klant de juiste informatie te geven. Goede en correcte manier van communiceren. Een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik kan dit bedrijf zeer aanraden.

Vlot werkende vlaggenhandel met goede producten

ik kon de vlag die ik zocht makkelijk vinden, en deze was ook vlot beschikbaar. Fijn dat het dichtbij, in Arnhem opgehaald kon worden. Het product voldoet goed.

Goede vlag

Bestelling is vlot gegaan. De bestelde vlag was een gebruikte vlag in heel goede staat. Ik kwam er pas achter dat het een gebruikte vlag was nadat ik het al had besteld, dit was te lezen in de informatie. Moet je het wel goed doorlezen…...

Mooie vlag

Mooie airborne vlag, snel geleverd

Snel geregeld

Goede communicatie digitaal

goede service

Goede service en prima kwaliteit vlaggen en heel mooi ben er blij mee en deze had ik nog niet voor de airborne en nu wel trots er op dat ik ze heb zo dat we nooit vergeten

Zeer snelle levering

Ik heb 3 vlaggen besteld met de afmetingen van 100x150, helaas was er maar één vlag met de juiste maat, de andere twee zijn 90x150 dat is wel jammer. De aflevering was zeer snel en correct en de vlaggen zijn in prima staat.

Tevreden

Prima levering en mooie vlag

Uitstekende service

De website is zeer toegankelijk. Snelle service. Vlag ziet er uit als op het plaatje

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

snel en goed

prima club en goede verpakking

Snel - Vakkundig - Goed

Op een doordeweekse dag naar binnen gelopen. De jonge dame met haar hondje verwelkomde ons zeer vriendelijk. Verteld wat we wilde hebben en ze had al direct een goed idee en advies. We kregen het ontwerp per mail. Dat was ook direct goed dus de beachflag kon besteld worden. En week later kreeg ik een bericht dat het binnen was. Opgehaald, betaald en helemaal blij. Doris is een topper.

Zeer mooi en goed.

Zeer correct.

Flexibel, bereikbaar en betrouwbaar

Gezien wij soms last minute extra inschrijvingen krijgen voor de atletiekwedstrijden welke wij ondersteunen, hebben wij soms op korte termijn extra vlaggen nodig van de meest uit een lopende landen. Doris en haar team helpen ons altijd om de bestelling op tijd bij ons te krijgen. Goede kwaliteit, verzorgde levering en altijd vriendelijk aan de telefoon.

Leuke lieve mensen die je goed helpen

Prettige ervaring

Een erg fijne ervaring gehad. Mooie kwaliteit stof. Had de adres gegevens verkeerd ingevuld en er is netjes gebeld om de gegevens te controleren zodat het goed verzonden kon worden. Ook gelijk goede uitleg gekregen over het bevestigen en informatie over de soort vlaggen die ik had besteld. Erg fijn en een goede ervaring gehad.

scam

ik had bestelt en niks opgestuurd ******

Topvlaggen

Snelle levering, mooie kwaliteit vlaggen en behulpzame en vriendelijke medewerker.

Zirgoed

Een uitstekend bedrijf

Levert mooie en goede kwaliteit vlaggen.

Fijn contact, denkt mee, goede kwaliteit

Gewoon goed. We bestellen hier onze vlaggen voor onze wedstrijden. we moeten dit altijd op relatief korte termijn doen en Doris en haar team zorgen ervoor dat we alle vlaggen netjes op tijd geleverd krijgen.

Kunststof knop

De vlaggestokknop zou van hout zijn, maar deze is van kunststof, wat niet mijn bedoeling was.

Leemansweg 20

6827 BX Arnhem

Over Vlaggenhandel Nederland

Algemene Vlaggenhandel Nederland is uw leverancier voor budgetvriendelijke vlaggen en vlaggenmasten van hoge kwaliteit. Niet alleen online, maar ook bent u van harte welkome in onze showroom te Arnhem.