Prima site, qua prijs voordeliger dan de concurrent uit eigen land. Enige opmerking die ik heb, is dat ik na het plaatsen van mijn bestelling geen orderbevestiging per mail kreeg. Kreeg ook geen bevestiging van verzending, had via de app van DHL door dat het onderweg was. Dus wellicht verstandig om klanten via de mail te informeren over de voortgang van hun bestelling, dan heb je niet bij een eerste bestelling even een soort van onderbuik gevoel.
Hallo, Dank je wel voor je fijne feedback! β¨ We merken helaas dat de order bevestiging nog weleens wordt aangemerkt als spam of ongewenste mail en daardoor niet goed aan komt. Excuses hiervoor! Mocht je de bevestiging of track en tracelink niet ontvangen, neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om je van alle informatie te voorzien! Heel veel plezier met je aankoop! π Femke Klantenservice, Sinful
Ik heb niets ontvangen omdat DHL zoals altijd te lui is. PostNL was trouwens een betere keuze geweest!
Update 11/05 Hallo, Afgelopen week hebben we contact gehad en heb ik een vervangend pakket naar je gestuurd. Als ik het goed zie, is deze inmiddels bezorgd π Nogmaals excuses dat het bij de originele bestelling mis is gegaan! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, hoor ik het graag! Heel veel plezier met je aankoop! π· Femke Klantenservice, Sinful --------------- Ai, jij hebt je bestelling niet ontvangen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling... Ik zal contact met je opnemen om het adres te dubbelchecken. Uiteraard komt er zo snel mogelijk een vervangend pakket naar je toe π
Ik kom hier graag vaker! ;)
Hallo! Wat een mooie feedback, we zijn er een beetje ondersteboven van! π We zijn zo blij dat je voor ons hebt gekozen! En we zien er natuurlijk naar uit je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
Bij toeval kwam ik, al zoekende op jullie adres. Ziet'r netjes en verzorgd uit. Zo ook de levering.
Hai! Wat een mooie beoordeling, dank je wel! β¨ Goed om te horen dat alles probleemloos is verlopen en je het pakket goed hebt ontvangenπ Heel veel plezier met je aankoop! Femke Klantenservice, Sinful
het was makkelijk om de juiste apparaat te kiezen . Ook met reddelijke prijs.
Hoi! Bedankt voor je mooie beoordeling! Blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! π Hopelijk zien we je snel weer π Femke Klantenservice, Sinful
Gewoon top producten voor een mooie prijs.
Dank je wel voor je beoordeling! β Blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! π Hele fijne dag nog toegewenst π Femke Klantenservice, Sinful
daarom moet je kopen wat je geil lijkt en nieuwe dingen zonder schaamte uitproberen
Hallo! Superbedankt voor jouw beoordeling! We zijn het roerend met je eens! π Het is fantastisch om te lezen dat je zo blij van het winkelen bij ons. We worden altijd blij van positieve klantervaringen over ons en onze producten! Hopelijk zien we je snel weer! Prachtige dag toegewenst! π Femke Klantenservice, Sinful
Ik heb niks gekocht bij jullie dus deze mail is spam
Update 02/05: Hoi! Hopelijk is het nu duidelijker waar de uitnoding vandaan kwam π Ik heb je een nieuwe link gestuurd om ons te kunnen beoordelen. We zijn benieuwd naar je ervaring! Alvast heel erg bedankt! Mooie dag nog! π Femke Klantenservice, Sinful ----------------- Onlangs heb je iets bij Sinful gekocht. We zijn altijd erg benieuwd naar je ervaring en hebben je daarom via Kiyoh een uitnodiging gestuurd om ons te beoordelen. Het spijt me dat dit niet direct duidelijk was! Hopelijk ben je tevreden met het winkelen bij ons en ben je blij met je aankoop? Mag ik je vragen om dit alsnog te beoordelen?
Jammer dat het zolang duurde. Ze beloven andere dag in huis maar het duurde een week :(
Hallo! Dank voor je review! π Alle bestellingen worden vanuit ons warenhuis in Denemarken verzonden. We doen ons best alle orders dezelfde dag te versturen, echter duurt de levering 2-3 werkdagen. Dit wordt ook aangeven bij elk product en bij het afrekenen. Het spijt me dat dit alsnog niet duidelijk was! Hopelijk ben je wel blij met je aankoop? Ik wens je veel plezier ermee en hoop je snel weer te zienπ
Keurig geleverd en niet duur, de kwaliteit van een van de onderdelen was minder maar neem dat merk gewoon niet meer.
Hoi! Heel erg bedankt voor je feedback! π We worden altijd blij van positieve klantervaringen over ons en onze producten! Erg jammer om te horen dat de kwaliteit van één van je aankopen niet zoals verwacht was. Ik zal hierover contact met je opnemen. Hopelijk tot gauw! π Femke Klantenservice, Sinful
Eerst de klantenservice is goed en denkt met je mee, wat super fijn is. De bestelling wordt geleverd in een discrete verpakking. Ze hebben hier net wat andere dingen dan op de grotere sites.
Hai, Wow wat een geweldige review, dankjewel! π Het is superfijn om te horen dat het altijd een goede ervaring is om bij ons te winkelen. Dat is precies hoe het hoort te zijn! π Ook goed om te horen dat we al je vragen hebben kunnen beantwoorden. We zijn er tenslotte om je te helpen! π Hopelijk tot snel! π Thomas Klantenservice, Sinful
Good quality, good price, highly recommended!
Hi, Thanks for the nice review π I'm happy to hear that you're satisfied with our products and that it has been a good experience π We look forward to seeing you again. Have a nice day π Thomas Customer Care, Sinful
Alles werkte precies goed, makkelijk te gebruiken
Hoi, Super bedankt voor de 5 β! Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van onze producten! π We kijken er naar uit je snel weer te zien π Mooie dag nog! π Thomas Klantenservice, Sinful
Wat een geweldige webwinkel.. alles is super snel aangekomen en zeer tevreden met de aankoop.. moet nog meer BDSM spullen moet nog toegevoegd worden.. super
Hi, Bedankt voor de 5 β! Geweldig om te lezen dat je het pakket snel hebt ontvangen en onze producten aan al je verwachtingen voldoen. Ik wens je veel plezier met je aankoop en hoop je snel weer te zien. π Hele fijne dag nog, Thomas Klantenservice, Sinful
Hoi Anoniem, Bedankt voor je feedback, βββββ! Geweldig dat je ons zo waardeert! Geniet van je aankoop π Femke Klantenservice, Sinful
Snelle levering, spannend verpakt (wat een voorpret!) en mooi, sexy jurkje!
Hoi! Wat een mooie feedback, we zijn er een beetje ondersteboven van! Fantastisch om te horen dat je zo blij met je nieuwe jurkje bent π We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen π Prachtige dag toegewenst! Femke Klantenservice, Sinful
Geen bijzonderheden. Gewoon besteld, netjes en op tijd geleverd. En blij met het bestelde item. Zoals het hoort dus :)
Hallo Anoniem. Wat een fijne review, bedankt! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en het winkelen bij ons een goede ervaring wasπ Hopelijk zien we je snel weer! Femke Klantenservice, Sinful
Gemakkelijk bestellen, snelle levering, even zoeken wat te doen als er dingen niet kloppen, maar supergoed opgelost met de klantenservice! Dikke pluim!
Hoi! Wow wat een geweldige review, dankjewel! π Het is superfijn om te horen dat het altijd een goede ervaring is om bij ons te winkelen. Dat is precies hoe het hoort te zijn! π Fijn dat de geboden oplossing de juiste blijkt te zijn. We zijn er tenslotte om je te helpen!π Hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
Prima ervaring
Hallo! Dank je wel voor je feedback!β¨ Wat fijn om te lezen dat je de aankoop snel in huis had en het het shoppen bij ons zo waardeert. Hopelijk tot snel! π Femke Klantenservice, Sinful"
Sinful reageerde netjes op mijn eerdere review. Kortingsbon ontvangen. Blij mee, want genoeg leuke spulletjes te koop hier. Direct weer besteld. Fijne klantenservice, chapeau!
Update 20/04 Hoi! Wat fijn om te lezen dat we het probleem goed hebben opgelost! Nogmaals dank voor je feedback en alvast veel plezier met je nieuwe aankoop π Fijne dag! Femke Klantenservice, Sinful ------- Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je het product gebogen hebt ontvangen. Dat hadden we anders aan moeten pakken, excuses hiervoor! Ik zal contact met je opnemen om na te gaan of het product niet kapot is. Dan maken we dat natuurlijk in orde! π
Originele beoordeling
Ik kocht iets wat verbogen in een doos binnenkwam. Misschien was een grotere doos duurder te versturen? Product min of meer kunnen recht buigen. Niet ideaal.
Hoi! Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je het product gebogen hebt ontvangen. Dat hadden we anders aan moeten pakken, excuses hiervoor! Ik zal contact met je opnemen om na te gaan of het product niet kapot is. Dan maken we dat natuurlijk in orde! π Fijne dag, Femke Klantenservice, Sinful
Een hele fijne webwinkel, ook prima te doen voor een maatje meer! Voor een betaalbare prijs. Wij zijn heel blij met de aankopen! En het werd ook vrij snel geleverd
Hai! Superbedankt voor je mooie review, we moesten er van blozen! β Het is fantastisch om te lezen dat je zo blij wordt van ons assortiment. We voegen constant nieuwe producten toe, vergeet dus niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent π Fijne dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Mijn provider filterde sinful.nl eruit waardoor ik geen bevestigingsmail leek te hebben ontvangen. De vlotte en zeer behulpzame manier waarop jullie klantenservice dit oploste heeft indruk op mij gemaakt. Voor de rest was de bestelling ook helemaal in orde en sneller dan gedacht in huis. Prima dus.
Alles liep vlot, goede kwaliteit en redelijk geprijsd.
Hoi! Dank voor je review en β! We zijn blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! π We hopen je snel weer te zien π Femke Klantenservice, Sinful
Mijn pakketje was terug gestuurd door dhl omdat t beschadigd was tijdens de verzending, heb het bedrijf gemaild en toen hebben ze gelijk een nieuw pakket gestuurd met extra producten erbij. Heel fijn geregeld allemaal!
Hoi, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! β We werken er hard aan om jou de beste service te geven, nogmaals bedankt namens ons hele team! Geniet van je aankoop π Thomas Klantenservice, Sinful
Topp echt waar
Hoi, Bedankt voor je feedback, βββββ! Geweldig dat je ons zo waardeert! Geniet van je aankoop π Thomas Klantenservice, Sinful
Koperslager 8
6422 PR Heerlen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.