Geweldige webshop!

Zo fijn om hier dingen te bestellen. Heb een prachtige kunziet hanger kunnen kopen van onwijs mooie kwaliteit! Ik ga hier zeker nog vaker kopen

Super vriendelijk. Verzending goed verpakt en tijdig geleverd

bijzondere en mooie mineralen, mooi en veilig ingepakt

Ontzettend mooie stenen, gekocht via live sale en veiling online. Werkt ordelijk (gestructureerd, eerlijk)en mooi ingepakt. Lieve cadeautjes. Erg fijn volgsysteem van het pakketje.

Geweldig mooie kwaliteit, hele bijzondere stukken, echt chtig, super goede afwikkeling en bezorging

Super mooie en bijzondere stukken, top kwaliteit, uitstekende afwikkeling van de order, goed verpakt en verzonden, prima service! Ook evt. de mogelijk om iom Ro grotere stukken op te halen. Echt TOP! 5 sterren!

perfect

geweldig dank je wel

Al heel wat bestellingen gedaan bij the Gemgirl en altijd tevreden. Prima communicatie.

Goed, betrouwbaar en zeer netjes!

Goed, betrouwbaar en zeer netjes! Bestelling is met goede zorg ingepakt!

Altijd de beste kwaliteit voor mooie prijzen!

Pakketjes zijn altijd mooi en goed verpakt. De stukken zijn prachtig en van top kwaliteit!

Altijd goed bij the gemgirl. Verzending is snel. De liveshows zijn leuk.

Directe verkoop van mineralen en sieraden, eerlijk en betrouwbaar

Ik koop hier regelmatig sieraden en mineralen, groot aanbod, veel kennis en duidelijke regels die zorgen voor transparantie in het verkoopproces.

Fijne ervaring

Niets dan lof voor The Gemgirl! Snelle verzending, duidelijke verwachting, netjes verpakt en leuk cadeautje. Een klein feestje dus. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling :).

Prachtige stenen en snelle levering

Thegemgirl stelt nooit teleur. Je kan zien dat Rowan de stenen met zorg uitzoekt. Ook heeft thegemgirl regelmatig leuke acties, dit keer heb ik gebruik gemaakt van de kortingsactie op de giftcards. Ik kan niet wachten tot ik mijn cadeaubon kan besteden. Met al het moois uit Frankrijk moet dat goed komen! De levering was snel en er zaten leuke freebies bij mijn bestelling. Een dikke aanrader als je een gezellige live sale wil kijken en daarnaast natuurlijk prachtige kristallen wilt kopen voor een eerlijke prijs! Daarnaast vind ik de community rondom thegemgirl erg leuk!

Dit was mijn eerste bestelling, via instagram live. Dezelfde avond stond mijn "box" online en kon ik betalen. De volgende dag werd alles ingepakt en verstuurd.

Yay!

Een prachtige citrien punt gekocht in een live sale voor een super goed prijsje, heb 'm snel ontvangen en natuurlijk is het weer nog veel mooier in het echt! Heel blij mee.

Altijd mooie spullen van goede kwaliteit

Altijd mooie edelstenen ,goede duidelijke service ! Vooral zo doorgaan

Zeer positief

Eerste keer besteld en geleverd gekregen. Het pakketje was heel goed verpakt en als extra nog wat kleine verrassings kadootjes er bij gekregen. Zo leuk. Heb het als zeer positief ervaren. Tot een volgende keer!

Ik heb een prachtig exemplaar op de kop getikt. En een super snelle levering!

Ro een menselijke diamant ❤️

Ik heb diep diep respect voor Rowan, Inmiddels al een keer of 10 meegedaan aan haar livesales, en ook gebruik gemaakt van haar webshop. Ze weet me elke keer weer te verrassen met prachtige mineralen en stenen. De ene edelsteen nog mooier dan de vorige. Ro is een ontzettend lieve, warme, gezellige vrouw met een passie (en een gigantische kennis) voor haar vak! Ik blijf toch telkens weer terug komen bij haar. Met mooie eerlijke prijzen, leuke acties en een geweldige gemfam! Nothing but love ❤️

Laat je verassen door kwaliteit, service en eerlijkheid

Als je zeker wil weten dat je een prachtig pronkstuk binnen krijgt, moet je bij deze lieve vrouw zijn! Gegarandeerd de laagste prijs, eerlijke informatie, geweldige klantenservice. Waar openheid, eerlijkheid, kwaliteit en echtheid centraal staat. Ik zou een ieder willen adviseren/aanraden om eens op haar website te kijken en haar te volgen op haar social media kanalen. Ik heb mijn vaste adresje wel gevonden voor m’n verzameling! Complimentje aan Rowan; Je bent een geweldig mooi mens! Heel veel mensen / collega’s kunnen nog heel wat van jou leren. Zoals jou zijn er maar weinig! Blijf vooral zo doorgaan, dan zal The GemFam alleen maar blijven groeien.

Goede service en mooie stenen

Heb 2 top stenen binnen gehad. Goede kwaliteit heel erg mooi

Erg fijne shop

Hier heb ik al meerdere bestellingen gedaan zowel via livesales als via de website. Altijd erg mooie producten voor mooie prijzen. De laatste bestelling was via een veiling en zo blij met mijn gewonnen stuk! Erg goed verpakt en altijd leuke freebies erbij. Ik raad deze webshop zeer zeker aan. En mocht er ooit iets fout gaan (want Ro is ook een mens) dan word dit zeer netjes en vakkundig opgelost!

Mooi stuk roze amethist, goed verpakt en snel geleverd

Goede ervaring

Helemaal top!

Ik volg Rowan nu een tijdje op Instagram en heb nu meerdere lives bij haar gevolgt. Ik was helemaal nieuw met de claims in de live sales, maar ze heeft alles duidelijk uitgelegd hoe het moet. De kubus die ik uiteindelijk geclaimd heb bij Rowan was precies zoals ze liet zien tijdens haar live sale. Ik volg nu meerdere live sales, maar beheers me nog even voor meer claims.. maar zodra het weer toelaat ga ik zeker meer claimen en kopen bij Rowan! Ze is altijd eerlijk, en super gezellig in de live sales. Vooral de muziekjes bij de regenboog en glitters maken het extra grappig. En wanneer iemand claimt krijgt die een applaus. Ik zou dus iedereen aanraden om via Rowan dr website te bestellen, of gewoon gezellig aan te schuiven bij Rowan haar lives sales zodat je zelf kan ervaren hoe het is! Thegemgirl is the best.

Prachtige stenen voor een mooie prijs

Altijd een feestje om bij Rowan te bestellen. Kwaliteit van de stenen is hoog, voor een nette prijs. Netjes ingepakt en lekkere en mooie freebees.

Bijna 3 jaar vaste klant

Ik ben bijna 3 jaar vaste klant bij Rowan. Prachtige kwaliteit tegen hele leuke prijzen. Deze week mijn mega rozenkwarts bol ontvangen! Ik denk dat 90% (misschien wel meer) van mijn collectie bij Rowan vandaan komt. Haar live sales zijn gezellig en door de afspraken/regels duidelijk en overzichtelijk voor iedereen. Topper!

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop