Overzichtelijk, altijd snelle reactie en makkelijk in gebruik

Heerlijk altijd mijn boekhouding op orde! Website en app zijn makkelijk in gebruik. Bij vragen is er altijd een snelle reactie.

Erg leuke middag en super professioneel team!

Het was pittiger dan dat ik vooraf had ingeschat maar desalniettemin wordt het volgens mij een toffe film.

Fijn

Overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Behulpzaam!

heel fijn boekhoudprogramma! zeer gebruiksvriendelijk.

zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk programma. er zijn een paar kleine dingen die ik niet fijn vindt. bijv. het tegelijk aanbieden van facturen geeft nog wel eens problemen.

heel goed

Een ding is heel jammer, dat je niet meer vanuit yuki kan scannen

makkelijk en overzichtelijk

Als eenmanszaak heb je naast je werkzaamheden ook je administratie. Sinds ik met Yuki werk is dit een fluitje van een cent. Je hebt iedere dag inzicht in hoe je er voor staat. Alles is eenvoudig terug te vinden en makkelijk aan te leveren. Kortom, erg blij mee.

Het is heel overzichtelijk

Ik vind yuki heel overzichtelijk en je kunt makkelijk doorklikken als je iets zoekt.

Super makkelijk en duidelijk platform!

Aanrader

Gemakkelijk programma waarmee de boekhouding een eitje wordt.

Het programma is helder en overzichtelijk en geeft daarmee goed inzicht in de realtime financiële situatie van je bedrijf. Door de bankkoppeling is het daarnaast ook niet mogelijk om boekhoudkundig iets te missen. Hierdoor is de boekhouding iets geworden waarvoor je niet hoeft te hebben gestudeerd en waarin je met vertrouwen niet continu mee bezig hoeft te zijn.

Compleet

Yuki is een heel intuitief programma dat je veel werk uit handen neemt. Soms zelf zoveel dat ik er als 'old skool' boekhouder van in de war raak en even moet zoeken naar de help-knop. Die knop is er altijd, net als duidelijke tutorials.

Wat een gemak en geeft rust!

Vroeger had ik een dag nodig voor mijn administratie die ik 1 x per week doe. Maar met Yuki is het zo klaar en heb ik meer tijd over voor andere dingen. Eenvoudig in het gebruik, prima voor mij want administratie is niet mijn “ding”.

wat een rust

hHet is een hele rust binnen de administratie. Met een paar klikken ben ik klaar met de boekhouding. Alles overzichtelijk en een prima service van Go Smart Holten.

Prettige software die ondernemers verder helpt ondernemen.

Yuki werkt prettig en geeft goed inzicht in de financiële cijfers van het bedrijf. Overzichtelijk en uitbreidbaar tot ieders niveau en wens.

Prettig programma in het gebruik

Ik ervaar Yuki als een prettig programma in het gebruik. Vooral ook de samenwerking en het contact via Yuki met MKB wanneer er een vraag is. Het verwerken van de facturen en bonnetjes is eenvoudig en overzichtelijk. Inzage in de omzet via de monitor is een handige tool.

Alles doet het

Na een boel instellingen doet alles het nu als n zonnetje. Alleen je relaties icm je verkoopfacturen is nog wel eens een gedoe.

Beste software met hoog gebruikersgemak!

Wij werken nu een aantal jaar met Yuki. Vanwege het alles in 1 (boekhouden, scan en herken, communicatie, facturatie, betalen, inzicht, overzichtx, enz...) is dit het pakket wat uit alles waar we als kantoor ervaring mee hebben het beste uit de verf komt. Bij problemen is support ook top en ontwikkeling blijft doorgaan. Yuki staat niet stil en denkt graag met je mee als gebruiker. Verbeterpunten zullen er altijd blijven...

Het is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Maar stel ik zou een controle krijgen en op dat moment heb ik geen internet of er is een andere reden dat yuki niet werkt dan zou ik op dat moment wel nog een (papieren) backup moeten hebben. Nu ben ik juist heel blij dat ik al mij bonnetjes niet meer hoef te bewaren maar het zou wel beter zijn voor de fiscus als ik dat zou doen. Of is die manier er al dat je je complete administratie van 1 jaar als 1 pdf kan downloaden? Ik ben benieuwd.

Yuki is een uitstekende management tool

Ik ben zeer positief over Yuki. Het enige wat ik op dit moment minder vindt is de App. De vorige App gaf meer en snellere mogelijkheden om informatie te zien.

Niets dan lof.

Fijn systeem, erg klantvriendelijk

We werken al enkele jaren met Yuki, zijn er erg tevreden over. We zijn een klein bedrijf, met een relatief eenvoudige boekhouding. Ik ben blij met het inzicht dat ik van door Yuki krijg, o.a. in de openstaande debiteuren, of het actuele bedrijfsresultaat.

Werkt erg makkelijk en overzichtelijk

Voorheen met een ander boekhoud progamma gewerkt, maar deze is veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Zeer tevreden!

Heel toegankelijk programma waarin je alles naar eigen wens kunt indelen.

Yuki werkt eenvoudig en heel plezierig. Je kunt et zo inrichten dat het één op één werkt met je eigen begroting en prognoses. Waar ik nog behoefte aan zou hebben is een projectenmodule zodat je ook per project de inkomsten en kosten bij kan houden. En ene bijbehorende workflow waarin je goedkeuring aan de projectleider kunt vragen om akk0ord te gaan met de te boeken inkomsten, kosten en declaraties. Maar nogmaals, Yuki is voor mij een topprogramma!

uitstekend

Perfect duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk Zouden hier en daar nog wel een paar verbeter punten kunnen.

Grip advocaten is zeer tevreden over dit gebruiksvriendelijke en volledige boekhoudpakket !

Door Yuki is onze boekhouding altijd up to date en 24/7 inzichtelijk. Een aanwinst voor elk bedrijf.

Geweldig!

Ik gebruik Yuki vanaf 2018. Tot nu toe ben ik super tevreden met dit software. Er staat alles binnen een software dat ik nodig heb voor administratie, factureren, hulp, vragen en wat belangrijk is - altijd werkt PRIMA!

Las Palmas Wilhelminakade 308

3072 AR Rotterdam

Over Yuki

Welkom op de Kiyoh bedrijfspagina van Yuki! Yuki is meer dan boekhouden. We geloven namelijk dat het anders kan, beter kan. Makkelijker, maar ook leuker. Door accountants en ondernemingen in staat te stellen maximaal succes te behalen. Zodat zij op hun beurt klanten kunnen helpen werelddeals te sluiten. Met Yuki werken accountants en ondernemers samen aan succes. Zo geven we kleur aan de wereld van accountancy. https://www.yukisoftware.com/nl-nl/