Super mooie stenen en sieraden

Iedere keer weer heel blij met mijn pakketjes

Prachtige producten. Van sieraden, kleine edelstenen tot giga statement stukken.

Fijne levering

Binnen de afgesproken 5 werkdagen kreeg ik mijn pakketje binnen. Super goed in gepakt zodat niks stuk kon gaan en een lief extraatje erbij. Over haar edelstenen ben ik zeer tevreden!

Altijd super!

Lage prijzen, mooie stenen. Vaak deals of leuke acties zoals gratis shipping van af een bepaalde gedrag. Goede info en leuke community

Geweldig!

Geweldig stuk gekocht voor een hele mooie prijs! Zeker een aanrader om hier wat te kopen!

Super!!

Snelle levering en superblij met mijn aankoop. Ook kreeg ik nog een leuk extraatje erbij.

Goede kwaliteit stenen

De eigenaar is erg vriendelijk en lief. Stopt nog een kleine verassing bij elke bestelling en alles is goed ingepakt. De stenen die je ontvangt zijn van een hoge kwaliteit, top zaak dit!

Geweldig!

Via de live sale al de mooie stenen gekocht, super fijn en erg leuk om te bekijken en te volgen. Ernaast ook nog de live sale winactie gewonnen geweldig!

Prachtige producten

Ik koop af en toe bij GemGirl. Een sieraad of een kristal. Echt mooie producten, faire prijzen, goed ingepakt geleverd. Haar insta lives zijn een feestje.

Altijd prachtige stenen!

Super snelle levering en zeer goed verpakt

Ik had heel snel m’n box en alle stenen zaten goed en veilig verpakt zodat ze niet beschadigd zouden geraken. Ik ben er heel blij mee! Dankjewel Ro!

Prima stenen webwinkel

Erg blij met mijn aankoop via deze website en Insta pagina. Zeer snel en netjes vestuurd dus betrouwbaar . Mooie artikelen.

Mooi bedrijf met prachtige edelstenen!

Ik volg The Gemgirl nu al een tijdje en ik ben nog steeds onder de indruk over hoe het is vormgegeven, hoe het wordt gerund en welk aanbod ze te bieden heeft! Over mijn bestelling specifiek ben ik ook enorm tevreden. Goed inpakt en inclusief cadeautje. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heel netjes verpakt. Ze had er cadeautjes bij gedaan. Heel erg bedankt!

Heerlijke, leuke en chaotische ervaring in de live sales!

Goede en mooie kwaliteit edelstenen en mineralen. Goede service, eerlijk en betrouwbaar!

Leuke en gezellige live sales!!!

Mijn verzameling is begonnen door GemGirl. Op de website bestellen is prima, maar het is echt aan te raden om de live sales de joinen op Instagram. Een gezellige, chaotische bende, maar je gaat wel naar huis met schitterende stenen. Dus PAS OP, kom je naar de live sale, 100% dat je iets koopt, maar wel gewoon voor goede prijzen, dus het is het waard. Ze luisterd ook naar de vaste klanten, dus stel je wilt iets bijzonders, dan gaat Ro proberen dat te zoeken. Erg klantvriendelijk!!!

Niks op aan te merken

Makkelijk te bestellen, goed bereik kwa contact En de stenen zijn zoals de verwachting en de omschrijving. Heel blij mee!

Fantastische kwaliteit voor goede prijs !

Altijd weer zijn de edelstenen mooier in het echt ! Zodra ik ze in bezit heb bewijst ze weer dat echt weet waar ze het over heeft mooie prijs kwaliteit verhouding en ook nog een fijn mens om mee te handelen .

Top leverancier

Rowan heeft mooie stenen voor mooie prijzen. Koop er regelmatig en altijd tevreden

Prachtige edelstenen voor hele goeie prijs!

Alleen maar goeie ervaringen met Gemgirl! De edelstenen zijn van goeie kwaliteit voor een goeie prijs. Daarnaast heeft Rowan een fijne energie en verzend ze de pakketten snel.

Prachtige steen en supersnelle verzending

Ik mocht mijn prachtige amethist supersnel ontvangen. Wat een prachtige steen, exact zoals op het veilingsfilmpje. Ik ben een terugkerende klant, echt heel tevreden

Mooie stenen van goede kwaliteit. Snelle levering en uitstekend advies!!!

Mooie levering! Alles netjes verpakt en mooie items.

Mooie edelstenen, goed ingepakt

Bij The Gemgirl vind ik altijd een prachtige selectie aan edelstenen. Mijn aankopen worden goed verpakt waardoor er geen beschadigingen zijn bij ontvangst. Aanrader om hier te bestellen. Als de levertijd langer duurt wordt dit netjes vooraf aangegeven op de website.

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen dus kan ik ook nog geen goede beoordeling geven. Maar tot nu toe geen klachten.

Hyacintstraat 1

4255 HX Nieuwendijk

Over The Gemgirl

Edelstenen, mineralen en sieraden webshop