Geweldig ervaring bij sinful. Hier hebben ze goede prijzen en zijn klantvriendelijk. 1ste bestelling bij hun ging fout, hadden ze 1 product verzonden wat niet was op mijn lijst. Geen gedoe, gingen ze gelijk controleren, inderdaad hebben zij een fout gedaan. Alles werd weer recht gezet, zonder gezeur. Duidelijke webpagina, met goed info over de producten. Filters is ook fijn om te zoeken. Top
Hai Pinky, Bedankt voor je geweldige feedback! πΉ Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze service en je toch een goede ervaring hebt gehad. π We hopen je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
Leuke selectie kleding en toys. Makkelijk bestellen en aantrekkelijke prijzen.
Hoi Saskia, Dank je wel voor je geweldige feedback!β¨ Wat fijn om te lezen dat je het het shoppen bij ons waardeert. Hopelijk tot snel! π Fijne dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Er was iets niet helemaal goed gegaan Maar binnen een paar tellen heel goed opgelost echt super heel erg bedankt voor de perfecte oplossing helemaal top En zal ook zeker weer één bestelling plaatsen
Update 3/1 Hallo B. Inmiddels hebben we contact gehad over het defecte product. We gaan met je feedback aan de slag! π Er komt een vervangend product jouw kant op, alvast veel plezier daar mee! Femke Klantenservice Sinful ------------------------------------------- Dank je wel voor je review! Oei, het product bleek defect te zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses hiervoor. Ik neem contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hou je mail in de gatenπ
Originele beoordeling
Herlaas was het bij binnenkomst al stuk
Mijn pakket zou zoek geraakt zijn maar wat nog niet een aangeboden bij de verzender. Gevraagd of ze wilde proberen een nieuwe zending aan t maken zodat hij VOOR kerst nog binnen zou komen, tot op heden wederom niet eens aangeboden voor verzending.
Hallo Dennis, Dank voor je feedback! We balen er flink van dat het mis is gegaan met de verzending van jouw bestelling. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Nadat je contact hebt opgenomen is aangeboden om de order te annuleren of een vervangend pakket te sturen. En dit hebben we zo snel mogelijk in orde gemaakt. Wanneer we een pakket versturen, duurt het 2-3 werkdagen totdat het wordt bezorgd. Ik zie dat het pakket onderweg is, maar kan dit helaas niet versnellen. Zal je hierover per mail contact met je opnemen. Vriendelijk groet, Femke Klantenservice, Sinful
Helemaal tevreden met zowel product als de verzending ervan.
Update 29/12 Hallo Katy, Gelukkig bleek je het pakket goed te hebben ontvangenπ Dank voor je mooie feedback, blij te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! π Femke Klantenservice, Sinful ------------------------ Maar wat jammer om te lezen dat jij nog op de levering van het pakket wacht! Dat zien we graag anders. Ik heb je net een mail gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zie je reactie graag tegemoet π
Originele beoordeling
Ik heb het product nog niet ontvangen.
Hallo Katy, Dank voor je review! Maar wat jammer om te lezen dat jij nog op de levering van het pakket wacht! Dat zien we graag anders. Ik heb je net een mail gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zie je reactie graag tegemoet π Femke Klantenservice, Sinful
Ik vond het een fijne ervaring om daar wat te bestellen..
Hai Van Yzendoorn, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Ik moet er een beetje van blozen π Altijd fijn om te lezen dat onze service wordt gewaardeerd! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
Goed assortiment, prijzen ok. Verzending duurt een heel klein beetje langer, maar netjes volgens de aangegeven termijn.
Hallo B.B., Dank je wel voor deze mooie review! We zijn blij te lezen dat onze producten zo goed bij je passen, zonder al te veel uit te geven! π Veel plezier met je aankoop!π Femke Klantenservice, Sinful
Had iets besteld wat bij passen niet naar wens was. Belde met service en werd vriendelijk en bekwaam geholpen.
Hai Petra, Bedankt voor je geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze service en je een goede ervaring hebt gehad. π We hopen je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
Goede producten voor een prima prijs
Hallo Henk, Bedankt voor je positieve review! π Geweldig dat je ons zo waardeert! Geniet van je aankoop π Femke Klantenservice, Sinful
Leuke webwinkel met een uitgebreid assortiment. Met betaalbare en duurdere opties voor ieder wat wils. Bij de webshop werken alleen sommige linkjes in het menu niet goed, dat is een verbeterpunt. Na bestellen was alles snel in huis, netjes verpakt en blij met de producten!
Hallo Marjolein, Dank je wel voor je feedback!β¨ Wat fijn om te lezen dat je het het shoppen bij ons waardeert! We willen graag onze website verbeteren, over de betreffende linkjes neem ik contact met je op. Hopelijk tot snel! π Fijne dag nog! Femke Klantenservice, Sinful
Prima kwaliteit, goede prijs! Snelle levering en helemaal tevreden :)
Hai Thijs, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! β¨ Goed om te horen dat alles probleemloos is verlopen en je het pakket goed hebt ontvangen. Veel plezier met je aankoop! π Femke Klantenservice, Sinful
Sinful heeft een prima prijsniveau ten opzichte van haar collega bedrijven, bestellen ging prima = lees eenvoudig en de levering conform afspraak binnen drie werkdagen. Uitermate tevreden, wij gaan zeker vaker bij Sinful bestellen.
Hallo Hans, Wat een mooie beoordeling, we zijn er ondersteboven van!β¨ Het is altijd fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten voldoen aan je verwachting! We streven altijd naar een top kwaliteit voor een betaalbare prijs! Tot snel! Femke Klantenservice Sinful
Goede service, mijn bestelling werd snel geleverd. Overzichtelijke website met leuke items.
Hallo Leonie, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je onze service zo waardeert en onze producten aan al je verwachtingen voldoen. Ik wens je veel plezier met je aankoop en hoop je snel weer te zien. π Hele fijne dag nog, Femke Klantenservice, Sinful
Alles ging prima, geen opmerkingen
Hai Stefan, Wat een mooie feedback, we zijn er een beetje ondersteboven van! π We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen! Veel plezier met je aankoop en tot snel! π Femke Klantenservice, Sinful
Mooie hold up kousen. Al eerder een bestelling gedaan. Zo tevreden. Weer dezelfde gekocht. Toppie
Hallo Sandra, Super bedankt voor de 5 β! Wat fijn om te lezen dat je zo blij wordt van onze producten! We kijken er naar uit je snel weer te zien π Mooie dag nog! π Femke Klantenservice, Sinful
Makkelijk en goede service
Hoi Eric, Dank je wel voor je mooie review!β¨ Wat fijn om te lezen dat je het het shoppen bij ons zo waardeert. Hopelijk tot snel! π Veel plezier met je aankoop! Femke Klantenservice, Sinful
Snel levering, betroubaar, producten conform aan beelden op website. Value for Money
Hallo David, Wat een mooie beoordeling, we zijn er ondersteboven van!β¨ Het is altijd fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten voldoen aan je verwachting! We streven altijd naar een top kwaliteit voor een betaalbare prijs! Nogmaals bedankt! π Femke Klantenservice Sinful
Bij een niet geleverde bestelling een nieuw artikel toegestuurd. Snelle reactie per e-mail.
Hoi A., Bedankt voor je geweldige feedback!πΉ Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze service en je een goede ervaring hebt gehad. π We hopen je snel weer te zien! Femke Klantenservice, Sinful
Er is over en weer contact geweest per e-mail over de bestelling die (bijna) helemaal fout is gelopen. We hebben gesproken over welke verbeteringen er zouden kunnen worden doorgevoerd en foto's uitgewisseld over hoe het pakket werd ontvangen. Ik heb de indruk dat Sinful er echt werk van gaat maken. om het proces te verbeteren. Ik heb ter compensatie een cadeaubon mogen ontvangen met een substantieel bedrag. Kortom, de klantenservice heeft zeer haar best gedaan om de klacht te behandelen en op te lossen. Men loopt in ieder geval niet weg voor haar verantwoordelijkheden.
Originele beoordeling
Bestelling wordt niet bevestigd. Je wordt niet op de hoogte gehouden van het verdere verzendproces. De doos was bij aflevering aan een kant open (lekker discreet).
Update 21/12 Hallo H., Inmiddels hebben we contact gehad over de ontbrekende bevestiging en de bezorging. Dank voor je input, we gaan hier mee aan de slag! Hopelijk geef je ons nog een tweede kans. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, hoor ik het graag! Femke Klantenservice, Sinful ---------------------- Dank voor je review! Het spijt me dat het bestellen en de bezorging niet goed is verlopen. We vinden het heel belangrijk dat onze producten discreet worden geleverd. Daarom balen we enorm dat jouw pakket zo is bezorgd. Hierover heb ik nog een aantal vragen en neem ik contact met je op.
Wij zijn tevreden met de producten, Netjes verpakf en een goede snelle service.
Hoi Martin, Wow, wat een mooie beoordeling, dank je wel! β¨ Goed om te horen dat alles probleemloos is verlopen en je het pakket goed hebt ontvangen. Hopelijk tot snel! π Femke Klantenservice, Sinful
Vlot en vriendelijk
Hallo Mireille, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij te horen dat je onze service zo waardeert. Mocht er iets zijn, we staan altijd voor je klaar! π Hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
De spullen zijn ook erg mooi
Hai Sylvia, Heel erg bedankt voor je mooie feedback! π We worden altijd blij van positieve klantervaringen over ons en onze producten! Hopelijk tot gauw! π Femke Klantenservice, Sinful
Naast dat de prijzen scherp zijn en bestellingen snel verzonden en ontvangen worden is ook hun klantenservice erg goed geregeld. Bij laatste bestelling was er iets misgegaan waardoor ik 3x zelfde artikel en 3x betaling heb gedaan. Dit is snel, klantvriendelijk en netjes hersteld.
Hoi Susan, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! β We werken er hard aan om jou de beste service te geven, nogmaals bedankt namens ons hele team! Geniet van je aankoop π Femke Klantenservice, Sinful
Goede communicatie, doen wat ze beloven en uitstekende prijzen.
Hai J., Wat een mooie review, dank je wel! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en het winkelen bij ons een goede ervaring was.π Hopelijk tot snel! Femke Klantenservice, Sinful
Goede communicatie, doen wat zij beloven en uitstekende prijzen
Koperslager 8
6422 PR Heerlen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.