Duidelijk omschreven producten en snelle levering.

prima geregeld !

vlotte berichten over de status, snelle verzending en pakket precies zoals verwacht.

Makkelijk te gebruiken en bestellen en netjes een mail dat het pakketje verstuurd is

Fantastische Service

Snelle levering, artikelen van Svenjoyment zijn mooi en goede kwaliteit. Er was een weeffoutje in 1 artikel en die werd zonder gedoe gelijk vervangen. Top winkel!

Geweldige service

Ondanks een door mijzelf veroorzaakte fout is de bestelling goed terecht gekomen. Fijne service.

Groot assortiment met goede prijzen

Ik bestel regelmatig via de website omdat deze een uitgebreid assortiment hebben en een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Daarnaast ook een fijne klantenservice die goed bereikbaar is en snel reageert en zorg voor een passende oplossing mocht een voorwerp defect zijn of niet naar tevredenheid.

Mooie spullen

Mooie cadeau's gekregen van mijn vriend super blij mee

Artikel voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, zelfs beter.

Klantenservice is top

Ik had iets besteld op de website, maar dat kwam net iets te laat binnen (mijn schuld, oeps). Er was iets fout gegaan met het retourneren (ook mijn fout, adhd brain got the better of me). Maar door de klantenservice die super behulpzaam was, erg veel geduld en het had getriple checked, is het toch gelukt alles and now I have my presious moneys back. En ook, groot en cutesie assortiment ;)

Grote keuze, verschillende prijsklasses en prima levering

Prima, groot assortiment en goede logistiek

Het was pas mijn eerste keer

Beetje lastig hoe je moet betalen

Echt een aanrader

Makkelijk bestellen en betalen, discrete en snelle verzending. Top.

Van begin tot eind een fijne ervaring. Het genieten kan beginnen …..

Reageren niet!

Reageren niet op een probleem.

Goede communicatie en snelle levering

Zeer positief!

Order not complete

I redid not recieve all products that I ordered

slecht

6 spullen besteld krijg 2 verschillende produkten

X

X

Eerst

Lekker voor alle bottoms. En mannen.

Producten netjes geleverd, komen overeen met beschrijving

De producten zijn netjes geleverd en komen overeen met de beschrijving. Levering duurde wat langer wegens versturen vanuit Denemarken.

Snel en correct

Idem

Snelle discrete service

Ervaring met klantenservice ook goed bevallen

Goed, maar kan beter.

Bestelling geplaatst. Goede prijs. Maandag het vervolg. Track and trace werkt niet echt fijn.

Spannend

Levering was compleet Binnen de verwachte tijd, maar mag sneller Producten voldeden op 1 na aan de verwachting

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.