Mooi

Mooie opaal oorbellen en losse opaal. Met een mooie actie. Heel blij mee

Super mooie mineralen

Erg fijn alles in een live te zien en te kunnen kopen, vaak mooier in t echt ! en scherpe prijzen ! Snelle verzending, Echt een aanrader !

Topp

Ik kan eigenlijk niet veel meer zeggen dan dat t gewoon top was

Prachtig

Leuk verpakt met extra’s, snel verstuurd

Heel goed!

Beautiful crystals!! Leuk de live sales op insta en snel geleverd! En mocht een steen niet de juiste energie afgeven, dan mag deze retour. Helemaal happy.

Mooi collectie gemmies

Gemmies met veel regenboogjes en flashes. Live sales gaat voor mezelf wat te snel (ik ben snel overprikkeld), en dan kan het voorkomen dat je bij een claim een ander stuk in je box ligt. Maar wanneer je daar voor betaling en verzending achterkomt en dit aan Rowan doorgeeft dan wordt dit goed opgelost. De nieuwe locatie is een plus punt. Live sales zijn beter georganiseerd, doordat Rowan meer de ruimte heeft. Ze kan daardoor haar aankopen overzichtelijk stallen. Wij als klanten krijgen dan ook de schoonheden te zien. Je krijgt mooie gemmies voor een leuke prijs. Bij andere shop betaal je vaak het dubbele of zelfs meer.

Heel goed!

Snelle reactie en snelle verzending.

Ik koop graag bij Ro, omdat zij de mooiste statement pieces heeft voor een redelijke prijs. De cadeautjes die je erbij krijgt zijn ook altijd top. Dit keer kreeg ik zelfs prachtige oorbellen.

No words needed

Just Love to buy Beautiful Crystals & Gems in the Live Sale from The Gemgirl.

Geweldig!

Echt super leuke live sales, hele mooi prijzen en super goede kwaliteit! Ook nog eens super snel thuis! Ik ben nieuw in de stenenwereld en helemaal verkocht door jouw live sales!

Goede service en snelle verzending. Betrouwbare eerste koop.

Super kwaliteit voor een goede prijs

Of je nu iets aparts zoekt of gewoon. Super goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Rowan heeft een super bedrijf met altijd de prachtigste edelstenen en mineralen! Wij hebben nog nooit spijt gehad van onze aankopen. Alles is van hoge kwaliteit voor hele schappelijke prijzen! De verzending is snel en je bestelling is altijd goed ingepakt! Zeker een aanrader!

Altijd super!

Ben benieuwd hoe alles zal zijn nu in het nieuwe pand, echt zo leuk ingericht! Zoveel keuze, goede prijzen, zelfs statement pieces zijn betaalbaar bij thegemgirl! Zo vaak een leuke deal of een sale zodat toch iedereen een kans heeft iets leuks te kunnen bemachtigen. Goed ingepakt, met care gekozen stenen, informatie van waar de stenen komen, altijd echte stenen met correcte benaming, weinig bewerkte stenen, ooit zie je misschien een quarts of howlietje met een aura laagje, een keer per jaar, zijn nog altijd leuk! Ben altijd zeker dat ik een steen kan kiezen en ze echt zijn. En ceo Lola is de liefste die er is!

Fantastische service

Kreeg mijn prachtige edelsteen goed ingepakt met verschillende kleine cadeautjes erbij. Dat had ik nooit verwacht! Hele leuke verrassing. Ook de live sales vind ik een erg leuk concept. Al met al enorm tevreden.

Hele mooie stukken voor een goede prijs

Hele mooie stukken kunnen kopen in de sale voor de verhuizing, scheelde echt veel geld

Leuk & mooi ingepakt, snel binnen!

Prachtig!

Mijn eerste live sale bij thegemgirldotcom is me heel goed bevallen. Prachtig artikel toegezonden gekregen. Vlotte verzending met aandacht voor de verpakking. Aanrader!

Prachtig

Pakketje was zeer goed ingepakt. Ook heel lief de koekjes en de merci Had net trek in een koekje En de stenen. Ja die waren erg mooi. Het flesje met opalen is net een toverflesje. Dankjewel voor de mooie stenen. Zal de vera cruze hanger met liefde dragen. Groetje Cora Snoei

Al meerdere malen besteld en ben altijd tevreden. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader

A Gem✨

Snelle en goede levering. Stukken waren prachtig en goed verpakt. Ook kreeg ik wat lekkers bij mijn bestelling, super lief. Ga er zeker vaker bestellen!

Best shop !

Super mooie kwaliteit stenen ! Snelle bezorging . Goede verpakking . Altijd feestje om uit te pakken . In real Life nog mooier dan via de Life sale zichtbaar is .

Top kwaliteit

Onwijs mooie edelstenen kunnen kopen, en een super snelle levering! Hier ga ik zeker nog vaker bestellen.

Altijd prachtige stukken, gezelligheid, professionaliteit, ruim aanbod en bovenal altijd een prachtige prijs… hier worden we vrolijk van!

Kwaliteit voor een goede prijs

Prachtig en betaalbaar, ben altijd heel blij met mijn aankopen! De live sales zijn ook super leuk altijd.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop