Prima p

Goede snelle service.

Mooie webshop

Mooie webshop snelle verzending mooie artikelen

Helemaal prima, met 1 klein dingetje

Ik heb nooit de melding gekregen dat mijn bestelling in de winkel was aangekomen.

Krijg beoordelingsformulier, maar heb nog geen bestelling ontvangen…

Krijg beoordelingsformulier, maar heb nog geen bestelling ontvangen…

Supergoede ervaring

Hele snelle levering en een mooi item ontvangen. Het is top shoppen bij xan

Goed advies, heel vriendelijk!!

Goed advies, vriendelijke adviseuse! Hele fijne winkel kom ik gráág!

ok

Duurde iets langer dan normaal, maar bestelling netjes ontvangen.

Mijn aankopen volgende dag al binnen , zo snel had ik dit niet verwacht. Super. Groetjes

Hele snelle bezorging en het was super leuk ingepakt. Dank jullie wel!

Erg tevreden

Mijn bestelde top is top. Hij kwam binnen als een ingepakt cadeau. Deze extra aandacht aan een product maakt mij altijd erg blij.

goed overzichtelijk webshop en bestelling

Vriendelijk en snel

Online besteld, opgehaald in de winkel, nèt voor sluitingstijd. Ik had gebeld dat ik het krap àn zou halen en ze wachtte me speciaal op. Heel netjes en vriendelijk. Superfijn!

Superfijn geholpen, fantastische kleding.

Geweldige winkel, prachtige merken en altijd goed geholpen

Ik kom heel graag bij Xan. Ze hebben een prachtig aanbod aan merken, wel wat duurder maar dat zie je er ook aan af. Ik word altijd heel goed geholpen; ze denken goed mee en zijn eerlijk in hun feedback.

Verloopt soepel. Fijn keuze om ook in winkel af te halen

Fijne ervaring, kloppend

Fijn

Ik vind t ophalen in de winkel heel fijn, 1 kledingstuk was te groot en dat kun je dan meteen achter laten in de winkel.

Alles netjes verpakt en snelle levering

Super aanbieding

Bestelling is keurig en op tijd bezorgd en het mooiste was dat het een item was die overal nog voor de volle pond verkocht werd, maar bij XAN met 50% korting. Dan betaal ik graag wat verzendkosten.

Geweldig !

Snelle service, mooi verzorgd pakket. En de 2e hands Loise broek zag er nog heel mooi uit. Ik ben meer dan tevreden!

Super tevreden!!

Voor het eerst online een ‘pre-loved’ jurkje gekocht en ik ben er super blij mee. Werd overigens als een kadootje bezorgd, mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje! Het jurkje is heel mooi en ziet er als nieuw uit! Ik ben super tevreden! Bedankt XAN!

Fijn en vriendelijk geholpen

Fijn en vriendelijk geholpen

Perfect en persoonlijk!

Via internet een broek besteld. Bestelling was keurig de volgende dag al in huis. Leuk dat er nog een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij zat. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Plezierige shop ervaring

Plezierige shopervaring, snelle reactie en verzending. Keurig verpakt en heel attent een handgeschreven kaartje erbij !!! De P van persoonlijke aandacht is juist bij online shoppen heel fijn!!

Fijne website .

Heel tevreden

Goede kwaliteit, precies zoals omschreven Heel blij mee

Sterrebos 6

5344 AM Oss

Over XAN Woman

XAN Woman, toonaangevende damesmode met vier fysieke winkels in Oss, Uden, Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kun je ook heerlijk shoppen online in de webwinkel van XAN Woman. Sterke kledingmerken waarin je modieus en zelfbewust voor de dag kunt komen, zowel in je vrije tijd als op je werk. Persoonlijke service, aandacht voor jouw wensen en een doordachte inkoop van mooie mode staat voor ons centraal. Mooie kledingmerken zoals Studio Anneloes, Yaya, Co'Couture, Nukus, Summum, DANTE6, Mos Mosh, slechts een greep uit onze collectie. We hebben ook een speciaal assortiment premium merken, waaronder Essentiel Antwerp, Closed, Sissel Edelbo, Toral en Gitta Banko. Naast prachtige dameskleding maken we je outfit graag af met een mooi paar sneakers of laarzen. En helemaal de finishing touch is natuurlijk een bijpassende riem, sjaal of tas. Ook voor gave woonaccessoires kun je bij XAN terecht. De mooie lampen van HK Living zijn een echte eye-catcher in jouw interieur. Kortom, er is veel te zien en te beleven bij XAN Woman, graag verwelkomen we je in 1 van onze XAN winkels in Noord Brabant of online in onze webwinkel.