De levering was meerdere dagen trager dan op de website vermeld. Ik zag pas later dat de bestelde producten uit Denemarken moesten komen. Jammer maar okΓ©. Wat ik echt veel vervelender vond was dat het pakket aan beide kanten open was. De intieme bestelling viel gewoon uit de doos. Gelukkig was de inhoud nog compleet, maar ik denk dat de bezorger wel een leuke dag had. Helaas zette de bezorger mijn bestelling ook gewoon bij de voordeur in de regen. Terwijl binnen 5 meter ook een beschutte plek was. Zonde dat de inhoud ook echt vochtig was geworden.
Beste klant, Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. We vinden het echt vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Het klinkt alsof er een probleem is opgetreden bij het bezorgbedrijf, maar dat maakt het natuurlijk niet minder frustrerend voor jou! π We willen dit graag goedmaken en ervoor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. Ik zal je een e-mail sturen om dit verder met je op te lossen en je een passende oplossing te bieden. π Voor toekomstige situaties raden we je aan om ons direct te contacteren als er iets misgaat. Zo kunnen we snel handelen en je meteen helpen. π Onze excuses voor het ongemak, en hopelijk kunnen we het weer goedmaken! Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sinful
2 a 3 dagen levertijd, nou mooi niet ik wacht er nog steeds op. Besteld op 27 Dec en kreeg ook vrij snel een track en trace waarop postnl nog steeds is aan het wachten tot het pakket geleverd wordt. Heb ook besteld in VS California op dezelfde datum, deze wordt binnenkort al geleverd zonder priority. Website een paar bekeken en het blijft op 2 a 3 dagen levertijd staan. Uiteraard kan er eens wat gebeuren maar hou je klanten dan op de hoogte. Heb nu ook elders hetzelfde product besteld want dit duurde te lang.
Beste Klant, Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hebben uw situatie bekeken en zullen u binnenkort de retourinstructies toesturen. βΊοΈ Als blijk van onze excuses sturen we u in een aparte e-mail een cadeaubon. We hopen dat dit gebaar laat zien dat we graag een passende oplossing bieden. π§‘β¨ Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. β Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sinful
Afgelopen maandag een bestelling geplaatst, mooi op tijd dacht ik, dit omdat ik het pakket vandaag, vrijdag, in huis wenste te hebben. Ik zag een adres in Giessen, Nederland, dus het was ook niet zo raar gedacht dat ik mooi op tijd was met bestellen. Blijkt dat het pakket uit Denemarken moet komen! Ik had nog lichtelijk goede hoop op bezorging op vrijdag, maar nee...'t wordt niks. Zoals het nu lijkt ook morgen (zaterdag) niets...op zijn vroegst dinsdag vrees ik. (Pakket is nu nog niet eens bij PostNL!) Al met al dus mooi klote! Sinful dus eventueel leuk als je geen haast hebt, heb je wel enige haast bestel dan maar elders! Voor mij was dit de eerste en tevens laatste kee Sinful
Hi there I can see that your parcel indeed was 1 working day delayed which we're truly sorry for. However, it does appear that it was delivered just as intended except from that ππ» We'd love to offer a partial refund if you simply just reply back to the email we've sent you- then i'm sorry we'll make it up to you! :-)
Bij Sinful vond ik WEL de voor mij perfekte masturbator waarmee ik erg kan genieten. Verder hebben ze een goede klantenservice die jouw vragen snel beantwoord.
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bij Sinful de perfecte keuze hebt gevonden en zo tevreden bent met onze klantenservice. We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier gewenst! ππ Klantenservice, Sinful
Er was iets niet goed gegaan met t leveren van een product. Klantenservice reageerde direct en heel effectief. Klantenservice kwam zelf met verschillende oplossingen. Het product werd direct opnieuw verzonden en had t uiteindelijk snel in huis. Zeer goede service en vriendelijk personeel
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve review! π We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. Ons team streeft er altijd naar om direct en effectief te helpen, en we zijn blij dat dit voor jou het verschil heeft gemaakt. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! 𧑠Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sinful
Allereerst vermelden ze nergens een levertijd op de site. Achteraf snap ik waarom want die is erg lang/traag. Houd rekening met 1,2 weken gemiddeld. Wil je een deel van je order retourneren? Dat kan; houdt dat wel rekening dat je pas na een week of 5 een bevestiging van ontvangst krijgt. In mijn geval heb ik 3 doosjes kleding teruggestuurd. Omdat een van de doosjes een lichte beschadiging had door het openmaken (er zat flink veel plakband overheen en dat losmaken zorgde voor een 1 bij 1 cm stukje losgelaten karton) heeft Sinful eenzijdig besloten om 20% van het gehele reourbedrag in te houden. Let wel in absolute zin gaat het hier om zoβn 40 euro: voor een kleine beschadiging van een kartonnen doosje. Overleg is niet mogelijk met ze en van klanttevredenheid hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord. Hier niets bestellen beste mensen, er zijn voldoende alternatieven in nederland met korte levertijden en retourtijden en normale manier van handelen.
Beste klant, Bedankt dat u uw tijd heeft gebruikt om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We verontschuldigen ons voor het ongemak veroorzaakt door de leverings- en retourtermijnen en voor de frustratie over de inhouding op je terugbetaling. ππΌ Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant een prettige ervaring heeft, en het is duidelijk dat we deze keer tekort zijn geschoten. We werken er actief aan om de leveringsramingen en retourtermijnen op onze website transparanter te maken, zodat onze klanten hun aankopen beter kunnen plannen. We willen het goed maken voor je en we bieden je graag een cadeaubon aan voor het afgetrokken bedrag als een gebaar van goede wil. Uw feedback is van onschatbare waarde en we doen er alles aan om te verbeteren. π‘οΈπ Klantenservice, Sinful
Prima service, snel verzonden en snel antwoord op vragen.
Bedankt voor je geweldige feedback πΉ Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze service en je een goede ervaring hebt gehad. π We hopen je snel weer te zien! Klantenservice, Sinful
Levertijd zou 2a3 dagen zijn. Dit was ruim anderhalve week. Ik had het als verrassing voor een specifieke avond, dit is dus niet gelukt. Over het product zelf ben ik tevreden. Was ook discreet verpakt.
Hartelijk dank voor uw recensie! β¨ Onze excuses voor de lange levertijd. Helaas waren we bezig met een systeemupdate in ons magazijn, wat tijdelijk invloed had op ons gebruikelijke leveringsschema. We begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt en werken er hard aan om dergelijke vertragingen in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor je geduld en begrip. π Als we je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Nog een fijne dag! π Klantenservice, Sinful
Why double the Porto fee for returning an item purchased at already paid freight costs
Dear customer, Thank you for your feedback. ππΌ We sincerely apologise for the inconvenience caused by the return fees. We understand your concern and would like to clarify that the return costs are not determined by the value of your order but are a standard fee applied universally to all returns. This policy helps us maintain a fair and efficient process for handling returns. We truly value you and appreciate your understanding. If you have any further questions or need assistance, please don't hesitate to reach out to our customer service team in the future. π Customer Care Team, Sinful
Bestel 3 cockringen en heb ze nog steeds niet ontvangen. Meer dan 10dagen geleden besteld. Lijkt mij toch brievenbus post. Maar goed ik wacht nog steeds op mijn bestelling
Oei, dat is echt niet de bedoeling! π Onze excuses dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We gaan dit meteen voor je nakijken en zorgen ervoor dat de cockringen zo snel mogelijk jouw kant op komen! Als je liever een vervangende zending of een refund wilt, laat het ons weten. We lossen het graag op voor je! ππ¦β¨
The item I bought works really well. I was a bit dubious at first but when you learn how it works for you you'll be happy!
Thanks for the awesome feedback! π We're so glad to hear the item is working well for you, even after some initial doubts. It's great that you're happy with it now! If you need anything else, just give us a shout! πβ¨
de stang van de rug is beschadigd waar door hij niet past
Het spijt me enorm dat je bestelling beschadigd is aangekomen! π Geen zorgen, we lossen dit graag voor je op. We sturen meteen een vervangend onderdeel, zodat alles perfect past. Mocht je liever een volledige vervanging willen of een refund, laat het ons weten. We zorgen dat je snel geholpen wordt! πβ¨
Bestelling was schijnbaar onderweg beschadigd geraakt. Zelf erachteraan moeten mailen om daarachter te komen. Wel netjes opgelost.
Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak! π Het spijt ons dat je langer moest wachten en zelf contact moest opnemen. We zijn blij dat het uiteindelijk netjes is opgelost. We gaan zeker ons best doen om het de volgende keer vlotter te laten verlopen! πͺβ¨
Geweldige kwaliteit en redelijke levertijd
Bedankt voor je top review! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en de levertijd. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! πβ¨
Werd snel en voldoende geholpen.
Dank je wel voor je fijne review! π We zijn blij dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! πβ¨
Snel geleverd, en een kwalitatief goed produkt
Bedankt voor je geweldige feedback! π We zijn super blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van het product. Hopelijk zien we je snel weer! πβ¨
Price, quality very good.
Thanks for your feedback β! Great that you appreciate us so much! I Hope you enjoy your purchase π€β¨ Klantenservice, Sinful
Bedankt voor je feedback β! Geweldig dat je ons zo waardeert! Heel veel plezier van je aankoop π§‘β¨ Klantenservice, Sinful
De sleeves die in gekocht heb gaan uit van gigantische maten van bijna 10 centimeter. Ik ging er van uit dat dit kwam door een foute aanname was van de medewerker, maar dit blijkt de kleinste maat te zijn. Ik voel mij in mijn mannelijkheid zeer gekwetst en ik en mijn vriendin zijn nu diep ongelukkig na een avond waar we beiden naar hadden uitgekeken.
Jammer genoeg was mijn bestelling niet leverbaar (dus dat was niet zo netjes), maar ze hebben een goed alternatief geboden. Daar ben ik heel blij mee.
Met een paar dagen gelevert De artikelen zijn best wel van goede kwalitiet. Heb veel plezier aan.
Bedankt voor je feedback β! Geweldig dat je ons zo waardeert! Heel veel plezier van je aankoop π» Klantenservice, Sinful
Goede service, levering was niet super snel maar wel heel mooi discreet verpakt
Goede kwaliteit en passen perfect.
Wat een fijne review, bedankt! π We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en het winkelen bij ons een goede ervaring was. Hopelijk tot snel! Geniet van je dag π Klantenservice, Sinful
En duidelijke website met groot assortiment, snelle levering en goede spullen, ik ben een tevreden klant. Aanrader!
Dank je wel voor je geweldige review!β¨ Wat fijn om te lezen dat je het het shoppen bij ons zo waardeert. Hopelijk tot snel! π Fijne dag nog! Klantenservice, Sinful
De spullen zijn erg mooi en snel geleverd
Super bedankt voor de 5 β! Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van onze producten! π We kijken er naar uit je snel weer te zien! Mooie dag nog! Klantenservice, Sinful
Koperslager 8
6422 PR Heerlen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.