Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen juist nu in deze tijd!

Heel erg tevreden met deze aanschaf van de zonnepanelen.

gewoonweg alles top geregeld

in december 2021 zonnepanelen laten plaatsen waarmee we deze zomer heel veel hebben kunnen besparen. zeker geen spijt van gehad zeker nu de energieprijzen de pan uit stijgen, kan het ook zeker aanbevelen mits je het kan bekostigen uiteraard maar daar hebben ze ook weer aan gedacht en kunnen ze zeker met je meedenken in een oplossing. al met al een aanrader om zeker een kijkje te nemen op hun site.

Afspraak is afspraak

Na onze beslissing om zonnepanelen te kopen werd alles prima geregeld. Informatievoorziening was top en de levering was volgens afspraak. Ook de prijs was goed. BTW teruggave hoefde ook niet naar om te kijken. Voor ons duidelijk een aanrader.

Komen afspraken na.

Met de aanschaf van zonnepanelen doe ik een bijdrage aan het milieu, waarbij ik ook in mijn portemonnee het voordeel voel. Ik hoop dat vele mensen het goede voorbeeld zullen volgen, waarmee niet alleen het milieu geholpen is maar ook de maandelijkse kosten per deelgenomen huishouden omlaag wordt gebracht.

Als je geduld hebt ko.t het vanzelf goed

Contact was prima in klantvriendelijke zin. Alleen duurde het 3 a 4 maanden voordat ze eindelijk lagen. Je weet ook niet wie dat komt leggen. 3n dat zou beter gecommuniceerd kunnen worden. Ik zou ook graag een app willen hebben zodat ik de dagelijkse opbrengst kan zien.

Uitstekende service

Het telefonisch contact was erg fijn, mijn adviseur nam de tijd om me alles van A tot Z uit te leggen. Solease biedt een mooi product voor een realistische prijs. Ik ga maandelijks besparen en heb geen omkijken naar mijn systeem.

Zonnepanelen werken zeer goed & service vanuit installatieteam was goed

Solease heeft mij vanaf het begin goed geïnformeerd over wat de vervolgstappen zouden zijn. Enig probleempje deed zich voort bij de installatie. De installateurs hebben de hele dag gewerkt (zelfs tot 6 uur 's avonds), dus daar kan ik niks van zeggen. Ook zeer servicegericht (elke keer vragen of ik het ermee eens was en wat ik er zelf van vond). Toch bleek aan het einde van de dag dat de omvormer niet werkte, helaas. Hier konden zij zelf echter weinig aan doen, omdat de zonnepanelen energie opwekten en het kabeltraject ook in orde was. Dit hebben zij naderhand keurig hersteld en de omvormer vervangen. Pas nadat alles naar behoren functioneerde, hoefde ik te betalen. In dat opzicht hebben ze dus precies geleverd en nagekomen wat ze beloofd hebben. Tot nu toe al bijna 250 kWh opgewekt in 2 weken tijd met 10 panelen van 365 Wp. Dat gaat dus de goede kant op. Laat het zonnetje maar schijnen!

Zeer slecht

Eerst 3 x afgezegd voor het plaatsen,en nu zitten we ook nog eens met een lek dak. En jullie doen niks . Moeten het maar uitzoeken met eigen verzekering. Heel schandalig dit maar heeft nog een staartje

Jaarbeursplein 22

3521 AP Utrecht

Over Solease

Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.