Leuke online winkel met mooie items

Leuke online winkel met mooie items. De livesale op instagram is een aanrader. Je kunt zo goed zien wat je koopt, kun je een vraag stellen en geeft het een veel persoonlijker gevoel. Heel leuk!

Mooie adventkalender.

Mijn pakket werd op tijd geleverd en mijn adventkalender ziet er erg mooi uit

Helemaal top. !

Erg mooi stenen in een mix box en goed stevig ingepakt

Kan beter

Heb enkele livesales meegedaan maar vele berichten worden niet gelezen/genegeerd. Er werd soms wat bot gereageerd op klanten wat ik niet proffesioneel vind. De livesale uren worden ook niet nageleefd zoals vermeld (niet optijd starten, langere pauzes dan vermeld) en het geluid die afgespeeld word na elke claim is enorm irritant naar mijn mening. Ik vind dit wat jammer voor de prijzen die je betaald want ze is niet goedkoop. De producten zijn inorde maar helaas de laatste keer dat ik meedoe.

Naast dat er voldoende keuze is in haar aanbod van gems en sieraden is haar service ook super, vriendelijk en professioneel. Kwaliteit voor je geld! Aanrader! Tip: Check regelmatig op haar insta voor de live sales en veilingen.

Mooiiii

Bestelling kwam later wegens vakantie, betrouwbaar dus precies zoals gemeld. Leuk cadeautje en wat lekkers erbij ;) Beetje jammer dat de maat van de ring geen 18,5 maar 19 is dus zit ietwat te los. Klein dingetje maar de ring en steen zijn prachtig!

Beste stenen bedrijf

Altijd super lieve hulp en goede kwaliteit stenen she is the best

Super! Alles netjes verpakt en zelfs een extraatje erbij gekregen <3

Meerdere keren besteld en iedere keer top! Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Super leuke lives met echt super aanbiedingen!!!!

Gave producten voor een mooie prijs.

Heel blij met mijn bestelling: mooie producten, heel zorgvuldig verpakt en vlot bezorgd.

Altijd een feestje om uit te pakken

Snelle levering, netjes verpakt en altijd een verrassing erbij.. met liefde ingepakt

Snel verzonden. Netjes verpakt. Goede kwaliteit kristallen

Hoge kwaliteit ❤️

Beste ervaring, weet ze precies wat haar klant zoekt, mooie prijzen voor hoge kwaliteit.

Altijd mooier dan ik dacht

Ik bestel hier grotendeels mijn stenen en ben altijd erg tevreden. De stenen zijn meestal veel mooier dan ik verwacht had. De live sales zijn altijd erg gezellig !

Snelle verzending en een verrassing in de bestelling!

Pronkstukken

Pas 2 keer iets besteld, snelle verzending en prachtige collectie! Bedankt! Alleen jammer van Post NL om het pakket voor de deur te leggen als ik niet thuis ben.

Wat een mooi pakket....Love it

Mijn eerste aankoop gedaan. Mooie spullen, staat gezellig in mij huissie. Mooi & Gezellig ingepakt. Bedankt en tot de volgende ronde.

Prachtige stenen en snelle levering

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Net als altijd goed niets te klagen

Heb vaker besteld nooit problemen gehad ben blij zoals altijd

Rowan is heel vriendelijk en professioneel en levert goede service. Het was snel geregeld en na een paar dagen had ik mijn mooie Gem in mijn handen die ik via de instagram veilig had ‘gewonnen’. Zo blij mee

Amazing

Het mooiste cadeau voor mezelf en om te geven.. Met liefde ingepakt altijd met geschenkje erbij.. ❤️

Zeer tevreden!

Mijn aankopen die heel goed verpakt waren thuis uitgepakt. Er waren nog wat ‘verrassinkjes’ bijgevoegd. Heel lief dat wordt gewaardeerd. En de aankopen zijn heel mooi

Goede kwaliteit

Product was goede kwaliteit

Mooie webshop! Prachtige mooie stenen!

------

_____________

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop