Altijd topkwaliteit!

Ik heb nog nooit iets teruggestuurd want het is allemaal topkwaliteit wat Rowan verkoopt. Niet twijfelen, gewoon doen. Krijg je echt geen spijt van. Altijd topkwaliteit voor de laagste prijzen.

Super mooie stenen, snelle verzending

Goede ervaring. Heel snel verzonden, mooie prijzen, en ook retouren gaat makkelijk en snel. Aanrader!

Weer prachtige stenen ontvangen voor een mooie prijs !

Ik bestel hier nu al bijna 3 jaar stenen en elke keer ben ik weer verbaasd over de kwaliteit en de prijs. Altijd mooier in het echt en voor een goede prijs. De eigenaresse is altijd super duidelijk over de regels en maakt er altijd een feest van in de lives ! Ook heb ik al veel geleerd over stenen van haar. Zeker een dikke aanrader !

Altijd mega goed ingepakt. En de stenen zijn altijd zo mooi en uniek!

Mooie kwaliteit gems

Ik koop al aantal jaren mijn gems bij TGG. Rowan verkoopt gems met veel flash en uitstekende kwaliteit. Je hebt ze ook snel thuis (als de bezorgdienst mee werkt). Ben super blij met mijn laatste aankoop. De TGG livesale is erg gezellig. Zelf koop ik liever vanuit de website. Maar tijdens de livesales kan je de stukken beter zien. Rowan en team ga zo door.

Helemaal Geweldig!

Hele mooie stenen. Geweldige service. Vriendelijk. Super gewoon

Goed verpakt, leuk cadeautje erbij en fijn in communicatie!

Prachtig

Gemgirl is een fijne webshop, staat duidelijk allemaal omschreven en heel veel variatie. Prachtige stenen en natuurlijk kwaliteit. De eigenaresse is ook heel benaarderbaar en wil je van alle kanten helpen. Kortom een top site!!

Alweer super

Ik ben super tevreden Weer mooie stenen, goed verpakt en snel verzonden Heel nlij mee

Fijne communicatie

Mooie producten . Fijne communicatie. Goede service.

Snelle verzending

Enige puntje is dat je na bestellen de foto's van je bestelling nergens terug kan zien

Altijd mooie producten

Al meerdere keren besteld bij TheGemGirl, mooie producten, je krijgt wat je ziet, goede snelle service.

Prachtige edelstenen, goede service

Je weet direct waar je aan toe bent bij The gem girl. Goede prijzen, mooie kwaliteit en snel geleverd. De pakketjes worden zeer zorgvuldig verpakt. Ik koop daar zeker weer!

Prachtige producten,goede service,snelle levering

Altijd mooie spullen

Hele mooiespullen voor een hele scherpe prijs. Altijd snel verzonden en heel goed ingepakt. Zo blij met al dat moois in huis.

Fijne snelle levering

Mooie producten

Prachtig

Ontzettend mooie en kwalitatief super edelstenen Mooi verpakt snelle levering

Geweldige stenen elke keer weer en het is ook kwijl kwaliteit en ook veel variatie in stenen, wordt ook snel geleverd en stenen worden met liefde ingepakt. Ga zeker vaker bestellen.

fantastisch

Mooie kwaliteit. Super goed en stevig ingepakt. Al jaren vaste klant en is een blijft fantastisch om bij thegemgirl te blijven shoppen.

Snelle levering. Goed ingepakt

Leuk ingepakt. Mooi zakje met steentjes erbij

Prachtig

Ontzettend mooie en kwalitatief super edelstenen. Mooie sieraden ook

Heel fijn, betrouwbaar!

Is een heel plezierige ervaring!

Prachtige stenen en sieraden, snelle verzending

Ze heeft echt ontzettend veel keus, prachtige kwaliteit stenen en sieraden. Verzending is heel snel en goed verpakt.

Super mooi.

Super mooie opaal armbandje van kwaliteit en super snelle levering

Love it

Zo'n mooie sieraden vN super kwaliteit. Ook hele mooie en veel flash ala je ervan houd. Heel blij mee. Zeker een aanrader.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop