De bestelling functioneerde niet correct en dit werd op zeer vriendelijke, vlotte en kosteloze wijze rechtgezet. Het nieuw geleverde product voldoet volledig naar verwachting.

goede website en leuke producten

bestellen en betalen ging duidelijk en vlot product goed.

Prachtige pantys gekocht, super kwaliteit en snel in huis

Snelle levering, hoge kwaliteit en goede prijs

Eerste ervaring maar zal zeker vaker hier gaan kopen

Fijn bedrijf, mooie spullen

Ik ben erg tevreden over de uitgebreide catalogus, prima site en de kwaliteit van de spullen. Sinful zou van mij 5 sterren krijgen als de levertijd niet zo lang zou zijn.

Manta is prima product, goede bezorging, redelijke prijs

'''

Bestelling de volgende dag al geleverd. Netjes!

Producten prima, verzending een raadsel

Ik kon nergens terugvinden of opzoeken wanneer mijn pakketje verwacht werd. Dat was wel lastig.

Snel en discreet verzonden

Snel en discreet verzonden

Het werkt als een melkmachine voor koeien

Ben zeer tevreden over mijn aankoop.Het zuigt, kneed en masseert . heb het nu ongeveer 2 weken, en gebruikt het dagelijks. Ik had gewild, dat deze melkmachine eerder op de markt te koop was. Ik vind het helemaal top.

Goeie service

Ondanks dat het bestelde pakket nooit is aangekomen, was de afhandeling van dat probleem met de klantenservice top geregeld. Ik mocht kiezen tussen een nieuwe levering en mijn geld terug, reacties had ik binnen een dag binnen.

Product is perfect alleen verpakking mag iets duurzamer.

De waterdichte deken is lekker zacht en plakt niet aan je lijf. Alleen vond ik het jammer dat het in een doos aankwam waar wel 6 dekens in hadden gepast. Misschien in het vervolg kleinere dozen of papieren zakken gebruiken?

Keurig op tijd bezorgd

Eigenlijk had ik geen zin om hier op kwaliteitsonderzoek te reageren maar omdat Sinful alles zo netjes had ingepakt en zowat prompt leverde schrijf ik hier. Nu maar eventjes dat ze gewoon goed bezig waren voor mij en mijn geliefde

Absoluut alles in orde

Het assortiment is top, leuke welkomstcode, prijzen zijn prima en ze hadden eigenlijk alles wat ik nodig had en mรฉรฉr. Toen er in de post iets kapot was gegaan hebben ze me goed geholpen, echt klantvriendelijk en klantgericht. Oh, en ze reageren ook super snel. Ja, meer bedrijven even voorbeeld aan nemen graag!

Goed!

Mooi product. Snelle bezorging. Erg blij mee!

Ontevreden

Duurde lang voordat bestelling kwam , bovendien werkt de prostaat stimulator niet

TOP SERVICE!

Eerste product DOA, toen werd gelijk nieuwe verstuurd, zonder dat ik oude terug hoefde te sturen TOP!

Uitstekende producten

Ik heb een bestelling gedaan en deze is snel afgeleverd. Ik ben verder erg tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten.

Mooi op tijd ontvangen

Helemaal tevreden

Een prima product, snel verzonden en goed verpakt

Besteld en snel geleverd

Het is heel fijn dat Sinful de mogelijkheid biedt om je bestelling bij een pakketautomaat af te halen.

Kwaliteit speelgoed

Levering duurt wat langer omdat het uit Denemarken komt. Verder zeer veel plezier van de swing. Kwaliteit is uitstekend.

Koperslager 8

6422 PR Heerlen

Over Sinful.nl

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je.