Sapjes netjes afgeleverd. Dag 1: honger! Savonds enorme hoofdpijn die 24 uur blijft ondanks veel water drinken. Ik kan niet slapen door honger en onrust in mn hoofd Dag 2: hoofdpijn, honger, slap, moe, moe, moe, duizelig. Lig de hele nacht wakker Dag 3: nog meer moe, slap, pijn aan spieren en gewrichten, krijg het niet meer warm (25 graden buiten!), Ben duizelig en trillerig. Continu honger gevoel. Kom de trap niet op. Slapen lukt weer niet en ik voel me zo enorm ziek en denk dat ik ga flauw vallen dat ik besluit om te gaan eten. Dit is echt te heftig voor mijn lichaam. Ik neem bouillon, nectarine, wat noten. Lig de hele nacht wakker omdat ik me zo slecht voel. Ik maak me echt zorgen. Dag 4: dat is vandaag. voorzichtig af en toe wat eten. Lig de hele dag in bed. Ik ben totaal ontregeld en uitgeput. Hoofdpijn, slap, pijn aan spieren en ledematen. eten valt slecht. Dit is echt niet goed! Ik heb enorm spijt dat ik hier aan begonnen ben. Geen enkel positief gevoel of punt te noemen.
Beste Anne, Het spijt me om te horen dat je negatieve bijwerkingen ervaart met het drinken van de sapjes. Wanneer je een sapkuur doet, is er soms sprake van ontwenningsverschijnselen omdat je stopt met het consumeren van verslavende en/of ongezonde middelen en je lichaam gaat ontgiften. Ieder lichaam reageert anders, maar dit hangt af van verschillende factoren, zoals je eetgewoonten voordien, je algemene conditie en je stofwisseling. Als je jezelf goed voorbereidt op de sapkuur, zal je minder last hebben van nare bijwerkingen. De sapjes zijn in ieder geval enkel gemaakt van groenten en fruit dus het is alleszins geen reactie op een kunstmatig ingrediënt, want onze sapjes zijn 100% natuurlijk. Ben je wellicht misschien allergisch aan een van de ingrediënten in de sapjes waar je overheen gekeken hebt bij het bestellen? Via https://happyjuicy.nl/sapjes-bestellen/ vind je een lijst van de ingrediënten per sapje. Luister sowieso naar je lichaam en ga op je gevoel af. In geval van twijfel zou ik aan raden om een huisarts of specialist te raadplegen als de bijwerkingen blijven aanhouden. Nogmaals mijn excuses voor het geleden ongemak. MVG, Team Happy Juicy
Bijzonder dat je geen hongergevoel hebt. Zit nu op dag 3 van de 5 daagse kuur en voel nu al meer energie (verrassend). Echt lekker vindt ik de sapjes niet maar het is te doen.
Beste P., Bedankt voor je review. De smaak van de sapjes is inderdaad voor iedereen anders, maar toch super fijn dat je zo veel energie hebt, niet? De sapjes zijn 70% of 100% groentesap dus het zal niet zo zoet smaken als bv. vruchtensap van de supermarkt, maar dit is wel de reden waarom het product zo gezond is en je echt zal helpen! Met vriendelijke groet, Team HappyJuicy
Ik kreeg de sapjes keurig bezorgd op een duidelijk (vooraf gecommuniceerd) tijdstip. Dat was super geregeld (vóór 9:00 uur besteld, diezelfde avond nog geleverd). De sapjes zelf vond ik niet allemaal even lekker, maar dat is wellicht persoonlijk (ik vond gember té overheersend). Maar al met al was het goed te doen. Ik zit nu op mijn 7e en laatste sapdag en ik voel me uitstekend!
Beste Marc, Bedankt voor je fijne review. De smaak van de sapjes is voor ieder persoonlijk anders inderdaad, maar je kunt de sapjes altijd wat aanlengen met water als je de smaak te overheersend vindt. We zien je graag terug verschijnen! Fijn weekend! Met vriendelijke groet, HappyJuicy team
In de afgelopen 4 jaar ben ik door minder sporten en meer snoepen 10 kilo aangekomen. Ik heb na veel onderzoek naar voeding en drinken de afslank receptenbijbel en smoothie afslankbijbel gekocht, niet zozeer voor de recepten (hoewel ik (en mijn vriend en pubers) die wel erg lekker vind ;)) maar vooral voor alles wat er voor in de boeken staat beschreven. Dat heeft me enorm geholpen waardoor ik al lekker wat kilo`s verloor. Ik was nog op zoek naar iets wat mij een boost kon geven en dankzij alle mails van Oscar had ik al vaker wat gelezen over die sapjes en heb ik de stap genomen om een 5 daagse kuur te volgen. Ik kwam er achter dat 5 dagen voor mij te lang is en ik denk dat het komt omdat ik redelijk wat sport en elke dag veel wandel met mijn hond (waarvan minimaal 1 wandeling per dag van 5km of meer) en weinig rust heb buiten mijn werk in de horeca en mantelzorg om en gezin met pubers. Na 3,5 dag heb ik ook besloten om een klein beetje bij te eten. Op dag 5 heb ik een groentesoep (Vegan) gemaakt om wat van te kunnen eten. Ik heb nog nooit eerder een sapjes of ander dieet/kuur gevolgd en vond het heel bijzonder om mee te maken, ik had er van te voren en tijdens ook zin in, ik kreeg energie van het volgen van deze kuur, en dat maakt het ook super leuk als je dat kan voelen terwijl je aan een gezond lichaam werkt. Ik kan deze sapjes iedereen aanbevelen want ze zijn erg lekker en het is fantastisch om te zien dat er zo veel kilo`s verdwijnen, en het kauwen op eten heb ik helemaal niet gemist (had ik wel verwacht). Ik denk dat ik in de toekomst nog een keer deze sapjes als kuur wil gaan doen. Ik heb nog 4 kilo te gaan voordat ik op mijn streef gewicht zit en ga daar rustig aan mee verder, ik heb geen haast ;), Maar geniet vooral van al het heerlijke pure eten wat er te vinden is en met de tips en ideeën uit de boeken van Oscar. Dank jullie wel!!
Beste Anne, Wat fijn om te horen dat je aan de slag bent en tevreden bent over de sapjes. De sapjes zijn inderdaad een leuke aanvulling op de recepten uit de boeken! Nogmaals bedankt en we zien je graag terug komen voor een volgende sapkuur! Met vriendelijke groet, Team HappyJuicy
De sapjes waren aangenaam van smaak goed gekruid en die met fruit het lekkerst, maar zou ze zo weer allemaal drinken. Lichamelijk heb ik geen enkel effect gemerkt. Ga er maar van uit dat mijn bloedwaarden en organen er wel wat aan hadden. De prachtige verpakking doos met piepschuim platen en de flesjes zo jammer dat jullie die niet kunnen hergebruiken. Misschien kunnen jullie overwegen bij vaste klanten bij de volgende levering de verpakking van de vorige weer in te nemen. Voert mij is het financieel helaas niet haalbaar om dit regelmatig te herhalen.
Beste C.F.P., Fijn dat je de sapjes zo lekker vind en het feit dat je lichamelijk geen effect gevoeld hebt, is een goed teken want dat betekent waarschijnlijk dat je al gezond eet en dus weinig gifstoffen in je lichaam hebt en daardoor dus minder last van bijwerkingen. Over duurzaamheid krijgen we helaas wel al eens vragen, daarom hebben we hier een volledige pagina aan gewijd op onze website. Neem een kijkje hier https://happyjuicy.nl/sapjes-duurzaamheid/ als je meer wil weten :-) Met vriendelijke groet, Team HappyJuicy
Vond de sapjes eerlijk gezegd alles behalve lekker en daardoor hield ik het sapvasten helaas niet vol dus voor mij niet weer. Kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier wel blij van worden maar ik ga niet op herhalingen in elk geval…
Beste Marijke, Bedankt voor de review. Dat je de sapjes niet lekker vindt, is een persoonlijke ervaring. De meeste klanten vinden het wel lekker en goed vol te houden. Wij vinden het geen reden om dan ook zo'n laag cijfer te geven. De sapjes zijn 70% of 100% groentesap dus het zal niet zo zoet smaken als een vruchtensap in de supermarkt, maar dit is wel de reden waarom het product zo gezond is. Met vriendelijke groet, Team HappyJuicy
Ik vond het best heftig de eerste dag en dacht aan het einde van de dag, ik stop ermee. Maar toch sapjes uit de vriezer gehaald voor volgende dag. Ik moet nu zeggen dat het nu (2e dag) stuk beter gaat. Hoofdpijn weg en ik voel me niet zo moe als normaal. Op naar de 3e dag. Sapjes zijn gevarieerd en goed van smaak. Ik ben echt niet van de groente, maar met deze sapjes gaat het prima.
Beste Magalie, hoofdpijn komt inderdaad wel eens voor omdat dit een reactie is van je lichaam op de ontgifting! Fijn dat de sapjes je bevallen! :-) Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen! Mvg, Team HappyJuicy
Ik doe de 7 dagen kuur. Je moet even wennen aan de smaken en hoofdpijn ;-), maar na een dag worden de sapjes beter. Sommigen zelfs lekker! Er zat 1 foutje in mijn bestelling, maar dat is te overkomen. Ik benieuwd naar het eindresultaat. Iig een goed gevoel na 4 dagen, meer energie!!!! En ook plattere buik, kilo's kwijt!
Beste LaLa, bedankt voor je review! Wanneer je een sapkuur doet, is er inderdaad soms sprake van ontwenningsverschijnselen zoals hoofdpijn omdat je stopt met het consumeren van ongezonde middelen en je lichaam gaat ontgiften. Ieder lichaam reageert anders, maar dit hangt af van verschillende factoren, zoals je eetgewoonten voordien, je algemene conditie en je stofwisseling. Als je jezelf goed voorbereidt op de sapkuur, zal je minder last hebben van nare bijwerkingen. Luister sowieso naar je lichaam en ga op je gevoel af. Als er een fout in je bestelling zit, mag je ons hier altijd op de hoogte van brengen en dan zoeken we samen naar een oplossing! Ik heb je in ieder geval nu ook een mailtje gestuurd zodat we deze fout kunnen corrigeren, alvast onze excuses hiervoor! Mvg, team HappyJuicy
Drie dagen zijn goed vol te houden. Misschien net iets te kort om de effecten van een detox goed te merken. Voor nu voel ik me goed, slaap weer lekker en wordt uitgerust wakker. En bijvoorbeeld geen opgeblazen gevoel meer. Heb het gebruikt als een reset om al het ‘slechte’ even te skippen.
Super om dat te horen Sandra! De sapjes zijn inderdaad een uitstekende manier om je lichaam helemaal te reinigen van alle slechte dingen! We zien je graag terug en probeer volgende keer eens een 5 daagse sapkuur, dan slaap je nog beter ;-)
Fijne en duidelijke bezorging. Netjes bevroren. Sapjes zijn vrij klein (180 ml) maar dan kun je ze wel in 1 x achterover gieten. Ze smaken…..eh….heel gezond. Er zitten veel verschillende groenten in elk sapje. Ik ga dit volhouden, wish me luck !
De flesjes zijn idd klein maar zoals je zegt dat maakt het makkelijk om ze te drinken of mee te nemen wanneer je onderweg bent :-) Ze zijn inderdaad gezond, maar de smaak is even wennen als je gewend bent aan de zoete vruchtensappen van de reguliere winkels ;-) Veel geluk met je sapkuur!
Sommige sapjes waren qua smaak even wennen maar het was goed te drinken. Ook een super klantenservice waarbij ze transparant en open zijn. Ik kom zeker terug
Bedankt Kai! Altijd fijn om te horen dat de klant tevreden is, ook wij zien je graag terugkomen! :-)
Originele beoordeling
Sommige flesjes hadden een scheurtje waardoor de sap in de koelkast al eruit ging. Heel zonde, zodoende niet de 5 dagen kuur kunnen doen. geprobeerd te bellen met klantenservice maar geen reactie.
De sapkuur is goed te doen. Smaken zijn okay. Ik voel me na 3 dagen schoon en energiek. Ik ga dit zeker vaker doen.
Ik heb een 3-daagse sapkuur gedaan en moet zeggen dat het mij zwaar viel. Op zich zijn de sapjes klein dus je drinkt ze snel op maar ik vond ze niet allemaal even lekker. Is uiteraard ook een kwestie van smaak. Dag 1 was het beste want dan weet je nog niet hoe het smaakt maar de overige 2 dagen was wat lastiger omdat je dan weet wat je te wachten staat. Ook had ik die 3 dagen veel hoofdpijn en constant een honger gevoel. Toch heb ik het volgehouden. Ik heb het puur voor de detox gedaan en niet om af te vallen. Al ben ik toch zo’n anderhalve kilo kwijtgeraakt. Altijd een prettige bijkomstigheid. Wel denk ik dat qua ingrediënten voor mij Happy Juicy de beste keus was. De levering was heel snel en de bezorger heel vriendelijk. Goede service en echt wel kwaliteitssapjes ondanks dat het niet helemaal mijn smaak was.
Beste Maria, Smaken zijn inderdaad persoonlijk natuurlijk, en het zijn uiteraard groentesapjes en geen 'zoete' vruchtensappen uit de supermarkt. Wat je kunt doen, is de sapjes aanlengen met wat water om de smaak te verzachten. Het feit dat je hoofdpijn hebt, is waarschijnlijk te wijten aan de detox zelf en wil zeggen dat je lichaam de ontgifting echt nodig heeft! Inderdaad ook fijn dat je wat kilootjes kwijt bent! Als het je inderdaad om de voedingsstoffen te doen is in het sap, dan raden we aan slowjuices te blijven drinken via HappyJuicy. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, HappyJuicy team
De sapjes zijn lekker geen hongergevoel Je aan schema houden de uren respecteren .toppie
Beste Nancy, Bedankt voor je review en leuk om te horen dat de sapjes goed bevallen! We zien je graag terug voor de volgende kuur! Met vriendelijke groet, HappyJuicy team
Vandaag begonnen en de sapjes en deze smaken uitstekend.. Dit is mijn eerste keer...
Beste Marianne, Bedankt voor je review en leuk om te horen dat je de sapjes lekker vindt! Veel succes met je eerste kuur! Met vriendelijke groet, HappyJuicy team
Ik zou wel graag een aantal alleen maar fruitsapjes in de kuur willen zien
Beste Rianne, Het is mogelijk een aangepaste bestelling te doen. Je kunt via onderstaande link apart sapjes in de winkelwagen toevoegen en je eigen pakket samenstellen: https://happyjuicy.nl/product-categorie/sapje/. Als je omwille van allergieën/smaak bepaalde sapjes niet wilt, dan kun je deze sapjes ook vervangen in één van onze bestaande pakketten. Kies dan gewoon het gewenste pakket en zet als opmerking erbij welk(e) sapje(s) je wilt vervangen. Als de gewenste aanpassing te groot is, bvb. als je alleen maar 1 smaak wilt, of enkel fruit- of groentesapjes wilt, dan kun je beter zelf een winkelwagen vullen met de sapjes naar jouw keuze. Als je nog vragen hebt, hoor ik deze graag! Mvg, Helpdesk HappyJuicy
Ik vond de sapkuur heel goed te doen, zeker met het schema dat was een fijne hulp om gevarieerd en met structuur dit vol te houden. De smaken vond ik allemaal lekker. Ook goede service.... ze hadden per ongeluk de bietenboots omgewisseld voor een andere en daarvoor kreeg ik geld terug toen ik het meldde... heel aardig. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Hoi Mariette, wat fijn om dit allemaal te lezen en blij dat je tevreden bent met onze service! We zien je graag terugkeren :-) Mvg van het HappyJuicy team
Het was mijn eerste sapkuur dus best wennen. De sapjes smaken goed. Of het allerlei andere gezondheidsvoordelen heeft, ervaar ik nog niet. Wel de eerste twee dagen hoofdpijn, maar dat schijnt er bij te kunnen horen. Jammer dat de sapjes niet compleet waren. De klantenservice heeft wel een oplossing geboden, maar liever had ik een compleet pakket.
Beste Ilse, nogmaals onze excuses voor het ontbreken van de sapjes, kleine foutjes gebeuren helaas soms, maar we hebben je wel de ontbrekende sapjes terugbetaald! Hopelijk heb je er toch nog wat aan gehad!
De smaak van de sapjes vind ik niet allemaal even lekker, terwijl ik alles lust en geen moeilijke eter ben. De eerste 2 dagen vond ik ze echt niet lekker, daarna begon het een beetje te wennen, maar dat zou voor mij wel iets beter kunnen. Verder is het goed vol te houden. Ik had een 7 dagen kuur. In totaal 5,4 kilo afgevallen waar ik erg blij mee ben.
Hoi Sabine, ten eerste van harte gefeliciteerd met het resultaat, wat goed! Het gaat hier natuurlijk om groentesapjes en geen 'zoete' vruchtensappen zoals je misschien gewend bent van de supermarkt. Wat je wel kunt doen, is de sapjes aanlengen met wat water om de smaak te verzachten! We hopen je nog eens terug te zien voor een volgende kuur!
Gister ontvangen maar nog niet begonnen dus kan nog geen ervaring delen. Maar bezorging was prima
Hoi Thea, dat is inderdaad een goed begin! Je hoeft niet meteen te reageren, je kunt ook nadat je de kuur gedaan hebt op de link klikken om een review achter te laten. Ik hoop dat het allemaal vlotjes verloopt! Vriendelijke groeten van het Happy Juicy team!
Ik ben pas 1 dag bezig dus een review na 1 dag is best wel snel. Ik vind de meeste sapjes vies en een aantal redelijk. Wat ik me afvraag is of je bij deze grote hitte buiten niet iets van bouillon moet drinken om de zouten aan te vullen
Beste Lucie, Iedereen ervaart de sapkuur anders en smaken verschillen, maar de meeste mensen hebben geen problemen met de sapjes en doorlopen de kuur vlot. Om de smaak wat zachter te maken, kun je altijd wat water toevoegen aan de sapjes voor je ze drinkt. Omdat het hier om een calorie restrictie gaat en je voldoende water naast de sapjes drinkt met deze hitte, zou er normaal geen probleem mogen zijn. Je kunt altijd een snufje zout toevoegen aan de groentesapjes. Ik hoop dat dit je wat geholpen heeft en hoop dat je bereid bent om je score van de review wat aan te passen. Alvast bedankt voor de moeite!
Precieze communicatie over levering, in goede staat en diepgevroren aangekomen. Sapjes smaken vers en zijn gevarieerd.
Hoi Willeke, wat fijn om dat te horen! We hopen je graag terug te zien en veel succes met de sapjes!
Na vele reviews te lezen, leek het erop dat de sapjes goed te drinken waren in vergelijking met andere juicers. Helaas was dit voor mij persoonlijk echter niet het geval. Ik had een 3 daagse kuur besteld, maar heb het na 1 dag af laten zien. Ik kon het niet meer weg krijgen, bij de gedachte begon ik al te kokhalzen. Ik had ook een heel erg hongergevoel gedurende dag, zoals andere ook anders hadden beschreven. Het is zonde van het geld in mij geval, maar als je het weg kan krijgen en geen hongergevoel zou hebben is het wel waard. Het zit immers vol goede voedingstoffen en vitamines. Ik vond de service van HappyJuicy wel hartstikke goed, duidelijke communicatie en uitleg, zo ook het schema was echt top. Hier heb ik verder niets over op te merken.
Het zijn vooral groente overheersende sappen, waterig en na 1,5 dag lijken ze allemaal hetzelfde te smaken.
Beste Monique, Bedankt voor de review maar deze is wel wat opmerkelijk. Ons hele concept is namelijk gebaseerd op groentesappen, met minimaal 70% groente per sapje zoals op de site staat. Dat de sappen waterig zijn is juist vaak niet de ervaring, iets wat wel met vruchtensappen het geval is want dat bestaat uit concentraat aangelengd met water. Ook smaken de sapjes juist erg verschillend. Zo smaakt een wortelsapje bijvoorbeeld heel anders dan een bietensap. Met vriendelijk groet, HappyJuicy team
De levering was perfect, op tijd en duidelijk wanneer ze kwamen. Handig in bevroren status. Wel wat millieu onvriendelijk in de kleine plastic flesjes. Misschien is glas een beter alternatief. Prima vol te houden, een goede start voor een gezond eetpatroon.
Hoi Hilde, Bedankt voor de complimenten. Spijtig om te horen dat je denkt dat we niet milieuvriendelijk bezig zijn omwille van de gerecycled plastic flesjes, want het tegendeel is echter waar! Bekijk deze pagina voor een uitgebreid antwoord op je vraag of glas een beter alternatief is: https://happyjuicy.nl/sapjes-duurzaamheid/ Hopelijk heb je genoten van de sapjes! Met vriendelijke groet, HappyJuicy team
Zekeringstraat 17 a
1014 BM Amsterdam
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio. De sapjes worden gemaakt via de slowjuice methode waarbij een maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden blijft. De sapjes bestaan uit minimaal 70% groente. Bestel op onze site een sapkuur van 3, 5 of 7 dagen. Je kunt dit gebruiken als detox kuur of om te sapvasten. Klanten zijn vaak blij met het resultaat en bestellen enkele maanden later weer een sapkuur. Je kunt ook los sapjes kopen en dagelijks een flesje drinken als aanvulling. Bekijk onze site www.happyjuicy.nl voor meer informatie over al onze pakketten en kies een bezorgmoment dat voor jou het beste uitkomt.