Onwijs mooie stenen

Hele mooie stenen en snelle verzending. Ik vind het erg fijn om de stenen in een live sale te kopen, dan kan je goed het formaat en de details zien. Al meerdere dingen gekocht, elke keer naar wens.

Heel blij met mijn bestelling!

Rowan is hartstikke lief, en ze doet haar best voor ons. Heb een prachtige toren ontavngen.

Heel erg mooi!

De stenen die ik had besteld zijn heel mooi! Ze waren goed ingepakt en alles is netjes verlopen.

Fantastische kwaliteit en leuk bedrijf

The Gemgirl een echte aanrader. Leuk eenmans bedrijf wat echt respect verdiend Want met zo'n hoeveelheid bestelling alles alleen doen is hard werken. Super mooie eye catchers en voor ieder wat wils. Enorm leuk met de insta lives.

Kreeg snel een mail dat mijn bestelling is ontvangen.

Voor de rest kan ik nog geen mening geven want mijn bestelling word pas Later bezorgd .

Tevreden

Geen klachten nooit gehad

Altijd super

Altijd mooie variatie, goede prijzen, ken niet elke winkel In Nederland maar voor mij heeft Rowan altijd de kwaliteiten die ik zoek in een winkel. Eerlijkheid, knowledge, eerlijke prijzen, verassingen en creative dingen zoals mysterboxen en mix en matches.

Gewoon goed

Prachtige stenen en leuk verzorgt snel opgestuurd, ben er heel erg blij mee

Enorm goede service

De toren was goed ingepakt. Erg veilig met al dat bubbeltjes plastic. Je kan zien dat er echt na gedacht word met de inkoop want dit is echt een prachtig stuk voor mijn collectie

Snelle en goede service!

Prachtige steen gekregen voor een hele goede prijs! Wat een kwaliteit! Super snelle verzending, heel fijn!

mooie producten, mooie service

Mijn gekozen producten waren volledig naar verwachting, de service oversteeg mijn verwachting.

Mooie stenen, correcte levering

Bij een steen zat er stukje los dat er vervolgens ook uitviel ( uit de cluster ) Stenen zaten nochtans goed verpakt . Het losgekomen stuk gebruik ik nu als knuffelsteentje .

Wederom weer perfect

Ik heb weer een prachtige bestelling mogen ontvangen van lieve Rowan. De edelstenen zijn is het echt nóg mooier dan dat ze op beeld zijn, echt prachtig! Hoge kwaliteit voor een zeer nette prijs en nu had ik ze ook nog eens in de dikke sale gekocht. Altijd leuke freebies erbij. Ik ben superblij en op na nog heel veel nieuwe bestellingen

Super service & kwaliteit!

Hele fijne en duidelijke website & live sales op Instagram. Goede prijzen, super kwaliteit! Alles snel verstuurd en goed ingepakt. Dankjewel!

Prachtige producten en goede snelle levering

Voor het eerst een echte statement piece besteld (grote labradoriet). Ik had besteld tijdens de sale en producten werden goed ingepakt geleverd en zijn van prachtige kwaliteit!

Mooie edelsteen. Pakketje was goed verpakt en zag er tevens super leuk uit.

Prachtige stenen

Ik bestel hier altijd mijn edelstenen. Vooral grote stukken. Ze zijn van prachtige kwaliteit en worden altijd goed verpakt verzonden

Helaas weer een missend product

Helaas al voor de tweede keer zat er weer een product niet in waar ik geen bericht van krijg tot ik de doos open. Wel wordt netjes het geld teruggestort. Maar je weet dus maar nooit wat je daadwerkelijk geleverd krijgt. Dit was dan voor mij ook de laatste keer dat ik hier bestel en zal de shop ook niet meer aanraden

Redelijk

Geen commentaar

Geweldig!

Hele mooie dingen, goede verpakkingen, en snelle levertijd terwijl er maar zo weinig mensen achter de schermen zijn. :)

De items zijn altijd top!

De produkten zijn van erg hoog kwaliteiten en ze zijn prachtig, snelle service

Prachtige labradoriet & goede service

Via een live sale op Instagram een prachtige paarse labradoriet gekocht. Deze was precies zoals gehoopt, erg goed ingepakt en lieve kleine attenties in het pakketje. Kan nu al niet wachten tot mijn volgende pakketje komt ;). Bedankt!

Vind een 10 altijd overdreven, maar zou ze wel verdienen!

Heerlijk om de lives te kijken en verhalen over de stenen te horen. Gemgirl Ro doet dat hartstikke goed met passie en humor. Ze verkoopt mooie kwaliteit spullen voor mooie prijzen.

Zoals altijd super gaaf wat er binnen is gekomen. Hele fijne persoonlijke hulp

Super kwaliteit en super vriendelijk !

Leuke live sales! Altijd gezellig en de kwaliteit die je krijgt is super zeker een aanrader!

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop