Fijne communicatie en snel verzonden

Fijne communicatie en snel verzonden

Snel, vriendelijk en duidelijk in de communicatie.

Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Over een shirt wat niet meer beschikbaar was werd ik persoonlijk gecontact op een hele vriendelijke manier. Blij met mijn aankopen en door de persoonlijke benadering zeker een winkel waar ik terugkom!

Ben heel blij met mijn @colorful standard t-shirt

Mijn lievelingswinkel!

Altijd mooie spullen, altijd lieve meiden en goede hulp!

Favoriete winkel bij uitstek!

Shoppen bij Koekwaus is altijd een feestje. Ze hebben super leuke woonaccessoires en hele mooie kleding. De meiden die er werken zijn stuk voor stuk onwijs aardig en gezellig. De service is top! Ze posten zeer veel kleding op Instagram, waardoor je precies weet wat in de winkel hangt, zonder dat je steeds langs hoeft te gaan. Als je vragen hebt kan je ze heel laagdrempelig een berichtje sturen via Instagram. Je krijgt dan snel een reactie. Als ik online bestel wordt het ook altijd snel verzonden.

Geweldige winkel!

De beste service, niks is teveel gevraagd, altijd vriendelijk, geweldige collectie die ook steeds wisselt. Kortom, mijn favoriete winkel!

Prima service en levering conform afspraak

Goede service, kwalitatief goed product en levering conform afspraak. Zeer tevreden.

Super fijne website.

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik netjes een bevestiging in de mail. Kreeg ook nog een leuke WhatsApp van de winkel over mijn bestelling. Na een dag of 2 kreeg ik netjes een mail dat mijn bestelling klaar lag in de winkel en tevens weer een WhatsApp vanuit de winkel. Je hebt de keuze of thuis laten bezorgen of het in de winkel ophalen. De winkel is ook echt een aanrader om te bezoeken. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Koekwaus is mijn favoriete winkel online en in de stad. Ik wordt altijd heel goed geholpen en de collectie is top!

Snelle service, leuke winkel.

Leuke fysieke winkel. Snelle levering van webshop.

Online besteld, volgende dag al opgehaald

Via FB had ik een mooie top gezien, eenvoudig online kunnen bestellen en de dag erna al kunnen ophalen. Fijn dat het zo snel kan gaan! Ook erg blij met de top, goede kwaliteit en het zit heerlijk!

De leukste winkel van Den Bosch!!

KoekwauS is gezelligheid, enthousiasme, vakkundigheid en heeft een super toffe collectie waar ik helemaal blij van word.

Prachtige collectie!

Als ik in Den Bosch ben ga ik altijd even kijken! Koekwaus heeft een super leuke kleurrijke collectie met items in allerlei prijsklassen, maar lekker net een beetje anders dan in andere winkels. Op de Instagram pagina deelt Koekwaus altijd hele goede foto’s en video’s om de kleding te laten zien, erg fijn! Er staat ook altijd bij hoe de kledingmaat valt. Als je online bestelt is de verzending altijd super snel en leuk ingepakt. Ik ben fan!

Vlotte levering!

Mooie producten die zeer vlot geleverd werden. Erg fijn! Heel tevreden!

Geweldig!

Goede communicatie al direct na de bestelling. Snel geleverd mét een persoonlijke boodschap, erg leuk!

Snel verstuurd leuk ingepakt

Mooi product, netjes verpakt en snelle levering

Zie zin boven

Altijd behulpzaam, ook op afstand

Je wordt er altijd goed geholpen met een eerlijk advies, ook als dat betekent beter iets niet te kopen. Via Instagram reageren ze snel en met goede adviezen. Heel fijn, vooral omdat ik niet in de buurt woon.

Altijd een feestje!

Het is altijd een feestje in de winkel van Koekwaus! Het liefst shop ik dan ook daar. En nergens anders, trouwens! Ook online denken de meiden super met je mee en geven je passende en eerlijke adviezen.

Ik bestel hier nu al een tijdje en de kleding is niet alleen leuk maar ook kwalitatief goed!

Snellen goede service!

Koekwaus heeft een hele mooie collectie. Binnen 1/2 dagen is je bestelling binnen en heel netjes ingepakt.

De levering was snel en er zat een lief persoonlijk kaartje bij. Zo leuk! De jurk is ook erg mooi.

Prachtige kleding fijne service!

Leuke dames die prachtige merken verkopen en eerlijke adviezen geven. In de webshop mis ik wel echt de optie dat je gewoon kan ruilen en je geld terug kan krijgen. Groetjes

Geweldige winkel

Hele leuke winkel en fijn personeel!

Super goed en netjes geholpen!

Dezelfde dag nog het pakketje verzonden. En een fantastisch resultaat!

Vughterstraat 19

5211 EW 's-Hertogenbosch

Over KOEKWAUS Den Bosch

Koekwaus is een webshop en een boetiek in hartje Den Bosch. We zijn altijd op zoek naar de mooiste merken waar we jou blij mee kunnen maken. Wil je maatadvies of heb je andere vragen? Stuur ons dan een berichtje want we helpen je natuurlijk graag.