Très bon service, très bonne qualité des produits

Proposition, mettre plus de produits pour travesti et à quoi correspond les tailles de vêtements par rapport aux mensurations

Belle expérience

J'aime beaucoup, c'est relaxant,

Klasse

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

ruim aanbod voor een prijsje

kwaliteit aan een zacht prijsje

UNE COMMUNICATION AU TOP

Constatant que mon colis n'arrivait pas et que le lien pour le traçage ne fonctionnait pas non plus, je me suis inquiétée et j'ai pris contact avec le service. Communication au top, car le lendemain je recevais déjà un message et mon colis arrivait aussi mais pas avec le livreur indiqué sur le site. L'appareil est conforme aux descriptifs.

Service Après vente au top!

Nous n'avions pas recu de coli. Tout de suite après l'avoir signalé un agent nous a contacté et renvoyé un coli.

Nickel

Produit tel que annoncé sur le site. Livraison rapide et discrète

Ontgoocheld…

Ik slaag er niet in om het product te laden, het werkt niet naar behoren. Naar de aard van het product zal ik het niet terugsturen, maar in te toekomst zaken meer doen…

Prettige ervaring

Enige minpunt is een te lange levertermijn en nogal wat verkeerde communicatie over wie wat ging bezorgen

Gebruik nooit postnl als koerier

Na meer dan 10 dagen nog geen pakket ontvangen, nog steeds bij transport. Nochthans vlug opgestuurd bij jullie. Postnl als vervoerder is vragen om problemen is algemeen geweten dat dit het zwakste koeriersbedrijf is!!!! Bellen gewoon niet aan, stoppen meteen een briefje "niet thuis" in de bus

Service excellent

Produit exactement comme la description et livraison rapide

Very disappointed

No problem

• Nous recommanderiez-vous? Non

bonne communication

je dirais simplement que j'ai eu une très bonne communication avec sinful et que je continuerais a acheter chez vous

Top service!

Snelle levering, goed ingepakt zoals steeds, goeie prijzen en gemakkelijk bereikbaar via mail of telefoon als er toch eens iets misgaat. Topservice!

Je suis très satisfait de la qualité de l'article commandé.

Je trouve que vous décrivez parfaitement les articles qui sont présents sur votre site et cela permet de trouver rapidement ce qui peut correspondre. Je recherchais un article bien précis et je l'ai trouvé. Je suis tout à fait satisfait de votre service.

Uitstekend!

Kwaliteit , anoniem en enorm snel geleverd! Heel blij met m’n aankopen. Echt een aanrader . Ik kom zeker terug!!

Article de très bonnes qualités

Article super qualités et livrer rapidement.

Goede producten, tergend trage verzending.

De goederen zijn helemaal top, scherp geprijsd en goede kwaliteit alsook lekker sexy om te dragen. Heb al nagedacht om het nog een keer te bestellen. Verzending is echter tergend traag, je krijgt tig e-mails toegestuurd van verschillende transporteurs zodat je na een poos de bomen niet meer doorheen het bos ziet en je jezelf afvraagt waar je pakketje zich nou werkelijk bevind. Dat kan beter, veel beter zelfs. Maar verder alles prima en zeker voor herhaling vatbaar.

Ok

Ok

Great !

thank you

Magnifique

Parfait

Tevreden

Alles prima verlopen, zonder enig probleem

Conforme

Conforme à la description

Correcte levering.

Sensations étonnantes - Très agréable.

Très bon choix de sextoys et un bon service.

8 Koperslager

Heerlen 6422 PR

07 48 51 21

À propos de Sinful.be

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je. _______________________________ Tout le monde mérite d'avoir une vie sexuelle amusante ! C'est pourquoi, depuis 2008, Sinful incite les gens à jouer davantage, à aimer davantage et à accueillir l'intimité dans leur vie quotidienne. Nous sommes animé·e·s par une passion pour les sextoys et pour aider les gens à vivre des moments merveilleux et amusants, ensemble ou en solo. Les sextoys de Sinful sont de conception danoise, fabriqués avec des matériaux de qualité et faciles à utiliser. Nous vendons aussi des sextoys et des accessoires de marques réputées. Il y aura forcément quelque chose pour vous dans notre sélection diversifiée. Que vous soyez à la recherche de votre premier sextoy ou que vous souhaitiez simplement essayer quelque chose de nouveau, Sinful a ce qu'il vous faut.

Avis sur Kiyoh