Heerlijk kleding kopen!

Ik word heel goed geholpen, er is een grote voorraad (alles is er altijd), een winkel waar je je welkom voelt.

Ik ben goed geholpen.

Ik heb diverse modellen broeken aangehad om te kijken wat het beste stond bij mij. Ook advies gekregen welke kleuren er nog meer op kunnen. Vond het erg prettig.

Mooie collectie en veel hulp.

Twee keer per jaar reizen we af naar Zeewolde. Een bezoek aan Blue Line ontbreekt dan niet. Allererst hebben jullie heel veel keus . Ten tweede en nog belangrijker is dat jullie niet te beroerd zijn om mee te helpen de juiste kleur of maat te halen als ik in pashokje sta. Ook als het niet staat, dan zeggen jullie dat. Klasse!

Uitstekende passende service

Veel keuze in verschillende prijsklasse Eerlijke en goede service van het personeel en ook tijd voor een praatje Koffie en thee staat altijd klaar Goede winkel waar ik al jaren binnen loop

Altijd een feestje

Wanneer wij binnen komen,voelt het als een warme deken. Iedereen is altijd behulpzaam en niks is teveel. Er is altijd wel iets leuks of moois waarmee wij naar huis gaan.

Een fantastische, veelzijdige, supervriendelijke kledingzaak!

Al heel wat jaren vind ik mijn weg naar de Blue Line. Met veel plezier stap ik daar de winkel binnen. Je voelt je meteen welkom. De keuze is heel divers. (Er is echt voor iedereen wel iets te vinden.) Ze helpen je graag en op een fijne en persoonlijke manier, met je zoektocht naar dat nieuwe kledingstuk wat je in gedachte hebt. Persoonlijk slaag ik eigenlijk altijd!

Fijne winkel

We worden altijd prettig en ontspannen geholpen. Zelf even lekker door de winkel dolen of juist gevraagd advies. Alles ķan. We voelen ons welkom. Filmpjes zijn leuke marketing!

Zo leuk geholpen!

Mooie kleding, vriendelijk en spontane mensen! Wij zijn ontzettend tevreden en komen graag terug.

Super aardig en hele leuke kleding.

Super fijne winkel!

Fijne winkel en goede adviezen! Wij zijn zeer tevreden!

uitstekend

geweldige zaak, slaag er altijd . zeer vriendelijk , koffie staat altijd klaar.

Fijne service en klantgerichte aanpak

Ik ervaar dat er naar mijn geluisterd wordt en meegedacht wordt wat bij mij past.

Geweldig geholpen.

Altijd met een glimlach ontvangen. Ze denken en zoeken mee naar de juiste kleding voor je. Zelfs onze familie buiten het dorp is enthousiast over blue line en komen hier voor kleding. Ik loop altijd tevreden de winkel uit.

Zeer positief

Zeer prettig geholpen elke keer weer

Deskundig en modieus advies in een gezellige sfeer!

Ik kom altijd graag bij Blue Line voor een modieuze outfit!

My favorite

Top winkel, aardige shopmedewerkers, slaag altijd

Leukste klerenzaak

Fijn geholpen en goeie koffie!

Uitstekend en vriendelijke service.

Fantastische winkel

Klantvriendelijk en altijd enthousiast!

Mooie kleding

Tip! Ga niet meteen naar de klant toe als ze binnenkomen. Voelt benauwd. Dit hoor ik van meer klanten. De klant komt van zelf wel naar de verkoopster toe als er vragen zijn. Verder prima winkel! Succes met de verkoop!

Ervaren verkopers die onthouden wat bij je past.

Ik voel mij welkom als ik kom. De winkel heeft merken als g-star, Superdry, andcowomen, Jane Lushka etc. Meer heb ik persoonlijk eigenlijk niet nodig. Ik ga altijd met iets de winkel uit en ben blij met mijn aankoop omdat het winkelpersoneel kritisch meekijkt en met ideeën komt. Ik ben blij met deze winkel in het dorp.

Eerlijkheid

Wat ik heel erg fijn vind is dat ze heel erg eerlijk zijn over hoe iets je staat. Als het niks is zullen ze dat ook echt aangeven. Dit vind ik top. Kleding is prachtig en van goede kwaliteit. Ook is er qua prijs voor iedere portemonnee wat te kopen. Ook ff vriendelijk en behulpzame medewerkers. Een dikke aanrader wat mij betreft.

Mooie uitgebreide winkel waar goed advies gegeven wordt!

Uitstekend eerlijk advies! Fijne winkel met aardige medewerkers.

Goede service, fijne hulp bij uitzoeken!

Ruime keus, fijne en gemoedelijke sfeer.

Topzaak qua collectie en medewerkers

Prachtig draagbare collectie, goede prijskwaliteit verhouding, continu met nieuwe items aangevuld, altijd bereid tot nabestellen indien nodig, vakkundige en lieve eigenaren en medewerkers. Topzaak! Onmisbaar!

Raadhuisstraat 11

3891 EB Zeewolde

Over Blue Line

Al meer dan 25 jaar biedt BLUE LINE women´s, men´s & jeans wear verrassend veel A-merken aan op 320 m2 in Zeewolde, het centraal gelegen en tevens jongste dorp van Flevoland. Blue Line heeft trendy heren- en dameskleding, mooie damesmerken als &Co Woman, Tramontana, Red Button, Jane Lushka, FOS Amsterdam en Esqualo, bekende jeansmerken als G-Star Raw, COJ, Cast Iron en PME Legend, herenmerken als State of Art, Saint Steve, Tresanti, Quotrell en A Fish named Fred, gave schoenen van Rehab, Ilse Jacobsen, Oofos en DWRS, strijkvrije herenoverhemden van District Indigo en Desoto, en veel accessoires als tassen, riemen, NOMI corrigerend underwear, Secrid wallets en Happy Socks … meer dan 40 kledingmerken, altijd up-to-date keuze en de beste koffie aan onze bar midden in de winkel. Bij ons werken de leukste collega's en wij doen ons uiterste best het jullie naar de zin te maken. Wij zijn een hecht team, hartelijk, gastvrij en o zo creatief. Wij staan voor gezelligheid, verstand van mode en doe maar gewoon. Welkom!