Ik doe ongeveer 4x per jaar een sapkuur. Dit was mijn eerste keer een sapkuur van HappyJuicy. Prima sapjes(alhoewel ik echt van geen enkel groentesapje houd). Lekker pittig. Het enige wat ik miste, was een soepje. Vooral in de koude wintermaanden erg prettig.
Ging prima totdat ik een hongerklop kreeg. En dan? Nu op opgesplitst in 3,5 dagen en 3,5 dagen op een ander moment.
Snelle bezorging. Lekkere sapjes. Geen hongergevoel en daardoor goed vol te houden.
De sapjes kwamen niet op de afgesproken avondbezorging. Aangezien ik er niet ben overdag, ik heb namelijk een baan, duurde het dagen voordat ik het pakket had. Maar toen was de helft dus ontdooid!!
Beste Bianca, bedankt voor je review. Normaal levert Trunkrs altijd in de avond, maar omwille van de enorme Sinterklaasdrukte leverden ze die dagen ook overdag, maar helaas hadden wij daar weinig inspraak in... Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Het had ook fijn geweest als je ons hierover een mail had gestuurd, dan hadden we hierin kunnen helpen. Hopelijk wil je het in de toekomst toch nog eens opnieuw proberen! Groeten van het HappyJuicy team
De eerste keer dat ik een sapkuur heb gedaan en het beviel mij prima. De variatie aan sapjes en smaakjes is prettig. Wat mij zo meeviel aan een kuurtje is dat het hongergevoel uitbleef. Ik heb nu voor de 3 daagse gekozen en denk er over na om de 5 daagse kuur eens in de 3-4 maanden te herhalen.
Ik ben op dinsdag 15/11 begonnen met de 5-daagse Sap Kuur-detox en vandaag, op mijn laatste dag, ben ik erg blij en tevreden met het resultaat, ik ben 6,8 kg afgevallen, de smaken waren niet moeilijk voor mij om te nemen, ik vond wat lekker en andere een beetje anders smaken draaglijker, in diezelfde periode dronk ik veel water en thee zonder cafeïne, sportte ik en het resultaat was geweldig. Bedankt aan iedereen bij Sap Kuur
Een 3 daagse kuur gestart om een reset toe te passen zodat ik weer gezond verder kan. De sapjes zijn goed en verrassend van smaak. het was een verrassing iedere keer weer wat ik zou krijgen. Het feit dat het voor minimaal 70% uit groente bestaat en zonder toegevoegde zoetstoffen maakt het makkelijk om na 3 dagen ook geen zin in zoet meer te hebben.
Snelle levering, (onverwacht) goed vol te houden, geen honger en de bijvangst is een week een heleboel tijd over (geen boodschappen doen, niet koken, keuken blijft schoon en vaatwasser blijft leeg). 6 kilo eraf. Mooie start en de focus is gericht op gezond verder gaan!
Hoi Sonja, bedankt voor je review! Wat ontzettend blij om dat te horen en inderdaad een opgeruimde keuken en geen boodschappen doen is leuk meegenomen! Gefeliciteerd met het resultaat en blijf gezond! Groetjes van het HappyJuicy team
Goed te doen, prima smaken, lekker puur.
Hoi Judith, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we zien je graag terug verschijnen in de toekomst! Happy juicing ;-) Groetjes van het HappyJuicy team
Voor de tweede keer sapkuur besteld. Eerste keer begin van het jaar 5 dagen kuur, zonder problemen Nu 3 dagen kuur besteld Bij bestelling 20/11 bijgevoegd schema gedownlaod. Bij leveringen blijken 3 sapjes te weinig. Bevestigingsmail gekregen met weer hetzelfde schema. Mail met: u krijgt de 3 sapjes gecompenseerd of korting. Dag erna weer mail, zou verkeerde schema of gratis schema hebben gedownload. Nieuw schema per 19 oktober. Hierdoor wel de eerste dag verkeeerde sap genomen en laatste dag dan 1 tekort Deze is niet aan mij doogegeven, 2 keer oude schema gekregen. Hierop gereageerd en geen reactie meer gekregen. Niet netjes
Beste Nuria, bedankt voor je feedback. Alvast mijn excuses, maar ik had je inderdaad een verkeerde mail gestuurd omwille van het schema dat pas veranderd was en dus was de bestelling niet foutief maar gewoon een andere verdeling van de sapjes. Ik heb je nu het bedrag van de 3 sapjes terugbetaald en alle links correct aangepast zodat er geen verdere misverstanden meer zijn. Nogmaals mijn excuses voor het geleden ongemak. Mvg, Team HappyJuicy
Heerlijke sapjes, goed aangeleverd duidelijk schema!
Hoi Monique, bedankt voor je fijne review! Blij dat je genoten hebt van de sapjes! We zien je graag terug verschijnen! Mvg, Team HappyJuicy
Sapjes smaken prima.
Hoi Ellen, bedankt voor je fijne review! We zien je graag terug verschijnen! Mvg, Team HappyJuicy
Snelle levering, smakelijke sapjes, duidelijke instructie
Hoi C.C.F.de S., bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sapjes en service, bedankt! We zien je graag terug verschijnen in de toekomst! Mvg, Team HappyJuicy
Smaakvolle sapjes die perfect bevroren afgeleverd worden. Duidelijk schema erbij en makkelijk in gebruik!
Hoi Ingeborg, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sapjes en service, bedankt! We zien je graag terugkomen in de toekomst! Mvg, Team HappyJuicy
Ik had geen ervaring met een sapkuur en ben begonnen met de 3-daagse. Daarmee ben ik al 3 kilo kwijtgeraakt. Vandaag de 5-daagse kuur afgerond en nogmaals 3 kilo afgevallen. De sapjes zijn goed te drinken. Het schema is duidelijk en handig. De dagelijkse gembershot wordt niet mijn favoriet, maar dat is persoonlijk. Je moet van de gembersmaak houden. De rode sapjes zijn wel mijn favoriet. Ik merk 's avonds dat ik echt wel trek heb, maar de korte duur van de kuur maakt dat dit wel vol te houden is. Ik voel me fitter en heb meer energie. Kortom, HappyJuicy levert wat ze beloven! Ik ga dit zeker in de toekomst nog een keertje herhalen.
Hoi Clarinda, bedankt voor je review! Helemaal top dat je reeds 2 kuren deed en zulke resultaten boekt, fantastisch gewoon! We zien je graag terugkomen in de toekomst! Mvg, Team HappyJuicy
Goede sapjes en duidelijk bestel en lever proces. 5 daagde Kuur goed te doen.
Hoi Marian, bedankt voor je review! Fijn dat de sapjes zo goed bevallen zijn! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy
Hoewel ik echt een groente eter ben (normaal 600 gram per dag) vond ik de sapjes qua smaak echt heel vies. Het viel mijzelf heel erg tegen. Daarbij heb ik weinig verschil gemerkt aan mijn lijf. Raakte juist verstopt. Voor mij was dit echt eenmalig en totaal niet hetgeen ik van detox had verwacht.
Hoi Marieke, bedankt voor je review. Smaken zijn persoonlijk natuurlijk, de meeste mensen vinden onze sapjes lekker, maar ze zijn natuurlijk niet zoet zoals de sappen van de supermarkt want ze bestaan uit minstens 70% groenten. Wanneer je een sapkuur doet, is er inderdaad ook soms sprake van ontwenningsverschijnselen zoals bv. verstopping omdat je stopt met het consumeren van verslavende en/of ongezonde middelen en je lichaam gaat ontgiften. Ieder lichaam reageert anders, maar dit hangt af van verschillende factoren, zoals je eetgewoonten voordien, je algemene conditie en je stofwisseling. Als je jezelf goed voorbereidt op de sapkuur, zal je minder last hebben van nare bijwerkingen. Jammer dat het zo gelopen is voor jou. Mvg, Team HappyJuicy
Allereerst voorspoedige bestelling gevolgd door een goede bezorging. Alles zag er verzorgd en ingevroren uit. Duidelijke handleiding/schema erbij. Mijn man en ik hebben samen een sapkuur gevolgd van 3 dagen. We vonden het best afzien maar de sapjes waren lekker en fris en vooral de gembershot tussendoor voelde als een booster. We voelen ons eigenlijk fit en “schoon” en zijn allebei ruim 3 kg afgevallen! We gaan ons eetpatroon ook omgooien. Bedankt happy juice!!
Hoi Marinke, bedankt voor je review! Wow, wat een fantastisch resultaat! En nog beter is dat je bent gaan nadenken over je voeding en gezonder gaat eten nu! Nogmaals gefeliciteerd! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy
Ik wilde al heel lang een keer een sapkuur proberen en happy Juicy had mijn voorkeur. Ik vind de sapjes prima te drinken, vond alleen de groene verjonging wat waterig. De wortel en biet vond ik best lekker eigenlijk. De kuur zelf is best pittig, ik ben nu 2 dagen bezig en heb echt wel veel trek. De inhoud van de flesjes valt me wel iets tegen dus in de ochtend is het best weinig dus als je gewend bent flink te ontbijten dan word dit even bikkelen. Overall dus tevreden en ik ga nog even door met de sapjes!
Hoi Marleen, bedankt voor je review! Of je de sapjes lekker vindt, is natuurlijk een kwestie van smaak maar de meeste mensen vinden de sapjes wel lekker! Het kan inderdaad beste wel pittig zijn, maar je mag altijd thee, koffie en water drinken om de honger te stillen. Blij dat je toch hebt volgehouden, veel succes nog verder! Mvg, Team HappyJuicy
Ik heb vroeger vaker gevast om te ontgiften. Deze keer wilde ik jullie sapjes proberen (het gemak wil ook wat) 5 dagen, heel tevreden erover. En zeker aan te bevelen. Mijn dochter zou meedoen maar helaas heeft ze te veel afspraken staan dat haar plan zou bemoeilijken. Na onze vakantie gaat ze zeker sapvasten. - Ana
Hoi Ana, bedankt voor je review! Wat geweldig en fijn dat je dochter er ook mee aan de slag gaat! Fijne vakantie nog! Mvg, Team HappyJuicy
Ik ben vandaag op dag 4/5 met de sapkuur. Ik vind alle sapjes lekker! De eerste 2 dagen had ik een beetje trek gevoel, maar dag 3 helemaal geen last meer van gehad. Ik ga het zeker herhalen!
Hoi Rosita, Fijn dat je zo geniet van de sapjes! We zien je graag terug in de toekomst, bedankt voor het vertrouwen! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy
heb de zending op een goed tijdstip ontvangen (had gevraagd na 18.00 uur). De inhoud van de zending klopt volledig en de gebruiksaanwijzing is zeer duidelijk. Ben vandaag gestart
Hoi Gerry, fijn om dat te horen! Veel succes met de sapkuur en hou ons op de hoogte hoe het verlopen is! Mvg, Team HappyJuicy
Heerlijke diverse smaakjes. Vond ze allemaal lekker. Heb 3-daagse kuur gedaan en dag 1 was prima te doen, maar dagje 2 en 3 met name einde middag tot avond vond ik wel wat zwaarder. Met name dat ik het zo ontzettend koud had vond ik vervelend. Dus misschien een variatie met een soepje erbij zou voor mij echt een grote plus zijn om weer voor jullie te kiezen! Voelde mij daarna wel echt superfit en echt een gevoel van een reset gehad :)
Hoi Kim, Bedankt voor je review! Wanneer je een sapkuur doet, is er inderdaad soms sprake van ontwenningsverschijnselen omdat je stopt met het consumeren van verslavende en/of ongezonde middelen en je lichaam gaat ontgiften. Ieder lichaam reageert anders, maar dit hangt af van verschillende factoren, zoals je eetgewoonten voordien, je algemene conditie en je stofwisseling. Als je jezelf goed voorbereidt op de sapkuur, zal je minder last hebben van nare bijwerkingen. Wel fijn dat je hebt doorgezet en dat je helemaal 'gereset' bent :-) We hopen je in de toekomst opnieuw te zien verschijnen! Mvg, Team HappyJuicy
Lekkere drankjes , ook kunnen volhouden ;) maar wel soms honger. Voel me minder opgeblazen In voorjaar nog eens proberen ! Vlotte klantenservice en vlotte levering !
Hoi Cindy, bedankt voor je review en de complimentjes ;-) We zien je graag terug verschijnen voor een lente detox :-) Mvg, Team HappyJuicy
Zekeringstraat 17 a
1014 BM Amsterdam
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio. De sapjes worden gemaakt via de slowjuice methode waarbij een maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden blijft. De sapjes bestaan uit minimaal 70% groente. Bestel op onze site een sapkuur van 3, 5 of 7 dagen. Je kunt dit gebruiken als detox kuur of om te sapvasten. Klanten zijn vaak blij met het resultaat en bestellen enkele maanden later weer een sapkuur. Je kunt ook los sapjes kopen en dagelijks een flesje drinken als aanvulling. Bekijk onze site www.happyjuicy.nl voor meer informatie over al onze pakketten en kies een bezorgmoment dat voor jou het beste uitkomt.