Kwaliteit, kundig en met liefdevolle verkoopster. .

Je kan blindelings vertrouwen op de goede kwaliteit stenen, mineralen. Prijs redelijk aan de lage kant, top! Belangrijkste is dat de verkoopster je altijd te woord wil staan. Haar lives ervaar ik als een uitje. Ook al kijk je soms alleen al. Ik ken Rowan al jaren en durf te zeggen dat het heel prettig kopen is bij haar.

Gems next level!

Altijd even zuiver, puur en zeer veilig verzonden! Mooie prijzen en zeer aangename dame! Aanradertje!

Super fijne seller en prachtige collecties

Aanrader deze thegemgirl.com Wat een prettige leuke en gezellige live sales. Blij dat ik dit ben tegengekomen.

Goede , snelle levering. Alles wordt goed en veilig verpakt.

Snel en fijn

Op een zondag avond had ik mijn order besteld, die de maandag al verzonden was. Dinsdag stond de bezorger al voor de deur met mijn pakketje, super snelle levering dus! Daarnaast is het altijd een plezier om hier te bestellen, Rowan is aardig tegen de klant en weet wat ze verkoopt :)!

Fijne ervaring!

Het stuk ziet er in het echt exact hetzelfde uit als op de site/instagram. Het is zeer degelijk en met zorg verpakt. Ze steekt er ook vaak iets leuks bij, wat ik dan stiekem toch wel heel fijn vind! Het innerlijke kind wordt gesoigneerd!

Weer prachtige stukken ontvangen. Ro weet ze het over heeft. Pakketjes altijd goed en stevig verpakt. Inmiddels vaste klant

Echt super!

Altijd super leuke verassingen, van biedingen tot mystery boxen, tot mix en match, echt voor elk persoon is er altijd wel iets. Het zijn ook vaak nieuwe soorten gemengd met basis stenen die iedereen zoekt, dus je verveelt je nooit tijdens de live of als je iets zoekt op de website. En te denken dat Rowan er alleen voor staat, ze werkt letterlijk soms dag en nacht!

Ben heel tevreden over de kwaliteit!

Ben een trouwe klant en zal altijd blijven, de reden is heel simpel, ze zijn de beste!

Perfecte service

Levering kwam snel. Alles mooi en stevig ingepakt en de stenen zijn echt prachtig

Veilig ingepakte, snelle levering

Zeer energieke, leuke en aangename dame in omgang. Ze geeft altijd wel verrijkende info... Met liefde uitgekozen, maar ook zeer menselijke prijzen!

Prachtige kristallen

Ik heb al vaker bij Gemgirl besteld. Altijd prachtige kristallen van topkwaliteit. De laatste bestelling was zelfs sneller in huis dan ik verwacht had.

Transparant en zeer goed verzonden!

De verzending zou langer duren omdat TGG op een festival was, dit was heel duidelijk aangegeven. Daarnaast waren de edelstenen heel erg goed verpakt en kwamen ze zonder schade aan! Ik ben erg tevreden met mijn items en de service.

Supermooie bergkristal ontvangen

Heel mooie edelsteen, supergoed verpakt en snelle levering naar België. Heel erg blij mee

Hele mooie producten

Hele fijne site, mooie producten, duidelijk afgebeeld en snel verzonden.

Goede kwaliteit en professioneel. Ik vond het erg leuk om met de livesale mee te doen. Dank!!

Correcte afhandeling en mooie kwaliteit

Heel tevreden van de kwaliteit en service, hartelijk bedankt!

Goede service een aanrader

Heel vriendelijk en top service een echte aanrader

Prachtige edelstenen, goede service.

Je krijgt het exemplaar wat je ziet tijdens de verkoop. Goed verpakt en snel in huis . Heel blij mee !

Prachtige edelstenen

Het is iedere keer een feest om mijn pakje met mooie stukken uit te pakken en alles is heel goed ingepakt. Heel leuk zijn ook iedere keer de leuke kleine cadeautjes die erbij zitten.

Aanrader!!

Mooie stenen, goed ingepakt en nog wat kleine attenties extra. Betrouwbare verkoper.

Goed kwaliteit edelstenen, bestellingen goed ingepakt en snelle bezorging

Leuke live sales

Geweldige shop met goede service.

Zeer aangenaam, vriendelijk, correcte service. Een echte aanrader voor mensen die houden van kristallen.

Goede levering, prachtige steen, en netjes veilig verpakt.

Zoals altijd (van zowel zenmeisje (voorheen) en thegemgirldotcom (nu)) een goede levering. Netjes bericht wanneer het klaar gemaakt is en opgestuurd. De stenen goed verpakt en veilig verpakt om schade te voorkomen, en natuurlijk een prachtig stuk thuis geleverd gekregen!

Altijd mooie producten

Fijne betrouwbare webshop!

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop