Zeer goed. Snel geleverd goede prijsstelling

Alles goed . Goed verpakt snel geleverd

Alles ging zoals het hoort top!

Goeie ervaring kan het iedereen aan raden!

Duidelijke omschrijving op de website, prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle verzending met T&T systeem

Makkelijk

Alleen jammer dat het karton van het spel wat beschadigt was. Maar verder was alles in orde. Geen klachten.

Goede servicekosten

Zeer attent geholpen,na een fout mijnerzijds,top geholpen!

Geen levering

5 dagen geleden een bestelling gedaan. Ontvangstbevestiging ontvangen en daarna niets meer vernomen waar dat pakket is gebleven. Waardeloos

Ruim aanbod

Zeer snelle levering. De site is echt gebruiksvriendelijk.

goed en zeer tevreden en super fijn en heerlijk gevoel

aanrader voor elke man

Helemaal top!

Goede producten, aanrader

Artikelen voldoen aan de verwachting. Jammergenoeg is retourneren volledig voor eigen rekening anders 5 sterren.

Blijf maar review verzoeken krijgen

Ondanks afmelding

Groot assortiment, netjes bezorgd!

Gewoon goed

Mooie prijs kwaliteit verhouding Snelle levering. Top

Goede service en correcte levering volgens afspraak. Ik beveel deze website zeer zeker aan.

Topservice

Snelle bezorging, veel keuze, perfecte klantenservice

Artikel niet geleverd

Zoals beschreven, artikel is niet geleverd en krijg geen reactie op mijn vraag om het geld terug te storten. Update: Inmiddels via deze route contact gekregen met uitleg. Het geld is inmiddels teruggestort.

Mooie producten

Voor de eerste keer bij Sinful besteld. Prima producten. Mooie prijzen. Maar die verpakking had best wat kleiner gemogen.

Prima, alleen is helaas mijn favoriete artikel nu uitverkocht

Waard om een kans te geven!

Ik was eerst een beetje bang dat het te goed om waar te zijn was door die mooie prijzen, maar na 3 werkdagen had ik de producten gewoon in mijn handen! Vaker problemen met DHL gehad, dus wel gekozen om het gewoon op een pakketpunt op te halen. Al met al, zeker een aanrader!

Goede producten, scherp geprijst

Producten scherp geprijst. Levering vanuit Duitsland duurt iets langer, maar is de moeite van het wachten waard. Je wordt goed op de hoogte gehouden van leveringsdatum en tijd. Hier zal ik zeker nog een keer bestellen.

Véél goedkoper dan bij andere winkels!

Zeer snelle levering en een degelijke verpakking. Dit speeltje bezorgde me een compleet nieuwe ervaring.

Prima product en levering

Product voldoet goed. Geleverd op tijd.

Goedkoop en snel geleverd

Uitgebreid assortiment en goede prijzen. Ook snel geleverd!

super

Snelle levering en prima producten

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.