Snelle goede service !

Prima product

Mooie kleding en prima service

Prima snelle levering

Qe hadden het adres verkeerd ingevuld,en daar kregen we keurig een mailtje over,erg netjes.

Uitstekend klantenservice

Mijn bestelling was zoek en ze hebben heel snel een nieuwe verzonden

Goed product voor een goede prijs.

Goed product en snel geleverd.

Prima snelle service

Makkelijke en snel bestelproces

Snel en zonder problemen, helemaal goed, dankjewel !! Met vriendelike groet Mac

Goed snel

Goed snel top

Levertijd komt niet overeen met website

Zie boven

heel erg goed

Heel vertrouwd en duidelijk. Verder heeft Femke mij goed geholpen.

Helemaal prima

Voor het eerst een bestelling gedaan, keurig op tijd geleverd en anoniem verpakt,juiste info over bezorgtijd.. helaas was de pas vorm niet goed en gaat het retour, ik ben er van overtuigd dat de afhandeling ook correct gebeurt.

Tevreden

Top snel verzonden en mooie producten

Prijs waardige producten

Groot assortiment

Goede prijzen, groot assortiment en de klantenservice is ook prima!

Snelle nette levering

Snel geleverd en zag er netjes uit voor een goede prijs.

Fijne klantenservice

De masker welke ik in eerste instantie had besteld was uiteindelijk niet waar ik naar op zoek was, welke ik had aangegeven aan de klantenservice.. Sinful heeft gelijk contact opgenomen en gevraagd welke oplossingen zij kunnen aanbieden. Uiteindelijk heb ik een tegoed gekregen om iets anders uit te zoeken. Ik vind het super netjes dat ze gelijk met mijn feedback aan de slag zijn gegaan en een mooie aanbieding hebben gegeven hoe zij het kunnen oplossen. Een nieuwe masker heb ik helaas nog niet gevonden maar ik zal zeer zeker nog eens shoppen op hun website

Snelle levering en goede communicatie

Prima levering

Gave website vol prachtige producten

Het liefst bestelde ik alles! Helaas vergiste ik me in m'n maat en heb ik bijna alles moeten terugsturen. Dit is nog niet afgehandeld dus daar kan ik nog niets over zeggen. Qua materiaal en producten komt het perfect overeen met de foto's.

Goede overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure, snelle levering

Correct behandel

Word goed en vlot geholpen Ik hoop dat ik meer en vaak bestellingen gaat doen. Mvg. Robby

Mooie website goeie artikelen

Veel aanbod op de website met goeie spullen en beschrijvingen die kloppen. Bezorging op tijd

Verlate bestelling maar goed gemaakt met een leuke presentje

Sinful gaat serieus om met je klachten . Verzending was niet goed gegaan ,maar ik kreeg een leuk presentje bij mijn nieuwe bestelling

Correcte vriendelijke bezorging,

Discrete verpakking

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.