Klantendienst zeer hulpzaam

Goede service en aflevering mg.

Wat kan men zeggen als alles goed verloopt doe zo voort mg.

Snel en goed

Snelle en verzorgde levering. Leuk speelmateriaal :-)

Zeer te spreken over Sinful

Alles wat ik bestel komt in goede orde aan in anonieme verpakkingen, communicatie verloopt vlekkeloos. Ik ben zeer te spreken over Sinful.

Ik heb bestelling geplaatst en die is Discreet en snel aangekomen. Goede website

de la merde

C'est vraiment mal foutu

• Nous recommanderiez-vous? Non

vlugge levering, object zoals omschreven

alles correct verlopen

Parfait

Service client super réactif. Article d’excellente qualité ( strap on me et lelo) Juste un petit retard de livraison ( colis livré dans un autre point relais) mais cela est dû au transporteur.

Goed afgeleverd

Alles is goed verlopen,en de datum van levering is gerespecteerd.

Bien sur

Tres bon produits

Bestelling goed en snel ontvangen.

Un sans-faute! 5*

Un sans-faute! Service 5*

Mooi product en in redelijke termijn geleverd.

Toffe condooms met originele smaakjes.

Rop ervaring

Goede en vlotte sevice en levering

Super réactivité

Petit problème avec le colis. Super réactivité, colis renvoyé et reçu le lendemain !

Alles was orde

Godes top. Bad Kitty Wet Look Mask nul.

Les godes au-dela de mes espérances. Par contre le Bad Kitty Wet Look Mask n'est pas adaptable à toutes les têtes. Vraiment trop petit donc non conforme à la description.

Très agréablement surprise

Mon chéri m'a trouvé la plus belle du monde.

Customer service excellent

Swift delivery by Sinful (3-4 working days from Denmark to Belgium) in an unobtrusive packing. As it happened, I was not satisfied with the product, but the customer service promptly offered a compensation voucher.

top

snel en discreet

Degelijk materiaal

Tout ok

Tou Tout ok

Eerste en zeer succesvolle ervaring

Alles is in orde, ik vond de service leuk en de kwaliteit van het speelgoed is super, origineel. Interessante ervaring)

Oke

Content du service

Première commande chez sinful, content de ma commande et rapidité de livraison

8 Koperslager

Heerlen 6422 PR

07 48 51 21

À propos de Sinful.be

Iedereen verdient een speels seksleven! Daarom inspireert Sinful sinds 2008 mensen om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Gedreven door een passie voor seksspeeltjes en het helpen van mensen om heerlijke en leuke momenten te beleven - samen of alleen. De seksspeeltjes van Sinful zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, makkelijk in gebruik en voorzien van een Deens design. Daarnaast verkopen wij speeltjes en accessoires van bekende merken. In de brede collectie is voor iedereen iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, Sinful heeft het voor je. _______________________________ Tout le monde mérite d'avoir une vie sexuelle amusante ! C'est pourquoi, depuis 2008, Sinful incite les gens à jouer davantage, à aimer davantage et à accueillir l'intimité dans leur vie quotidienne. Nous sommes animé·e·s par une passion pour les sextoys et pour aider les gens à vivre des moments merveilleux et amusants, ensemble ou en solo. Les sextoys de Sinful sont de conception danoise, fabriqués avec des matériaux de qualité et faciles à utiliser. Nous vendons aussi des sextoys et des accessoires de marques réputées. Il y aura forcément quelque chose pour vous dans notre sélection diversifiée. Que vous soyez à la recherche de votre premier sextoy ou que vous souhaitiez simplement essayer quelque chose de nouveau, Sinful a ce qu'il vous faut.

Avis sur Kiyoh