Veel te lange levertijd, verbinding verbroken bij service afdeling

Slecht, maatvoering ook verkeerd.

Uitstekende klantenservice

In eerste instantie een goedkoop product gekocht, wat niet beviel. Zonder er om te vragen geld terug gekregen en uitgebreid advies gehad voor een vervangende aankoop. Zeer tevreden

Goed, snel en discreet

Goed, snel en discreet

Snelle en anonieme levering bij DHL afhaalservice

Makkelijk en discreet

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Snelle en nette levering

Gewoon goed

Ik kreeg wat ik besteld heb en op de afgesproken tijd van levering.

ok

ok

Ik moet toch mijn eerder oordeel wijzigen.

Sinful heeft enorm meegewerkt om mijn bestelling op te sporen. De bezorger maakte deze zoek en daar kan Sinful ook niets aan doen. Dank alsnog voor fijne medewerking/inspanning.

Slecht

Klantenservice reageert niet op e-mails. Inmiddels wel! Goed opgepakt.

Perdect

De klantenservice reageert snel en zorgen voor een snelle afhandeling

Prima. Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit artikelen. Zoals Obaie. Levering ook netjes en goed verpakt. Communicatie kon beter, ik heb namelijk geen bestel e-mail ontvangen nadat de bestelling geplaatst is. Ook niet in spambox. Wel zag ik in DHL app dat er een pakket onderweg was.

Erg goed.

Een duidelijke website. De artikelen hebben een een goede prijs kwaliteit verhouding. Een goed bereikbare klantenservice die snel reageert.

Goed, snel geleverd

Snel en goed geleverd

Het bestellen en bezorgen via de website ging zeer makkelijk. Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Wij zijn tevreden!

Gewoon

Gewoon zoals het hoort. Producten kiezen, in je mandje, afrekenen en wachten op bezorging. Wat wil je dat ik er nog meer over zeg. Enige opmerking om het nu toch in te vullen is om te vragen om te stoppen met vragen om de enquรชte in te vullen. Knettergek wordt je ervan dat je na elke scheet op internet hierover gespamd wordt.

Voldoet volledig aan beschrijving en verwachtingen

Voldoet volledig aan beschrijving en verwachtingen

Slecht

Er is geen profiel waar je de pakket kan volgen je Aankoop terug kan vinden . 1maal gekocht vind je niks terug op de site zo als andere Online shoppen was een rare belevenis verder is de Klantenservices wel top 5ster En onwijs blij met de aankopen . Zeker wel een aanrader mischien wel iets meer latex voor mannen . Inkopen klein advies

F

Goedkoop en handig

Ingewikkeld retourneren

Iets aangeschaft waarvan we bij ontvangst al zagen dat het te klein is, direct willen retourneren maar is onmogelijk. Ben geld kwijt voor iets dat de vuilnisbak in gaat, erg jammer. Bestel de volgende keer weer gewoon bij easy

Top spul

Top alles zoal besteld. Netjes verpakt. En ook op tijd. Zeker aanrader

goede service

Zeer scherpe prijzen!

Niet het allergrootste assortiment, maar alles van prima kwaliteit en zรฉรฉr concurerend van prijs.

2 echt mooie pantyโ€™s gekocht. Ik wist niet eens dat zulke mooie bestaan

Ik ben tevreden met sinful.nl Goeie prijzen en uitstekende klantenservice.

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.