Goede service. Snelle levering

snel goede klantenservice

vergissing was snel opgelost

Matig.

Ik had een sterker apparaatje verwacht.

Probleem zonder omwegen perfect opgelost.

Ongekende service, na aankoop van een defect product zonder enige twijfel nieuw product opgestuurd. GEWELDIGE SERVICE!

Uitstekend!

Prima afgehandeld; geheel naar wens.

Prima en snelle levering

snelle discrete levering

perfect

Dit keer teleurstelling

2 items besteld pasvorm en maat Niet kloppend dat heb je bij ali express niet bij cottelli pluze spul Ze heeft vaste maat maar dit zag er niet uit. Veel van cortelli gekocht maar deze keer geen succes geweest .

super

waard om aan te bevelen

Heel erg goede winkelervaring.

Ik ben erg tevreden goeie prijs kwaliteit verhouding en ruim assortiment. Toen ik een product ontving waar iets aan mankeerde is dit zeer snel en goed opgelost door het team van Sinful. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat ik zeker opnieuw wat ga bestellen bij Sinful.

Wat een heerlijk apparaat

Intense massage geeft dit ding. Jammer dat er geen langzamere stand op zit, maar je komt echt zo hard met dit ding. Zalig

Bestelling

Zeer vlot geleverd een dikke 10.

Goede prijzen en snelle verzending

Goede prijzen en snelle verzending

goed bedrijf. leuke producten, en een prima afhandeling.

eerste bestelling gedaan. alles gewoon op voorraad, een discrete doos die keurig is afgeleverd. Niets op aan te merken.

Wear is mijn bestselling?

Ik heb mijn bestellingen nog niet ontvangen Word wel een keep tijd daarvoor !!

netjes en snel

Prima geregeld

Scherpe prijs en uitstekend product

Snel en discreet

Zeer snelle levering, netjes verpakt, goede producten. Zeker een aanrader om nogmaals te winkelen

Ik ben zeer tevreden.

Overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen. Snelle levering. Zeer tevreden.

Geweldige producten!!! Snelle levering!!!

Nogmaals, geweldig!!! Zal snel nieuwe speeltjes bestellen!!!

Snel en correct uitgevoerd

Goede duidelijke website en werd in afgesproken termijn geleverd.

Kwalitatief hoogwaardige producten. Snel geleverd

Snelle levering, kwalitatieve producten. Echte aanrader

Bij reclamatie over een product wordt naar tevredenheid gehandeld.

Werkt prima

Genot om te gebruiken

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.