Als je al weet dat je van groentesapjes houdt; doen - zo niet; niet aan beginnen!

Na een aantal enthousiaste reviews gelezen te hebben, heb ik deze sapkuur van 7 dagen bestelt. Ik hou enorm van fruitsapjes, dus dacht; dan kan ik deze ook wel aan. Helaas, ik heb met elk sapje mijn neus dichtgeknepen terwijl ik het dronk totdat de smaak verdwenen was. Ik vond het écht niet lekker helaas. Ik had ook nog nooit gembershot op, en dit vond ik echt smerig en branden in mijn keel. Maar ik geloof dat dat laatste erbij hoort. Voor mij dus geen positieve ervaring, helaas - MAAR! Als je al weet dat je van groentesapjes houdt of graag op stukjes groente knaagt als snack, dan is de kans misschien een stuk groter dat ze je wel bevallen. Voor mij was het helaas gewoon niks, maar wie weet vindt een ander het wel lekker!

Zijn op geld uit..

Je wordt gelokt met mooie praatjes en niet goed geld terug.. ik betaalde €159,62 heb het pakket geweigerd omdat ik mij bedacht had kreeg slechts €147,62 terug. Ik voel me bestolen.

Wellness voor de maag

Ik heb al enkele jaren last van mijn maag en buik. Ik dacht "zal ik 'ns happy juice proberen". Na een 7 dagen cure voel ik mij terug helemaal beter. Mijn opgezwollen buik is terug plat en ik voel mij terug fit. Alsof ik mij terug reset heb. De eerste dag had ik felle hoofdpijn. De tweede dag snakte ik naar iets om te knabbelen. Vanaf drie gaat het goed. Eventjes volhouden dus! Happy juice is een wellness voor de maag: eindelijk kon het rusten en zichzelf verwennen met alles dat goed en gezond is.

Walgelijke sapjes

Echt om te kotsen. Zo smerig. Ik ben er ziek van geworden. Weg €170,- euro. Echt zonde. Om ervan af te vallen heb je ook niets aan, ondanks daarna gezond eten zijn alle kilo’s er weer bij gekomen. Het maakt je stofwisseling lui.

Lekkere sapjes met enorm veel ingrediënten

3 daagde sapkuur gedaan. De levering van de sapjes was keurig op tijd, volgens afspraak. De sapjes vond ik erg lekker, op eentje na, ik heb eerder een sapkuur gedaan van een ander merk, maar deze beviel vele malen beter! Helaas wel - ondanks een goede voorbereiding en veel thee en water drinken - toch veel hongergevoel gehad, maar me niet slap of lusteloos gevoeld. Niet makkelijk om vol te houden, maar al met al aan te bevelen!

Super voor een gezonde reset

Ik koos voor de 5-daagse detox en ben er heel tevreden over. Mijn doel was mijn lichaam even te “resetten” zodat ik niet meer zoveel cravings naar suikers zou hebben. Dit is zeker gelukt! Daarnaast is het fijn dat je een uitgebreid schema ontvangt met uitleg en tips. De sappen smaakten goed, precies wat je verwacht van een groentesap.

Ik heb een heerlijk gezond en fijn gevoel na het drinken van jullie sapjes! :)

Hallo Happy Juicy team, Ik heb al eerder een 5 daagse sap kuur van jullie gevolgd (om kilo`s kwijt te raken), dit was voor mij te lang en ben ik op dag 4 wat gaan bij eten. Ik werk 2 dagen in de dag-horeca en 2 dagen als mantelzorger en heb een gezin met 2 puber meiden. En ga graag survivallen en hardlopen. Ik denk dat ik door deze activiteiten die 5 dagen niet heb vol kunnen houden. Dus nu (ik ben inmiddels op een fijn gewicht) heb ik gekozen om deze 5 daagse sap kuur te verdelen. Om te beginnen heb ik dag 5 aan mijn vriend gegeven zodat hij de sapjes van die dag verdeeld over 5 dagen elke dag een sapje kan nemen. En ik neem de sapjes op maandag, woensdag, donderdag en maandag. Vandaag is het woensdag en begin ik zo aan mijn eerste sapje van deze dag, en ik voel me er super goed bij. De sapjes vind ik erg lekker smaken omdat ik van de smaak van puur houd. En mijn vriend vind ze ook erg lekker, die neemt nu i.p.v. zijn 16:00uur appeltje een sapje. Ik vind het heel fijn om door jullie sapjes meer bewust te zijn van wat je anders makkelijk allemaal eet en drinkt. En ik combinatie van 3 boeken die ik van jullie heb is het heerlijk leven elke dag. Het hele gezin geniet met me mee. Dank jullie wel! Liefs Anne 37 jaar

Levert zoals beloofd

Goede uitleg, daarmee elke vraag voor mij beantwoord en duidelijk hoe levering gaat en het gebruik van de ‘5- daagse kuur’. Ondanks minimale inname van calorieën, zit ik ‘s avonds niet hongerig op de bank. Heerlijke smaakvolle groentedrankjes. Dat verse ( ondanks dat je moet ontdooien proef je nog steeds. Het bijkomende effect van afvallen is leuk (na 2 dagen bijna 2 kg) maar realistisch gezien met inname van gewoon eten zal dat niet geheel blijvend zijn. Zeer tevreden en zal dit lopende het jaar nogmaals doen.

Sapjes zijn keurig volgens afspraak geleverd, in de sapjes zit variatie dat is fijn, ik ervaar geen hongergevoel en voel me energiek

Heerlijke sapjes !

Fijn dat de sapjes op de 3 dagen wat verschillen. Ik zou er alleen eentje meer bij doen , dus 5 sapjes en 1 gembershot op een dag. Heb al diverse sappen van andere leveranciers geprobeerd , vond deze heel lekker maar nogmaals eentje meer zou fijn zijn. De 180 ml per keer was prima!

Plussen en minnen

De smaken zijn best ok! Ik ben vooral fan van het Gembershotje! Die is echt goed (vooral omdat ik helemaal niet zo’n fan van gember ben) Wat jammer was is dat de sapjes bij aankomst allemaal ontdooid waren. En wilde ze niet weer opnieuw invriezen. Dus ben maar meteen begonnen terwijl dat niet de planning was.

Ontdooit, niet compleet en rommelige klantenservice

Ik kreeg mijn sapjes in een doos met alleen piepschuim. Toen ik het opende waren de sappen al voor de helft ontdooit en sommigen zelfs al helemaal, terwijl ze wel gewoon op tijd bezorgd zijn en ik ook gewoon thuis was om ze aan te nemen. Daarnaast ontbraken er 3 sappen, waardoor mijn 5 daagse detox niet compleet was. Nadat ik dat gemeld had bij de klantenservice kreeg ik een mail terug met de opmerking dat ze niet met droogijs werken en dat piepschuim genoeg was, clearly not! De toon van de mail moest vriendelijk overkomen maar klonk eerder licht geïrriteerd. Net als de mail, die niet voor mij bedoeld was maar wel in mijn inbox terecht kwam, richting degene die verantwoordelijk is voor het inpakken met daarin de opmerking dat er deze week al meerdere van dit soort klachten waren, de opdracht om het pakket nogmaals te versturen (uhm, heb ik niet om gevraagd, een detox plan je namelijk op een geschikt moment en 5 dagen gaat me niet meer lukken als het nu nog verstuurd moet worden, dus mijn moment is al weg) en dat ze wat beter moeten opletten….. Ik heb nog gemeld dat die mail waarschijnlijk niet voor mij bedoeld was en dat ze zelf misschien ook wat beter moet opletten, maar daar heb ik geen reactie meer op gekregen, dus geen idee of ik nu nog zo’n doos ga ontvangen. Maar wat mij betreft mogen jullie het houden want ik heb een paar sappen geprobeerd en die waren niet weg te krijgen. 130 euro naar de maan. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij het bedrijf waar ik ze wel met droogijs en zonder al die superfoods krijg.

Een interessante ervaring!

Eet redelijk gezond maar 3 dagen enkel op sapjes was toch wennen. De sapjes waren smaakvol. De gembershot bijzonder. Merk wel dat energie na 3 dagen flink is gedaald, maar dat verwachtte ik wel. Geen echt “honger” gevoel, maar 3 dagen was ok.

Heel tevreden

De sapjes smaken heerlijk!! Smaakt superfris Ik hou niet van groente sapjes maar deze sapjes zijn een top mix zodat elke fles een genoot is :-). Als ik het nog een keer doen zal ik zeker weer happy juicy kiezen!

Top keuze!

De slow juice sapkuur is voor mij een hele goede manier geweest om de resetknop in te drukken. Ik voel mij na drie dagen echt al veel beter, afgekickt van koffie en geraffineerde suikers!

Goed begin met gezonde sapjes

Erg tevreden. Met bestelling, levering en de sapjes. Ik gebruik ze als een gezonde aanvulling om hoeveelheid groente per dag te halen. Je voelt je energieker en goed voor de lijn. Ik maak gebruik van het sappenschema en ‘s avonds gewoon mee-eten met het gezin. Een goede combinatie. En scheelt weer extra kilo’s

Sapjes die ik tot nu toe heb gedronken zijn lekker en goed in balans. Bezorging was top, zelfde dag dat ik bestelde had ik ze al in huis.

Keurige bezorger en bezorging

Op tijd bezorgd, bezorger belde vooraf want kon adres moeilijk vinden, we wonen op een buiten plek, maar is allemaal prima gegaan.

Heerlijke sapjes

Ik vond de sapjes erg lekker! Ik had wel moeite met de hoeveelheid, het was voor mij niet genoeg.... ik heb er dus wel wat bij gegeten (appel en paprika) Ik zal dit zeker nog een keer doen, mijn buik voelde heerlijk "plat".

Ik kon er niet aanwennen

Ik heb deze detox gekozen aan de hand van de reviews. Maar was blij dat ik dit maar voor 3 dagen had besteld. Ik was wel telkens benieuwd hoe het volgende sapje smaakte. Maar dit is absoluut niet mijn ding. Ik ga er zeker vanuit dat ze heel gezond zijn en daarom zette ik door. Maar met ieder flesje/slok ging ik bijna over mijn nek. De gedachte dat het iig gezond is, bleef ik aan vasthouden. Ik ben blij dat ik deze 3 daagde kuur achter me kan laten. Wel ben ik stellig van plan mijn eetgewoonte aan te passen en ik niet weer terugval in oude gewoontes.

Heerlijke sapjes

Ik heb de 5 dagen sapkuur gedaan. Ik kon het goed volhouden wel wat trek gehad naar eten maar ik heb dit niet genomen. Ik vond het heel knap van mezelf. Zeker een aanrader ik ga het zeker nogmaals doen. Ik ben er tot nu toe ruim 2,3 kg mee afgevallen.

Bezorging veel te laat

Dit nooit meer. Week eerder sapkuur van 5 dagen besteld. Tweemaal. Zonder enig bericht werd de bezorging verplaatst naar 3 dagen later. We zijn inmiddels 5 dagen later en we hebben nog steeds niet de sapkuur ontvangen. Het argument is dat de chauffeur drukte had op de weg, 2 en 3 januari zijn nou niet bepaald de drukste dagen op de wegen. En je zou verwachten dat als de chauffeur het maandag niet kon leveren vanwege drukte, je dan in ieder geval dinsdag de eerste bent aan wie geleverd wordt. Heb erover gemaild en het enige wat ze terug stuurden was een mail met excuus en korting voor een volgende bestelling. Die ik nooit meer ga doen. Ik begrijp dat je, zoals jullie per mail aangaven, geen invloed hebt op jullie bezorgservice, maar als verkopende partij ben en blijf je wel verantwoordelijk voor de informatie die je verstrekt op je website. Gelukkig wel ons geld terug gekregen, maar de slechte afhandeling en niet behulpzame reactie maakt dat ik toch dit lage aantal sterren geef.

Verassend lekker!!!

De eerste keer dat ik een sapkuur heb genomen. Ik merk dat ik tot mijn verbazing (bijna) geen honger gevoel had. Telkens keek ik erg uit om weer een sapje te mogen drinken. De smaken zijn erg gevarieerd. Ook rustgevend was om niet na te hoeven denken over wat ik zou gaan koken. De 3 dagen zijn zo voorbij gevlogen. Ik vind het eigenlijk jammer, dat de 3 dagen nu al om zijn, omdat ik gek ben op de smaken van de sapjes. Mijn doel was om mijn huid wat rust te gunnen en dat merkte ik al vanaf de 2e dag van de sapkuur. De 3e dag was mijn huid nog rustiger. Ik ga zeker weten nog vaker bestellen bij happyjuicy, in het voorjaar!

Mijn 1e sapkuur

Duidelijke omschrijving van de werking vd sapkuur alsook het schema (welk sapje wanneer) zijn terug te vinden op de website en de begeleidende email na bestelling. Pakketje was zeer goed te volgen via track&trace en werd in een stevige box met bescherming geleverd. Flesjes zijn diepgevroren waardoor je zelf je startmoment van de kuur kan kiezen. Sapjes smaken zeer lekker. Momenteel bezig met dag 2 van 5.

Heb eerder een detox gedaan van een ander leverancier , maar dit is toch wel echt 10 beter spul , ondanks het geen sapje uit de ah is kun je het goed drinken en is het verbazingwekkend lekkerder dan ik had gedacht uit me vorige ervaring bij iemand anders . Het is absoluut voor herhaling vatbaar en de flesjes zijn precies voldoende. De gembershotjes zijn trouwens echt heel lekker! En een snelle goede service, nog bedankt !

Zekeringstraat 17 a

1014 BM Amsterdam

+31 6 2962 4356

Over HappyJuicy

HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio. De sapjes worden gemaakt via de slowjuice methode waarbij een maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden blijft. De sapjes bestaan uit minimaal 70% groente. Bestel op onze site een sapkuur van 3, 5 of 7 dagen. Je kunt dit gebruiken als detox kuur of om te sapvasten. Klanten zijn vaak blij met het resultaat en bestellen enkele maanden later weer een sapkuur. Je kunt ook los sapjes kopen en dagelijks een flesje drinken als aanvulling. Bekijk onze site www.happyjuicy.nl voor meer informatie over al onze pakketten en kies een bezorgmoment dat voor jou het beste uitkomt.