Alles goed . Goed verpakt snel geleverd
Hoi LA, Dank voor je review en ⭐! We zijn blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! 👌 Veel plezier van je aankoop! Hele fijne dag nog toegewenst 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Goeie ervaring kan het iedereen aan raden!
Hallo Edwin, Een 10! We zijn er een beetje ondersteboven van! 😊 Dank je wel voor je positieve beoordeling. We zijn zo blij dat je voor ons hebt gekozen! Prachtige dag toegewenst! 💕 Femke Klantenservice, Sinful
Duidelijke omschrijving op de website, prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle verzending met T&T systeem
Hai Dennis, Bedankt voor de geweldige review! ⭐ Wat fijn om te horen dat je pakket snel werd bezorgd⚡ Ik wens je heel veel plezier met je aankoop. Fijne dag nog toegewenst! 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Alleen jammer dat het karton van het spel wat beschadigt was. Maar verder was alles in orde. Geen klachten.
Hallo John, Bedankt voor je beoordeling! 💖 Jammer om te lezen dat de verpakking beschadigd is, als het product niet meer goed functioneert, horen we dat graag. Dan lossen we het op! 😊 Hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
Goede servicekosten
Hallo Frank, Bedankt voor je geweldige feedback 🌹 Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze service en je een goede ervaring hebt gehad. 😍 We hopen je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
Zeer attent geholpen,na een fout mijnerzijds,top geholpen!
Hoi Stan, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je onze service zo waardeert. Mocht er iets zijn, we staan altijd voor je klaar! 💖 We hopen je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
5 dagen geleden een bestelling gedaan. Ontvangstbevestiging ontvangen en daarna niets meer vernomen waar dat pakket is gebleven. Waardeloos
Update 17/03 Hoi Eric, Heb je inmiddels jouw bestelling afgehaald en je aankoop kunnen testen? Hopelijk ben je helemaal in je nopjes met je aankoop en hebben we het goed kunnen oplossen? Als ik nog iets voor je kan doen, hoor ik het graag. Mooie dag! Femke Klantenservice, Sinful ------------------------ Inmiddels hebben we contact gehad en is er een vervangend pakket verzonden. Deze is af te halen bij het DHL servicepunt, ik wens je heel veel plezier van je aankoop! Dank voor je geduld 💛 ----------------------- Dank voor je eerlijke review. Heb je order nakeken en zie dat het pakket om onduidelijke reden weer naar ons is geretourneerd. Dat is inderdaad waardeloos. Excuses hiervoor! Dat wil ik graag oplossen. Heb je hier een mail over gestuurd. We houden contact 😊
Zeer snelle levering. De site is echt gebruiksvriendelijk.
Hallo Marco en Mario, Wat een mooie beoordeling, dank jullie wel! ✨ Goed om te horen dat alles probleemloos is verlopen en jullie het pakket goed snel hebben ontvangen. Hoop dat jullie er heel veel plezier mee beleven 😊 Tot de volgende keer! Femke Klantenservice, Sinful
aanrader voor elke man
Hai Weinreder, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop👌 Hopelijk tot snel! Mooie dag nog 😊 Femke Klantenservice, Sinful"
Goede producten, aanrader
Hoi JB, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van onze producten! 👌 We kijken er naar uit je snel weer te zien 😍 Mooie dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Artikelen voldoen aan de verwachting. Jammergenoeg is retourneren volledig voor eigen rekening anders 5 sterren.
Hallo Sarah, Dank je wel voor je review! ✨ Fijn om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoen! Alle begrip ervoor dat je het liefst producten kosteloos retourneert. Deze service is behoorlijk kostbaar en we willen graag betaalbare prijzen blijven aanbieden, vandaar dat we dit niet als optie aanbieden. Ik wens je veel plezier met je aankoop, hopelijk tot snel 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Ondanks afmelding
Hoi Gijs, Ai, een ontploffende inbox, daar zit niemand op te wachten!🙈 Ik heb jouw e-mailadres uit ons mailsysteem verwijderd. Houd er rekening mee dat als je in de toekomst een bestelling bij ons plaatst, je een aantal e-mails ontvangt met betrekking tot jouw bestelling. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Fijne dag nog😊 Femke Klantenservice, Sinful
Groot assortiment, netjes bezorgd!
Hallo Julia, Superbedankt voor je review, we moesten er van blozen! ⭐ Het is fantastisch om te lezen dat je zo blij wordt van ons assortiment. We voegen constant nieuwe producten toe, vergeet dus niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent 😉 Fijne dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Mooie prijs kwaliteit verhouding Snelle levering. Top
Hoi Willem. Heel erg bedankt voor je feedback! We worden altijd blij van positieve klantervaringen over ons en onze producten! Hopelijk tot gauw! 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Goede service en correcte levering volgens afspraak. Ik beveel deze website zeer zeker aan.
Hallo Fred. Bedankt voor je beoordeling, een 10!⭐⭐⭐⭐⭐ Geweldig dat je ons zo waardeert! Veel plezier van je aankoop! 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Snelle bezorging, veel keuze, perfecte klantenservice
Hai Irene, Wat een mooie feedback, we zijn er een beetje ondersteboven van! 😊 We zijn zo blij dat je voor ons hebt gekozen! Hopelijk tot snel! 💕 Femke Klantenservice, Sinful
Zoals beschreven, artikel is niet geleverd en krijg geen reactie op mijn vraag om het geld terug te storten. Update: Inmiddels via deze route contact gekregen met uitleg. Het geld is inmiddels teruggestort.
Update 24/02 Hallo Reinier Inmiddels hebben we contact gehad over het probleem. Nogmaals mijn excuses voor de ontstane verwarring! Ik zal nagaan waar het pakket is en de annulering dan in orde maken. We houden contact! Femke Klantenservice, Sinful
Originele beoordeling
Voor de eerste keer bij Sinful besteld. Prima producten. Mooie prijzen. Maar die verpakking had best wat kleiner gemogen.
Hallo C.W., Hartelijk dank voor je feedback! ✨ Fijn om te horen dat zo blij met je aankoop bent! We werken er hard aan om een snelle en discrete verzending te garanderen. Daarbij moet de verpakking passend zijn bij de inhoud. Ik heb je feedback doorgegeven aan ons warenhuis. Veel plezier van je aankoop, hopelijk tot snel!😊 Femke Klantenservice, Sinful
Prima, alleen is helaas mijn favoriete artikel nu uitverkocht
Hallo Loes, Dank voor je waardering, dat maakt ons erg trots!🌹 Goed dat je contact hebt opgenomen over je favoriete product. Een nieuwe voorraad is onderweg en binnenkort weer te bestellen. Als we nog iets voor je kunnen doen, we staan voor je klaar😊 Hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
Ik was eerst een beetje bang dat het te goed om waar te zijn was door die mooie prijzen, maar na 3 werkdagen had ik de producten gewoon in mijn handen! Vaker problemen met DHL gehad, dus wel gekozen om het gewoon op een pakketpunt op te halen. Al met al, zeker een aanrader!
Hallo Anoniem, Wat een mooie beoordeling !✨ We streven naar een top kwaliteit voor een betaalbare prijs! Dan is het fantastisch om te horen dat je het winkelen bij ons zo waardeert. Nogmaals bedankt 💕 Femke Klantenservice Sinful
Producten scherp geprijst. Levering vanuit Duitsland duurt iets langer, maar is de moeite van het wachten waard. Je wordt goed op de hoogte gehouden van leveringsdatum en tijd. Hier zal ik zeker nog een keer bestellen.
Hai Eddy, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het pakket goed hebt ontvangen! Wij kijken er ook naar uit je snel weer te zien 😍 Heel veel plezier van de producten! Femke Klantenservice, Sinful
Zeer snelle levering en een degelijke verpakking. Dit speeltje bezorgde me een compleet nieuwe ervaring.
Hoi Frank, Wat een mooie beoordeling, we zijn er ondersteboven van!✨ Geweldig om te horen dat je compleet nieuwe ervaring hebt beleefd. Hopelijk volgen er nog veel meer! Nogmaals bedankt! 💕 Femke Klantenservice, Sinful
Product voldoet goed. Geleverd op tijd.
Hallo Richard, Bedankt voor je feedback! ✨ Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen! We werken er hard aan om een snelle en discrete verzending te garanderen. Ik wens je heel veel plezier met je aankoop!😊 Femke Klantenservice, Sinful
Uitgebreid assortiment en goede prijzen. Ook snel geleverd!
Hai Anoniem, Dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! Hele fijne dag nog toegewenst😊 Femke Klantenservice, Sinful
Snelle levering en prima producten
Hai Coos, Bedankt voor de 5 ⭐! Altijd fijn om te horen dat een pakket vliegensvlug is bezorgd. Ik hoop dat je veel plezier beleeft van je aankoop! Mooie dag nog! 😊 Femke Klantenservice, Sinful
Koperslager 8
6422 PR Heerlen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.