Snelle mail terugkoppeling

Sanne van Gaal Toppertje En. De Pre Loved keus is top!

Goede aanwinst

Leuke webshop met zeer bekende (dure) merken. Geweldige aanbieding zodat mensen met een minder gevulde portemonnee ook hier lekker kunnen shoppen. Netjes verpakt en goede kwaliteit geleverd. Toekomst vaker hier gaan winkelen.

Perfecte ervaring !!!

Snelle levering Netjes verpakt Leuk persoonlijk kaartje

Voor het eerst besteld. Alles is keurig! Klantvriendelijk, netjes verpakt en snel verstuurd.

Heel aardig in Uden geholpen

Helaas was het niet naar mijn smaak. Maar in Uden werd ik heel netjes geholpen, alles kon meteen retour. Zij hebben het keurig voor mij opgelost. Ga zeker snel terug naar Xan

Super!!

Snelle verzending!

Eigen fout wel

Ik had niet gelezen dat wanneer je een product met 50% korting koopt, je je geld niet terug krijgt wanneer je het wilt retourneren. Nu bevalt de kleding niet en moet ik iets anders uitkiezen op deze site. Daar baal ik van.

Schitterend

Snel gekregen, heel goed

Keurig afgehandeld.

Blij met mijn aankoop! Fijne benadering ook in de winkel waar ik mijn bestelling kon passen en meenemen. Zo wil je als klant graag behandeld worden.

Altijd snelle levering en mooi verpakt met een kaartje erbij, TOP

Hele fijne verkoopsters

,oop graag binnen in Uden en verkoopsters helpen je super goed. Ga nooit zonder iets naar buiten. Heb inderdaad online iets besteld jurk dat vond ik wel dat ik daar lang op moet wachten nog steeds. Maar verder toppie

Yaya

Snelle verzending. Netjes verpakt. Blij met mjn taya rokje!

Super vriendelijk en top aflevering!

Super service. Koop zeker hier weer!

Snelle levering netjes ingepakt met lief kaartje Helaas heb ik het weer retour gestuurd het shirt was niet naar mijn zin

Perfect ingepakt en bezorgd

perfecte afhandeling, snelle levering

Heel fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers en leuke collectie, kortom TOP!

Perfecte sevice!

Zoals altijd, Perfecte service bij mijn online bestelling!

Super snelle service

Super snelle service

Super snel en duidelijk

Vaste klant in de winkel maar nu een keertje online Goede site en duidelijk en snel bevestigd en verzonden. Helaas paste de blouse niet dus hoop dat de terug betaling net zo snel gaat.

Makkelijk en snel

Overzichtelijk en makkelijk! Bij aankomst pakket mooi verpakt met persoonlijke kaart.

Mooi product, goed verpakt

Echt een cadeau

De Munthe muts is prachtig maar hoe de muts geleverd werd is echt een cadeau. Leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje!

Snelle levering!

Snelle levering en mooie kleding!

Sterrebos 6

5344 AM Oss

Over XAN Woman

XAN Woman, toonaangevende damesmode met vier fysieke winkels in Oss, Uden, Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kun je ook heerlijk shoppen online in de webwinkel van XAN Woman. Sterke kledingmerken waarin je modieus en zelfbewust voor de dag kunt komen, zowel in je vrije tijd als op je werk. Persoonlijke service, aandacht voor jouw wensen en een doordachte inkoop van mooie mode staat voor ons centraal. Mooie kledingmerken zoals Studio Anneloes, Yaya, Co'Couture, Nukus, Summum, DANTE6, Mos Mosh, slechts een greep uit onze collectie. We hebben ook een speciaal assortiment premium merken, waaronder Essentiel Antwerp, Closed, Sissel Edelbo, Toral en Gitta Banko. Naast prachtige dameskleding maken we je outfit graag af met een mooi paar sneakers of laarzen. En helemaal de finishing touch is natuurlijk een bijpassende riem, sjaal of tas. Ook voor gave woonaccessoires kun je bij XAN terecht. De mooie lampen van HK Living zijn een echte eye-catcher in jouw interieur. Kortom, er is veel te zien en te beleven bij XAN Woman, graag verwelkomen we je in 1 van onze XAN winkels in Noord Brabant of online in onze webwinkel.