Fantastisch!!

Prachtige stenen & mineralen. Super kwaliteit. Keurig en goed verpakt geleverd!

Supermooie stenen snel verzonden en lieve mensen

Amazing mooie kwaliteit kristallen!

Kwaliteit kristallen voor een eerlijke prijs. Snelle verzending en supergoed verpakt met een attentie bijgesloten. Ik shop zeker opnieuw bij The Gemgirl.

Goed verpakt en snelle levering

Via de live al een paar keer besteld en ook via de website. Goede service, goed verpakt en snel geleverd

Rowan heeft veel kennis van edelstenen verkoopt mooie kwaliteit voor een leuke prijs . En de verzending is heel snel . Ik ben altijd heel blij als ik weer een pakketje van haar mag openmaken.

Een pakketje van TheGemGirl ontvangen is iedere keer weer feest!

Ro is gewoon fantastisch! Iedere keer als ik een pakket van haar mag ontvangen maakt mijn hart een sprongetje van vreugde. Alles wat van Ro vandaan komt is van topkwaliteit, dankbaar dat ik onderdeel mag zijm van TheGemFam!

Veilige en snelle levering

Fijne communicatie. Het pakketje was snel geleverd en the gems waren heel goed ingepakt.

Prijs kwaliteit alles is perfect schat van een vrouw

snelle en goede service!

Snelle levering, mooi product.

Persoonlijk, kwaliteit en snelle verzending.

Ik heb inmiddels al twee keer besteld en ben erg tevreden. Alle aankopen kun je vooraf zien in de live sale of staan duidelijk omschreven op de website.

Ontzettend mooie stenen met super service!

Altijd gezellige live sales op Instagram met de mooiste stenen. Ro heeft altijd bijzondere vondsten tegen hele goeie prijzen. En de kwaliteit van de stenen is altijd fantastisch! Verzending is ook altijd super snel, goed ingepakt en altijd een leuk extraatje erbij.

Beste kwaliteit/prijs verhouding en een warme gezellige omgeving

Ro ( en sinds kort justyna en tara) zijn toppers met hart voor de klanten, correctie : Gemfam. Buitenom gezelligheid en positieve energie is Ro eerlijk in haar prijzen en kennis. Haar livesales zijn leuker dan een avondje Netflixxen en de stukken die je binnenkrijgt zijn in het echt nóg mooier dan op foto/video. Postnl bezorgdag is een blij huppeltje en voelt als kerstochtend.

Mooie stukken, goede prijzen, snelle verzending, goed verpakt verzonden en leuke livesales, preclaims in de community. Dank je wel, Rowan, Justyna en Tara!

Prachtige stukken

Afgelopen weer nieuwe stukken ontvangen, echt waan-zinnig! Echt weer iets unieks wat ik nog niet in mijn collectie had.

De allerbeste

Mijn mooiste edelstenen komen bij The gemgirl vandaan. Ze heeft en geeft kennis van wat ze verkoopt. Betaalbaar, leuke acties en altijd ‘n extraatje bij je bestelling. Dus altijd ‘n feestje als haar pakket geleverd wordt. Mijn favoriete stenendealer!

Topservice, altijd

Mijn gele/oranje calciet pompoen was prachtig, mooier dan ik dacht te zien in de live. Prima service, zoals altijd.

Prachtige Kwaliteit Edelstenen & Super service

Hele mooie Kristallen heb ik gekocht bij Gemgirl. Er is snel contact en snelle levering. Blij mee!

Altijd goede kwaliteit en service

Hele fijne online stenen winkel Rowan heeft verstand van zaken en verkoopt top kwaliteit !

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen

Amazing

Ik had een cadeautje gekregen van iemand, kwam veilig aan, met wat lekkers erbij. Super mooie ketting, robijn, met uv reactie. Love it. Lives en veilingen zijn ook altijd leuk.

Geweldige kwaliteit!

Fantastische stenen heeft ze en bij de verkoop heeft Ro ook goede service. Ik heb eigenlijk niks aan te merken. Ze verzet bergen werk met een klein team.

Fantastische producten!

Mooie edelstenen, goede kwaliteit, heel fijn bedrijf! Ik ga zeker nog eens bestellen!

Top!!!

Snelle service en altijd goed contact! Voelt persoonlijk en niet afstandelijk. Daar houd ik van!

Hele goede ervaringen

Heel goede prijs kwaliteit verhouding en liefdevolle en zeer kundige mensen!

Eenmaal in the GemFam, is no way out..

Kwaliteit en mooie prijzen, maar ook een service die je nergens anders vind!! 99% van m'n collectie komt hier bij Rowan vandaan. Unieke stukken en weet zeker dat alles 100% echt is. Iiefde!!

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop