Prachtig gras het lijkt net echt!!

Lekker stevig ook je kan er op voetballen loungen maakt niet uit het blijft even mooi!!

Heel goed geholpen keurig op tijd bezorgd super kunstgras goed bedrijf met super service.

Super vriendelijk en professioneel! Grote klasse!

7 jaar geleden onze tuin laten renoveren door de Kunstgrasgigant en de kwaliteit is super. Het gras ligt nog heel mooi! Nu opnieuw een klein stukje kunstgras laten leggen, aangezien we de tuin weer iets hebben veranderd. Het ging om een kleine opdracht, maar alles is weer naar volle tevredenheid verlopen. Professioneel, kwaliteit en vriendelijk! Top bedrijf!

Prima werk en product

Zie boven

We hebben hier al meerdere soorten kunstgras vandaan en het is geweldig. Kwalitatief erg goed en service fantastisch!

Nette benadering,niet opdringerig

Luisterend naar onze wensen en meedenkend.

Perfecte service denken met je mee

Super goede service. Fijn personeel. Snelle reactie op mail en app. Zeker aan te bevelen.

Offerte was snel binnen,goed geholpen. Fijne service

Goed geholpen

Goed advies en mooi gras!

Luisterd naar wat je nodig hebt en is persoongericht. Een aanrader

Uitstekend geholpen

Duidelijke uitleg over de diverse mogelijkheden kunstgras tapijten. Veel keus en mooie kleuren. Wij werden gewezen op een coupon. Scheelt geld en konden het direct op maat gemaakt meenemen.

Geweldig advies, eerlijk en oprecht

Toen ik me kwam oriënteren zei een vd medewerkers, ik kom direct even mee om te kijken, zijn advies mevrouw wij zouden dit niet leggen want dit komt niet 100% strak te liggen, dat wist ik, maar het werd wel gezegd. Top advies en 100% blij met het kunstgras, gelegd in de tuin die op een dijk ligt. Heel tevreden

Hele prettige manier van werken. Wesley denkt met je mee en probeert zo gunstig mogelijk het kunstgras voor ons te regelen. Dit bedrijf is een aanrader.

Great Service!! Professional Advice.

I was considering a fee different optioneel and received professional advice on the pro's and cons for each. Went out of their way to find offcuts to keep the cost as low as possible. Highly recommended.

goed geholpen

prima geholpen in Lisserbroek, makkelijk te vinden en parkeren ook geen probleem. Ruim assortiment en goed uitgestald zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

Top service!

Op maat oplossing, snel en voor de beste prijs. Top! Dank jullie wel.

uitstekend

mooie kunstgrasmat gelegd door bekwame personeelsleden.

Zeer fijn geholpen en prachtige kunstgrassen!

Zeer fijn geholpen en prachtige kunstgrassen!

Geweldig!

Opzoek gegaan naar kunstgras, uitgekomen bij deze uiterst vakkundige mannen. Stonden me telefonisch heel goed en vriendelijk te woord en later in de shop wisten ze nog wie ik was! Zeker aan te raden hier de kunstgras te kopen!

Heel erg fijn geholpen!

Vriendelijk personeel. Ze zijn behulpzaam en nemen de tijd voor je

Helemaal top!

Snelle en deskundige service. Elders advies opgevraagd echter bleek dat adviesrapport snel incompleet te zijn. Prima meegedacht in een oplossing en een mooie showroom - Een echte aanrader!

Snel geregeld! Mooi gras!

Er lag nog een mooie restpartij. We zijn goed geholpen.

Aardig en Goed geholpen door Wesley. Ruime keuze en je kunt in de tuinen goed de verschillende grassoorten zien.

Geweldige service

Super goed geholpen en een prachtig kunstgras gekocht voor op het balkon. Top!

Kruisbaak 3

2165 AJ Lisserbroek

Over OnlineKunstgrasShop

Over OnlineKunstgrasShop OnlineKunstgrasShop is dé specialist in kunstgras en tuinontwerp, geleid door Arjan Balkenende en Sonja Touw. Samen met ons team van hoveniers en adviseurs zorgen wij voor complete tuinoplossingen, waarbij kunstgras een praktische, onderhoudsvriendelijke aanvulling biedt op groen. Sinds onze samenwerking met Ten Cate in 2002 zijn we pioniers in kunstgras voor tuinen in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren we kunstgras van hoge kwaliteit, dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Kunstgras is niet alleen ideaal voor een altijd groene tuin zonder maaien, maar ook een duurzaam alternatief voor tegels, met goede waterdoorlatendheid. Bezoek onze showroom of bestel gemakkelijk online – wij bezorgen of monteren met dezelfde passie waarmee we onze tuinen vormgeven. Hartelijke groet, Arjan en Sonja