Snelle levering, prachtige kwaliteit stenen!

Een aanrader om bij The Gemgirl te bestellen. Rowan stelt mij nooit teleur met haar kwaliteit, de snelle levering en de leuke extraatjes die je bij je pakketje krijgt. Duidelijk en helder klant contact. Ik koop graag bij The Gemgirl omdat de stenen met zorg uitgezocht worden. Deze small business (die allang niet meer zo small is) support ik graag. Ga zo door Ro ♡

Niks te klagen

Super netjes ingepakt leuke extraatjes Snelle levering

Rowan werkt heel nauwkeurig ookal heeft ze veel bestellingen om op te sturen is onze levering snel binnen. De Edelstenen waren heel goed ingepakt dus geen enkel beschadiging. Kreeg nog leuke extraatjes zakje edelstenen+theezakjes,koekje der bij? altijd leuk toch! Muchas gracias voor de levering het is het zeker waard om bij haar te bestellen ze heeft DIVERSITEIT en DRUZZY DUSHI KWALITEIT dus Ssii stay stuned bij Gemgirl LIVE SALES! Ya tu sabesss DeLaCombo :D

Altijd goede kwaliteit

Dit is de 3e keer volgens mij dat ik iets besteld heb. Een keer daarvan was een mystery box. Ik sta elke keer weer versteld wat een prachtige kwaliteit stenen het zijn!! Zo mooi, zo helder. De prijs kwaliteit is echt super. Ook het pakketje is een feestje om uit te pakken. Leuke extra's. Het enige nadeel is.... De stenen zijn soms zo goed in gepakt dat het mij even duurt om de eruit te krijgen. Hahaha, maar dan weet je wel dat ze heel aankomen.

Goeie service, Snelle zending en goed ingepakt

Super mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle verzending

The Gemgirl heeft altijd super kwaliteit stenen, voor altijd hele mooie prijzen. De communicatie is altijd zeer fijn, er wordt ook altijd snel gereageerd. Snelle verzending en super blij met mijn aankopen!

Prachtig

Heel veel prachtige items/ edelstenen. Duidelijke communicatie en snelle verzending

Heel goed.

Pakketje was goed ingepakt. Met een leuk zakje met steentjes als extra. Stenen zijn nog mooier in het echt.

100% een aanrader!

Altijd gezellige lives, mede doordat Rowan zo persoonlijk betrokken is bij alles! Mooie producten voor een hele mooie prijs, veel variatie in de livesales. Als je eenmaal hier koopt wil je nooit meer anders ;). Ik koop bijna al mijn sieraden en mineralen bij Ro, en dat is niet voor niks natuurlijk! Pakketten worden enorm goed ingepakt en gezien het een eenvrouwszaak is wordt het ook altijd heel snel verstuurd! Ga zo door Ro, je doet het super ❤️

ik raad deze webshop 100% aan!

Zoals altijd een super ervaring! Je krijgt via mail een super duidelijk overzicht van wanneer je pakketje verzonden wordt en aankomt. De website is ook super duidelijk en overzichtelijk. Ro is echt een schat en als er iets is kan je haar ook altijd bereiken en doet ze haar best je zo goed mogelijk te helpen. Qua aanbod zijn het altijd prachtige stukken, altijd een feestje wanneer de pakketjes aankomen. Dit is een echt aanrader dus!! :))

Mooi product

Mooie amethist cluster gekocht ben er heel blij mee!

Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs

Vriendelijk, reageert snel op vragen, netjes verpakt en mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik raad dit bedrijf aan.

Avontuurlijk

Van de onlinewinkel perongeluk tegenkomen op insta tot een een live bijwonen, een aankoop doen en uiteindelijk mijn pakketjes unboxen...het was 1 groot avontuur. Voor herhaling vatbaar. Pas op met een live bijwonen, want je wil nergens anders meer ;) Mooie produkten, goede prijzen en gezellige lives. Het is gewoon avondvullend, je zult je niet vervelen haha. Aanrader...ja zeker weten

Elke keer weer mooier dan verwacht

De livesales van Gemgirl zijn elke keer weer erg gezellig. Altijd veel mooie stenen en een groot aanbod. De stenen zijn erg goed verpakt met verzenden. De stenen zijn elke keer weer boven verwachting mooi !

Super snel op de post. En wat was het pakketje leuk ingepakt zeg! Ik ga zeker nog eens bij je bestellen

Ro stelt nooit teleur.

Fantastische kwaliteit, mooie items, een een gedreven, vriendelijke en eerlijke eigenaresse. De lives zijn altijd een genot om bij aanwezig te zijn.

Altijd super!

Omg mooiste amethist met calciet vol regenboogjes! Zo mooi :) altijd veel care en juiste info bij de stenen x goede prijzen en leuke deals

De stenen zijn elke keer weer prachtig en super mooi voor de prijs. De levering is altijd zoals er staat( tenzij PostNL moeilijk doet )

Favoriete webshop

Ik woon bijna alle live sales bij van The Gemgirl en I love it. Het is niet alleen mijn favoriete webshop, maar een community vol mooie mensen! Goede service en veel gezelligheid.

De mooiste edelstenen en de gezelligste live sales.

Ik koop graag bij deze getalenteerde en attente onderneemster, omdat zij altijd prachtige stukken heeft van top kwaliteit. Haar service is supernetjes. Haar edelstenen zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Ik word nooit teleurgesteld. De live sales op instagram zijn altijd erg gezellig. Ro heeft ook veel kennis over de items die ze verkoopt en weet er veel over te vertellen. Ik kom altijd weer terug bij deze shop omdat ik hier uitermate tevreden ben.

Leukste, gezelligste, betaalbaar en kwaliteit live sales

Als je eenmaal bent begonnen met shoppen bij Ro, dan kan je niet meer stoppen. Je moet crystaljails voor jezelf inplannen (om eruit te breken) Gezellige eerlijke shop. Eens ergens anders besteld, wat goedkoper leek... Kreeg toen een zielige ali express variant. Ik ga nergens anders meer heen.

Gewoonweg top!

Al veel besteld, altijd heel snel! Mega lief & altijd behulpzaam, top uitleg altijd!

Top bedrijf

Wat een enorm prettig bedrijf en wat een goede service. Altijd alles netjes op orde en altijd gezellig in de live sales en ook enorm leuke acties gedurende het jaar. Dit is echt een super bedrijf.

Zeer mooie kwaliteit

Ze heeft onwijs mooie kwaliteit aan edelstenen en is altijd eerlijk over waar het vandaan komt en ook als er iets mis mee is. De verzending gaat super vlot, zeker voor een eenmansbedrijf. Ook is alles altijd heel goed ingepakt, ik ben vrijwel nooit bang dat er iets kapot is gegaan bij de post!

Hele gezellige en goede service

Al meerdere live sales bijgewoond via Instagram. Maar geweldig hoe je dit brengt en niet te beroerd als mensen wat vragen over de stenen. Zo fijn met al die kennis en de kopers dit ook wil leren over de stenen. Duidelijke regels tijdens de live en ook al ben je nieuw je word echt opgenomen in deze warme stenen familie! Nogmaals dankjewel!! Het is echt gewoon leuk en fijn om bij jou mooie prachten te mogen kopen!!!!

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop